Gluténmentes, cukormentes és vegán alapanyagok, paleo termékek, szénhidrát szegény élelmiszerek, fehérjék és még sok egyéb, amit webáruházunkban megtalálhatsz. Megrendelésed a lehető leghamarabb kiszállítjuk, akár már másnapra.
A több mint 300 hatóanyagot, köztük a fenil-, etil-amin- és szerotin-tartalmú kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui biotermelők által gyártott kakaóbabok több antioxidánst tartalmaznak, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel szed
Az Amazonas régióban betakarított kúszónövény. A guarana héja vörös, míg a húsa fehér. Belsejében fekete magok találhatók. Ezek a magok sok tannint, fehérjét és keményítőt tartalmaznak. A guarana tele van antioxidánsokkal és nagy mennyiségű guaraninnal, amely a koffein természetes alternatívája. A guarana magokat óvatosan, kézzel távolítják el a gyümölcsből, a legmagasabb minőség elérése érdekében. Természetes vízzel tisztítják és szárítják. A szárított guarana magokat porrá őrlik, így megőrizve tápértéké
Goji bogyó porunk a goji-övből, Kínából származnak. A goji-öv Ninghsziában (Kína) található, amely talán a legkedvezőbb hely a goji bogyók növekedéséhez, mert talaja lúgos és nagyon termékeny. Itt a hőmérséklet szélsőséges értékek között ingadozik, aminek eredménye a legjobb és a legnagyobb goji bogyók kifejlődése. A goji gyümölcsök mélyvörösek, csak néhány magjuk van és a mazsolához hasonlóan nagyon édesek. A bio, egészben szárított goji bogyót fagyasztva szárítás céljából tálcákba teszik, majd az any
A BioMenü BIO GANODERMA gombapor egy barna színű finom por, amely ganoderma gombából (ganoderma lucidum) készül. Őseink legtiszteltebb gyógynövényei közé tartozik. Ez a gomba Ázsia különböző meleg és nedves területein nő. A gomba belsejében számos molekula található, köztük a triterpenoidok, a poliszacharidok és a peptidoglikánok, amelyek az egészségre gyakorolt hatásaiért felelősek. A keleti orvoslásban már kb. 4000 éve használják, például Kínában a császárok eledelének nevezték és még a ginsengnél
A csipkebogyót évszázadok óta használják a hagyományos és a népi orvoslásban. A rózsák puha szirmaiktól kezdve a szúrós töviseikig a szépség és az egészség szimbólumai. A Rosaceae család Rosa nemzetségébe tartoznak. A rózsa egyik kevésbé ismert része a csipkebogyó, a rózsaszirmok által takart kerek, magokkal teli termés, a rózsa gyümölcse. A csipkebogyó általában vöröses-narancssárga, bár sárga és fekete fajták is léteznek. A csipkebogyó a tavaszi és nyári hónapokban történő virágzás elmúltával, a szir
A chlorella vulgaris egy egysejtű kék-zöld alga, amely egy szigetről származik, a Dél-Kínai-tengerről. A chlorellát szűrt, természetes vízben tenyésztik, szigorú ellenőrzés mellett. A chlorella szerves anyagokban gazdag. A chlorella számos kulcsfontosságú vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, beleértve a kalciumot, a vasat, a foszfort és a káliumot. A chlorella sejtet kemény fal védi. Ezt a sejtfalat őrléssel törik meg. A tört sejtfal lehetővé teszi, hogy a termék tápanyagai biológiailag könnyen hasznosí
A chia mag közel 5-ször több kalciumot tartalmaz, mint a tej és 3-szor több vasat, mint a spenót. A chia mag egy ősi természetes étel és a mai napig vezető szuperétel. A dél-amerikai chia egy gyógynövény, amely chia zsálya néven is ismert, a mentafélék családba tartozik. A chia mag hagyományosan a helyi konyha alapvető részévét képezte, lisztként, gabonaként és italokba keverve. A chia mag fehérjében és vitaminban gazdag, nagy mennyiségű omega-6 és 3 zsírsavat is tartalmaz. A chia mag gazdag táplálkozási
Az organikus chaga por 100%-ban hamvaskéreg gombából (inonotus obliquus) készül, amely chaga gomba néven ismert. Az inonotus obliquus elsősorban az északi félteke nyír erdeiben honos. A BioMenü BIO CHAGA gombapor nagyon magas poliszacharid és antioxidáns tartalommal rendelkezik, ami segíthet a test egyensúlyának helyreállításában és az immunrendszer működésének fokozásában. Keverjük össze a kívánt smoothie-val vagy gyümölcslével, vagy egyszerűen adjuk hozzá egy csésze forró vízhez, mint az instant teát.
