Az első Gamechanger e-shop az egészséges életmódért HU-ban.. Mi egészségünk, vagyis hormonális egyensúly nagyon törékeny mechanizmus, amely napi szinten néz szembe a toxinnal és a stresszel. Sajnos nem tudjuk elkerülni ezt a terhet. Ezért jött létre a BrainMarket.cz. Az első hely, ahol mindent megtalálhat egészsége és…
Egy csésze Sencha teában megbúvó keserű, de egyben gyengéd íz mindig meleg ölelést kínál. Hagyja, hogy a hétköznapok szürkesége fölé emeljen. Mert minden lehetséges... még a lehetetlen is! Jól illik egy modern, világos konyhába. A zöld tea könnyű halételekhez is ideális.
**Sunwarrior Protein Classic BIO Natural, 375 g Étrend-kiegészítő** A Sunwarrior Classic Protein egy olyan prémium minőségű étrend-kiegészítő, amely a tiszta természetességet és a tápanyagok széles spektrumát képviseli. Ez a termék kifejezetten azok számára készült, akik természetes módon szeretnék támogatni az egészséges életmódot, és törekednek arra, hogy étrendjükbe olyan fehérjéket építsenek be, amelyek elősegítik a testi és szellemi teljesítőképesség fenntartását. A Sunwarrior Classic Protein a növ
A bio minőségű Clasic Plus fehérje az eredeti Sunwarrior rizsprotein alapul, és emellett borsóból, chia magból, quinoából és amarántból származó aminosavakat tartalmaz. A glutén és szója nélküli hipoallergén összetétel garantálja ennek a fehérjének a magas felszívódását.
Kézzel készített csokoládé. Egyetlen összetevő, a Criollo kakaó , amelyet mechanikus hideg eljárással pépesítenek. Rendkívül tiszta, erős identitás, meglepően kiegyensúlyozott íz, mely a kakaóbabra emlékeztet, de kevésbé savanyú. Asztal azoknak készült, akik szeretik az erős ízeket és szeretik a kakaó rendkívüli tulajdonságait .
Ez a finom, krémes étcsokoládé kiemeli a pirítatlan Criollo kakaó aromáját, és természetesen gyümölcsös és virágos ízű. Egy csipetnyi kakaóvaj megfelelő folyékonyságot ad az elkészítése során, és finom krémességet a szájban.
Ez a sima, krémes csokoládé két összetevőből készül: kakaópasztából és kókuszvirág nedvéből . Kompromisszum az étcsokoládé és az édes íz között.
Hihetetlenül ízletes, kielégítő és kiegyensúlyozott. A nyers Tonda Gentile Romana mogyoróból készült Gianduia krém finomra tört mogyorót (30%) és kókuszvirágból származó egész nektárkristályokat burkol. Ugyanolyan puha és ropogós, a mogyoró és a nyers kakaó valódi és robusztus aromát hoz létre, amely meglep. Egészséges és ízletes élmény, amit nem lehet kihagyni.
A kakaó és a banán ugyanabban a környezetben nő, és természetesen rokonok. Az affinitás jól látható a szájban is, ahol kezdetben az egyeredetű perui kakaónk gyümölcsös jegyei dominálnak, mielőtt átadnák helyét a finom banán árnyalatának. Olyan íz, amely melegsé válik, beborít, és soha nem takarja el teljesen a kakaó ízét. Kiváló egyensúly, édes a megfelelő ponton, ami nem elnyom, hanem fokozza, tökéletes kölcsönhatás a két elem között.
Meg fog lepődni ennek a csokoládénak az aromás intenzitásán. Egyedi íz: friss, édes és citrusos csokoládé. Az első csokoládé, amely tanúsított Siracusa Lemon OFJ héjjal készült, amelyet kézzel dolgoztak fel úgy, hogy a citrom héját leválasztották, majd 36-40 órán át szárították körülbelül 30°C-on. A narancshéjainkhoz hasonlóan a citromhéjat is folyamatos váltakozásban érzékeljük csokoládénk meghatározó aromáival. Az eredmény egy nagyon örömteli és friss citrus íz, amely fokozatosan alakul ki a szájban,
Ebben a csokoládéban szépen kifejlődik a perui kakaó aromás karaktere annak minden árnyalatában. A kókuszvirág nedve felerősíti a puhaságot, míg a rózsaszín himalájai só fokozza az intenzitást. Az eredmény a keserű, édes és sós ízek csodálatos robbanása, amelyet a ropogós kakaóbab fokoz.
Csukja be a szemét, és hagyja, hogy magával ragadja a málna legnemesebb illata. A Criollo kakaó kombinációja gyümölcsös aromáival és a málna enyhén savanykás ízével. A liofilizálási eljárás megóvja a bogyóra jellemző színeket, érzékszervi tulajdonságokat, ritka antioxidánsokat és egyéb tápanyagokat. A csokoládé valódi értékének értékeléséhez ne feledje, hogy 100 gramm málna előállításához 1,5 kiló friss málnát használnak fel!
A pirítatlan és darált Tonda Gentile Romana (18%) mogyoró nugát hatást kelt, finom aromájuk pedig tökéletesen keveredik a Criollo kakaó ízével. A puha és ropogós részek közötti egyensúly ideális csokoládé rágáshoz. A rengeteg mogyoró garantálja az olajsav és más értékes tápanyagok magas százalékát.
Meg fog lepődni ennek a csokoládénak az aromás intenzitásán, különösen a csokoládé ízéről a narancshéjra való gyors átmeneten, ami igazán kiegyensúlyozott ízt hoz létre. Nem használnak narancsolajat, csak azt a vékony réteget, amely a narancshéj legaromásabb részét képezi.
Váratlanul krémes növényi csokoládé, kiegyensúlyozott kakaós íz, a kókuszvirág nektárjától kellően édes. Innovatív hidrolizált zabtejporból készült csokoládé, amely a tehéntej és más állatok tejének csodálatos alternatívája, valamint a perui nyers, finom kakaó. Ízben gazdag, olvadó és teljesen finom.
Nagy hatékonyságú ökológiai mosogatógép tabletták minden egyben funkcióval. Szennyvíztisztító telepekkel és szeptikus tartályokkal rendelkező háztartásokhoz is alkalmas.