Az első Gamechanger e-shop az egészséges életmódért HU-ban.. Mi egészségünk, vagyis hormonális egyensúly nagyon törékeny mechanizmus, amely napi szinten néz szembe a toxinnal és a stresszel. Sajnos nem tudjuk elkerülni ezt a terhet. Ezért jött létre a BrainMarket.cz. Az első hely, ahol mindent megtalálhat egészsége és…
Kézzel készített csokoládé. Egyetlen összetevő, a Criollo kakaó , amelyet mechanikus hideg eljárással pépesítenek. Rendkívül tiszta, erős identitás, meglepően kiegyensúlyozott íz, mely a kakaóbabra emlékeztet, de kevésbé savanyú. Asztal azoknak készült, akik szeretik az erős ízeket és szeretik a kakaó rendkívüli tulajdonságait .
Ez a sima, krémes csokoládé két összetevőből készül: kakaópasztából és kókuszvirág nedvéből . Kompromisszum az étcsokoládé és az édes íz között.
Egyszerű íz, de összetett érzékszervi tulajdonságai miatt. Két összetevőből készült, amelyek kiemelik a nyers Criollo kakaó aromáját és táplálkozási előnyeit. Az ínyencek és azok, akik profitálnak funkcionális tulajdonságaiból, értékelni fogják. Enyhén kesernyés ízű és trópusi gyümölcsös illatú.
A kakaó és a banán ugyanabban a környezetben nő, és természetesen rokonok. Az affinitás jól látható a szájban is, ahol kezdetben az egyeredetű perui kakaónk gyümölcsös jegyei dominálnak, mielőtt átadnák helyét a finom banán árnyalatának. Olyan íz, amely melegsé válik, beborít, és soha nem takarja el teljesen a kakaó ízét. Kiváló egyensúly, édes a megfelelő ponton, ami nem elnyom, hanem fokozza, tökéletes kölcsönhatás a két elem között.
Meg fog lepődni ennek a csokoládénak az aromás intenzitásán. Egyedi íz: friss, édes és citrusos csokoládé. Az első csokoládé, amely tanúsított Siracusa Lemon OFJ héjjal készült, amelyet kézzel dolgoztak fel úgy, hogy a citrom héját leválasztották, majd 36-40 órán át szárították körülbelül 30°C-on. A narancshéjainkhoz hasonlóan a citromhéjat is folyamatos váltakozásban érzékeljük csokoládénk meghatározó aromáival. Az eredmény egy nagyon örömteli és friss citrus íz, amely fokozatosan alakul ki a szájban,
Ebben a csokoládéban szépen kifejlődik a perui kakaó aromás karaktere annak minden árnyalatában. A kókuszvirág nedve felerősíti a puhaságot, míg a rózsaszín himalájai só fokozza az intenzitást. Az eredmény a keserű, édes és sós ízek csodálatos robbanása, amelyet a ropogós kakaóbab fokoz.
Csukja be a szemét, és hagyja, hogy magával ragadja a málna legnemesebb illata. A Criollo kakaó kombinációja gyümölcsös aromáival és a málna enyhén savanykás ízével. A liofilizálási módszer megóvja a bogyóra jellemző színeket, érzékszervi tulajdonságokat, ritka antioxidánsokat és egyéb tápanyagokat. A csokoládé valódi értékének értékeléséhez ne feledje, hogy 100 gramm málna előállításához 1,5 kiló friss málnát használnak fel!
A Tonda Gentile Romana pirítatlan és darált mogyorója nugát hatást kelt, finom aromájuk pedig tökéletesen keveredik a Criollo kakaó ízével. A puha és ropogós részek közötti egyensúly ideális csokoládé rágáshoz. A rengeteg mogyoró garantálja az olajsav és más értékes tápanyagok magas százalékát.
Meg fog lepődni ennek a csokoládénak az aromás intenzitásán, különösen a csokoládé ízéről a narancshéjra való gyors átmeneten, ami igazán kiegyensúlyozott ízt hoz létre. Nem használnak narancsolajat, csak azt a vékony réteget, amely a narancshéj legaromásabb részét képezi.
Váratlanul krémes növényi csokoládé, kiegyensúlyozott kakaós íz, a kókuszvirág nektárjától kellően édes. Innovatív hidrolizált zabtejporból készült csokoládé, amely a tehéntej és más állatok tejének csodálatos alternatívája, valamint a perui nyers, finom kakaó. Ízben gazdag, olvadó és teljesen finom.
A kiegyensúlyozottság, a nyugalom és a gyógynövények kiegyensúlyozott keveréke fontos alapja a nagyapja mindennapjainak.
Ezt a kéz erősítő eszközt úgy tervezték, hogy növelje a csukló, az ujjak és az alkar erejét és rugalmasságát . Ideális ajándék azoknak, akik rehabilitációra szorulnak, vagy szeretnék erősíteni a kezüket – a sportolóktól a zenészeken át az irodai dolgozókig és idősekig .
Az őszibarack enyhén édes ízével és magas C és A vitamin-tartalmával tűnik ki. A fagyasztva szárítással az őszibarack megőrzi intenzív ízét és minden fontos tápanyagát. Rostban és antioxidánsokban is gazdagok, így ideális egészséges csemege.
A szilva édes-savanyú íze és magas rosttartalma miatt közkedvelt. A kíméletes fagyasztva szárításnak köszönhetően a fagyasztva szárított szilva nemcsak tápértékét, hanem jellegzetes ízét is megőrzi. C-vitaminban, K-vitaminban és antioxidánsokban gazdagok, amelyek hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
A bio hajdinaliszt fantasztikus ízű, és minden elkészített receptet gazdagít. A hajdinaliszt nem tartalmaz glutént és tulajdonságai nagyon hasonlítanak a hagyományos liszthez . Glutén hiányának köszönhetően alkalmas cöliákiásoknak és azoknak, akik igyekeznek elkerülni ezt a búzából származó fehérjét. A hajdina táplálkozási szempontból nagyon érdekes és összetett , mivel tartalmazza mind a 9 esszenciális aminosavat , vasat , cinket , mangánt , magnéziumot és rostokat . A hajdinaliszt alkalmas palacsintához