Edények, lábasok, serpenyők, tepsik, evőeszközök, kés készletek kiváló gyártóktól. Nálunk megtalálhatók az Inoxibar, Pujadas, Prefect Home, Blaumann, Tefal, Berlinger Haus, Berghome által gyártott edények és konyhai eszközök minden változata. Ha minőséget szeretne konyhájába, forduljon hozzánk!
A Riviera késcsalád 150 mm-es pengéjű konyhakése kivételes minőségű termék. Könnyedén megbirkózik a konyhai feladatokkal, tartós, remek darab. Fehér színe különlegessé teszi. A Riviera késcsalád a kényelmes használat és az intelligens desing kombinációja! A kovácsolt vas penge és a NITRUM® bevonat együttese biztosítja az extra erős és tartós, kimagasló vágóélet, míg a rozsdamentes acél szegecsekkel készített markolat jól tűri -40 és +150 °C közötti hőmérsékletet is.
A 250 mm-es flexibilis, kovácsolt vas pengéjű Riviera szeletelőkéssel a munka igazán könnyen, gyorsan halad. Rovátkolt pengéjének köszönhetően a szeletelt élelmiszer nem tapad a pengére. Rózsaszín nyele exkluzív külsőt kölcsönöz e késeknek! A Riviera késcsalád a kényelmes használat és az intelligens desing kombinációja! A kovácsolt vas penge és a NITRUM® bevonat együttese biztosítja az extra erős és tartós, kimagasló vágóélet, míg a rozsdamentes acél szegecsekkel készített jól tűri -40 és +150 °C közötti
A flexibilis, extra, 300 mm hosszú pengéjű szeletelőkésnek nem okoz gondot a konyhai munka. Kivételes kovácsolt vas penge, kényelmes markolat, pazar minőség! A Riviera késcsalád a kényelmes használat és az intelligens desing kombinációja! A kovácsolt vas penge és a NITRUM® bevonat együttese biztosítja az extra erős és tartós, kimagasló vágóélet, míg a rozsdamentes acél szegecsekkel készített markolat jól tűri -40 és +150 °C közötti hőmérsékletet is.
Nem kell többé a hentest kérni, hogy csontozza ki a húst, mert a Riviera 130 mm-es csontozókésével nem csak a profik tudnak csontozni, hanem kevésbé gyakorlott háziasszonyok is sikerrel boldogulnak! Fehér nyele még a szemet is gyönyörködteti. A Riviera késcsalád a kényelmes használat és az intelligens desing kombinációja! A kovácsolt vas penge és a NITRUM® bevonat együttese biztosítja az extra erős és tartós, kimagasló vágóélet, míg a rozsdamentes acél szegecsekkel készített jól tűri -40 és +150 °C között
A Riviera sorozat paradicsom szeletelőjével könnyedén díszítheti szendvicsét, hiszen a recés, 130 mm hosszú pengével nem kihívás a vékony héjú paradicsom szeletelése. A Riviera késcsalád a kényelmes használat és az intelligens desing kombinációja! A kovácsolt vas penge és a NITRUM® bevonat együttese biztosítja az extra erős és tartós, kimagasló vágóélet, míg a rozsdamentes acél szegecsekkel készített nyél jól tűri -40 és +150 °C közötti hőmérsékletet is.
A Riviera sorozat paradicsom szeletelőjével könnyedén díszítheti szendvicsét, hiszen a recés, 130 mm hosszú pengével nem kihívás a vékony héjú paradicsom szeletelése. A fehér nyél pedig még a terített asztalon is kiválóan mutat. A Riviera késcsalád a kényelmes használat és az intelligens desing kombinációja! A kovácsolt vas penge és a NITRUM® bevonat együttese biztosítja az extra erős és tartós, kimagasló vágóélet, míg a rozsdamentes acél szegecsekkel készített nyél jól tűri -40 és +150 °C közötti hőmérsé
170 mm hosszú pengéjú, kovácsolt vas szeletelő kés, mellyel nem probléma a konyhai munka. A Riviera késcsalád a kényelmes használat és az intelligens desing kombinációja! A kovácsolt vas penge és a NITRUM® bevonat együttese biztosítja az extra erős és tartós, kimagasló vágóélet, míg a rozsdamentes acél szegecsekkel készített nyél jól tűri -40 és +150 °C közötti hőmérsékletet is.