A búzafűport a triticum aestivum növény leveleiből állítják elő, amelyet termékeny európai síkságokon termesztenek. A tápanyagtartalmuk csúcsán lévő, fiatal növényeket takarítják be. Ezt követően Európa egyik legnagyobb, rendkívül innovatív és hatékony dehidratáló létesítményben dolgozzák fel, majd finomra őrlik. 1 kg por előállításához 5 kg friss levél szükséges. A búzafű segíthet az emésztésben és a belső szervek működésében. Az emésztőrendszerben hatékonyan segíthet a kórokozó baktériumok és a hasznos
Az árpát az első gabonaféleként tartják számon, történelme i.e. 7000-ig nyúlik vissza. Árpafüvünket az európai gazdálkodók organikus módon termesztik termékeny síkságokon. Az árpafű fiatal korában, a tápanyagtartalma csúcsán kerül betakarításra. Ezt követően az egyik legnagyobb, rendkívül innovatív és hatékony európai dehidratációs üzem dolgozza fel. A végső feldolgozási lépés magában foglalja a zsenge fű finom porrá őrlését. 1 kg por előállításához 5 kg friss levél szükséges. Az őrlemény bővelkedik az
Az árpát az első gabonaféleként tartják számon, történelme i.e. 7000-ig nyúlik vissza. Árpafüvünket az európai gazdálkodók organikus módon termesztik termékeny síkságokon. Az árpafű fiatal korában, a tápanyagtartalma csúcsán kerül betakarításra. Ezt követően az egyik legnagyobb, rendkívül innovatív és hatékony európai dehidratációs üzem dolgozza fel. A végső feldolgozási lépés magában foglalja a zsenge fű finom porrá őrlését. 1 kg por előállításához 5 kg friss levél szükséges. Az őrlemény bővelkedik az
Az amla, más néven az indiai egres. Évezredek óta az ájurvédikus gyógyászat központi eleme. Az amla por magas vitaminkoncentrációval rendelkezik és ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek hozzájárulhatnak az energikusság, az emésztőrendszer egészsége és a vitalitás fenntartásához. Amla porunkat egész bogyóból készítik, alacsony hőmérsékleten szárítják és finomra őrlik. 100%-os tisztaságú. Kezdetben savanyú amla-porunk akkor a legélvezetesebb, ha gyümölcsös smoothie- és gyümölcslevekhez keverjük. Az amlát
Napi ajánlott mennyiség: 5 ml étkezés közben vagy közvetlenül étkezés után. Adagoláshoz használja a mellékelt adagoló poharat. Fogyasztható hígítatlanul vagy egy pohár szobahőmérsékletű vízben feloldva. Minden használat előtt rázza fel! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet, és az egészséges életmódot. Minőségét megőrzi a doboz alján jelzett időpontig (nap/hó/év) A doboz gyermekek elől gondosan elzárva, száraz, hűvös helyen, sugárzó hőtől é
hidrolizált marhakollagén- és cinktartalmú étrend-kiegészítő kapszula. Összetevők: hidrolizált marhakollagén, kapszulahéj (zselatin), cink-glükonát, csomósodást gátló anyagok (kalcium-foszfátok, szilícium-dioxid). Felhasználási javaslat: Fogyassz egy adagot (2 kapszula) az első étkezésed kíséretében, és egyet az utolsó étkezésed kíséretében bő folyadékkal. Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne
Kiválóan alkalmas hermelin sajt, krinolin és has. befőzéséhez és könnyű tálalásához. Első osztályú ellenálló műanyagból készült. Mosogatógépbe alkalmas. 3 év garancia.