170 mm hosszú pengéjú, kovácsolt vas szeletelő kés, mellyel nem probléma a konyhai munka, fehér nyelében pedig még munka közben is gyönyörködhetünk. De ne szeletelés közben! A Riviera késcsalád a kényelmes használat és az intelligens desing kombinációja! A kovácsolt vas penge és a NITRUM® bevonat együttese biztosítja az extra erős és tartós, kimagasló vágóélet, míg a rozsdamentes acél szegecsekkel készített nyél jól tűri -40 és +150 °C közötti hőmérsékletet is.
A flexibilis pengéjű filézőkés segítségével könnyen halad a munka. Pengéje hajlékony, 200 mm hosszú, mégis a kovácsolt vas alapanyag és az egyedi bevonat tartósságot, kopásállóságot biztosít. A Riviera késcsalád a kényelmes használat és az intelligens desing kombinációja! A kovácsolt vas penge és a NITRUM® bevonat együttese biztosítja az extra erős és tartós, kimagasló vágóélet, míg a rozsdamentes acél szegecsekkel készített markolat jól tűri -40 és +150 °C közötti hőmérsékletet is.
A flexibilis pengéjű filézőkés segítségével könnyen halad a munka. Pengéje hajlékony, 200 mm hosszú, mégis a kovácsolt vas alapanyag és az egyedi bevonat tartósságot, kopásállóságot biztosít, fehér nyele pedig eredetivé varázsolja. A Riviera késcsalád a kényelmes használat és az intelligens desing kombinációja! A kovácsolt vas penge és a NITRUM® bevonat együttese biztosítja az extra erős és tartós, kimagasló vágóélet, míg a rozsdamentes acél szegecsekkel készített markolat jól tűri -40 és +150 °C közötti
A 140 mm-es, rovátkolt pengéjű santoku kés picit kisebb az átlagos japán késeknél, így azok is élvezhetik a santoku kés előnyeit, akik nem szeretik a nagyobb méretű késeket. Kényelmes markolatú, klasszikus formájú termék. A Riviera késcsalád a kényelmes használat és az intelligens desing kombinációja! A kovácsolt vas penge és a NITRUM® bevonat együttese biztosítja az extra erős és tartós, kimagasló vágóélet, míg a rozsdamentes acél szegecsekkel készített jól tűri -40 és +150 °C közötti hőmérsékletet is.
A 140 mm-es, rovátkolt pengéjű santoku kés picit kisebb az átlagos japán késeknél, így azok is élvezhetik a santoku kés előnyeit, akik nem szeretik a nagyobb méretű késeket. Kényelmes markolatú, klasszikus formájú termék, mely fehér színű nyelével kiemelkedően jól mutat majd konyhájában. A Riviera késcsalád a kényelmes használat és az intelligens desing kombinációja! A kovácsolt vas penge és a NITRUM® bevonat együttese biztosítja az extra erős és tartós, kimagasló vágóélet, míg a rozsdamentes acél szegecs
Egy húsvilla segítségével könnyebben szeletelhetjük a sültet az asztalon. A termék villája kecses, 180 mm hosszú, stabil fogást biztosító termék. A Riviera késcsalád a kényelmes használat és az intelligens desing kombinációja! A kovácsolt vas penge és a NITRUM® bevonat együttese biztosítja az extra erős és tartós, kimagasló vágóélet, míg a rozsdamentes acél szegecsekkel készített markolat jól tűri -40 és +150 °C közötti hőmérsékletet is.
Egy húsvilla segítségével könnyebben szeletelhetjük a sültet az asztalon. A termék villája kecses, 180 mm hosszú, stabil fogást biztosító termék, fehér markolatának köszönhetően még a legigényesebben terített asztalon is remekül mutat. A Riviera késcsalád a kényelmes használat és az intelligens desing kombinációja! A kovácsolt vas penge és a NITRUM® bevonat együttese biztosítja az extra erős és tartós, kimagasló vágóélet, míg a rozsdamentes acél szegecsekkel készített markolat jól tűri -40 és +150 °C közö
250 mm-es pengéjével roppant hatékony a Riviera sorozat szakácskése. Pengéje NITRUM® bevonatos kovácsolt vas, mely hosszú élettartamot, kopásállóságot biztosít. A Riviera késcsalád a kényelmes használat és az intelligens desing kombinációja! A kovácsolt vas penge és a NITRUM® bevonat együttese biztosítja az extra erős és tartós, kimagasló vágóélet, míg a rozsdamentes acél szegecsekkel készített markolat jól tűri -40 és +150 °C közötti hőmérsékletet is.