Vásároljon fűszereket, fűszerkeverékeket, ázsiai szószokat, rizst, különleges hozzávalókat nálunk. Nem tudja mit főzzön, itt recepteket is talál - 0
V konyra szeletelt, des-savanyk s gy mb rszeletek. A Sushi mell k n lt gy mb rt a fog sok k z tt fogyasztj k. A gy mb r gyullad sg tl hat sa miatt r gen biztons gi okokb l fogyasztott k, ha net nt n a hal nem volt eg szen friss, ezzel fertőtlen tett k. Ma viszont az zlel s megtiszt t s ra fogyasztjuk. Felbont s ut n hűtőben t roland , s p r nap alatt fogyasztand . Súly:14 gramm,
Kiv l minős gű, kr mes k kusztej, 20-22% zs rtartalommal. Felbont s ut n, ha nem haszn ljuk el az eg szet, akkor egy ker mia ed nyben hűtve t roljuk a mielőbbi, napokon bel li felhaszn l sig. Felhaszn l si javaslat: Curry-k, m rt sok, dess gek, fagyik k sz t s re, sűr t s re. Térfogat:12 ml,
A legn pszerűbb h shelyettes tő a Z ld, retlen Jackfruit gy m lcs. Mivel nincs szinte semmilyen saj t ze, sokoldal an felhaszn lhat , zes thető. Ezen fel l sok-sok rt kes sv nyi anyagot, vitaminokat tartalmaz, mint az A, C B1, B2 vagy a B3 vitaminok, vagy a magn zium, kalcium, k lium, cin, vas folsav sv nyi anyagok, de rostokban is nagyon gazdag. Cukorbetegek is b tran fogyaszthatj k. Szeletelt form ban konzerv lva, s s l ben. Felhaszn l si javaslat: Veg n Hamburgereknek. Pan rozva, r ntva, grille
A saslikok ny rsa bambuszb l. Nem gyullad meg k nnyen a par zs f l tt. gy lehet zl sesen t lalni a mal j/indon z csirke Satay-t. Tipp: haszn lat előtt ztassuk v zben a p lcik kat legal bb 30 percre, hogy jobban b rj k a hőt. hossz:15 cm,
A saslikok ny rsa bambuszb l. Nem gyullad meg k nnyen a par zs f l tt. gy lehet zl sesen t lalni a mal j/indon z csirke Satay-t. Tipp: haszn lat előtt ztassuk v zben a p lcik kat legal bb 30 percre, hogy jobban b rj k a hőt. hossz:15 cm,
A K kuszkr m, egy tiszta, selymes, koncentr lt k kuszhas b, amely hő hat s ra elolvad. Az rett k kuszdi des tetlen, finomra dar lt h sa. Az Organikus Kr mes tett k kuszdi garant ltan csak egy sszetevőből ll, s ez maga a term szetes k kuszdi . Felhaszn l si javaslat: olvasztva sok-sok receptben haszn lhat zsirad k helyett. Kr mlevesek, curry, m rt sok, dess gek, k v , forr csoki zes t s re. Ellenőrizte: LK-BIO-149 Non-EU Adriculture, USDA ORGANIC, Control Union Certification Felbont s ut n ta
Ez a curry fűszerkever k egyar nt illik a marhah sos curry-hez, vagy a csirk s curry-hez. Kevesebb chilit tartalmaz, nem cs pős, kellemes arom j tel k sz thető belőle. A k kusztej, mint hozz val , n lk l zhetetlen. Nem tartalmaz zfokoz t, adal kanyagot, sz nez ket, tart s t szereket! Elk sz t si javaslat: Elk sz t si idő: 20 perc Forralj fel 240 ml k kusztejet a fűszerpaszt val egy tt, v rd meg, hogy az olaj megjelenjen a tetej n, ekkor add hozz a 250 g apr tott marha- vagy csirkeh st, s s sd
A Tikka Masala India tal n legismertebb tele, vagyis fűszerez si m dszere, hiszen mindenf le h sokra, z lds gekre haszn lj k, főleg szak-Indi ban. Ezzel a kever kkel, joghurttal keverve b rmely h st p colhatunk. Ezzel a sz sszal az eredeti indiai zeket tudjuk konyh nkba var zsolni. K zepesen cs pős. Nem tartalmaz mesters ges sz nez ket, adal kanyagot, vagy tart s t szert! Elk sz t si javaslat: 8 szem lyre elegendő adag Hev ts olajat egy serpenyőben, add hozz a hagym t, dinszteld vegesre. nt
Kai Yang sz szerint azt jelenti, hogy Grillcsirke. szak Thaif ld, Laosz ledvelt utcai tele, szinte mindenhol tal lkozhatunk Kai Yang rusokkal. Arom s Grillcsirk nek is h vj k, az elnevez s rulkod , ez a Fűszerpaszta is tartalmaz egzotikus, finom fűszereket, pl. citromn dat. Felhaszn l si javaslat: A s tnival csirke- vagy m s h sok p col s ra. A legjobb, legfinomabb eredm nyt akkor rj k el, ha az ebben a p ckr mben a bep colt h st legal bb egy jszak ra a hűtőben, lefedve pihentetj k, majd s t s
A thai konyh ban a Szent bazsalikom fűszerpaszta k nyelmes s zletes alapanyag, amely leegyszerűs ti a hagyom nyos thai telek elk sz t s t. A Szent bazsalikom (Bai Gaprao), a fő sszetevője ennek a Fűszerpaszt nak, amely borsos, enyh n des s l gy zt ad a paszt nak. Felhaszn l si javaslat: Egyszerű s Gyors telk sz t s: V gj fel 250 g h st cs kokra (marha, dert s, csirkemell, stb) Hev ts fel 3 ek olajat 3 ek Szent Bazsalikom Fűszerpaszt val egy serpenyőben/wokban, mindaddig, m g finom illatok
A Teriyaki sz sz jap n zvil ga, ebben a sz szban p colt, majd ezzel a sz sszal kenegetett oldalas, legyen az sert s, b r ny, vagy birka, az ezzel s t tt oldalas, zletes, k l nleges, izgalmas, ropog s s egzotikus lesz. Elk sz t si javaslat: adj a tasak tartalm hoz 125 ml v r sbort, keverd j l ssze. A p c 1 kg oldalashoz elegendő. P cold az oldalast p cl ben legal bb 45 percig, majd s sd meg 45-60 percig 180 C s tőben, idők z nk nt forgasd s locsold a marad k p cl vel. Súly:14 gramm, Csomagolás súly
A thai konyh ban a Szent bazsalikom fűszerpaszta k nyelmes s zletes alapanyag, amely leegyszerűs ti a hagyom nyos thai telek elk sz t s t. A Szent bazsalikom (Bai Gaprao), a fő sszetevője ennek a Fűszerpaszt nak, amely borsos, enyh n des s l gy zt ad a paszt nak. Felhaszn l si javaslat: Egyszerű s Gyors telk sz t s: V gj fel 250 g h st cs kokra (marha, dert s, csirkemell, stb) Hev ts fel 3 ek olajat 3 ek Szent Bazsalikom Fűszerpaszt val egy serpenyőben/wokban, mindaddig, m g finom illatok
Az igazi k nai fog s, ami Wok-ban k sz l, dobva-r zva, percek alatt. Persze serpenyőben is ugyanolyan j l el lehet k sz teni, ha csak az ll rendelkez s nkre. Nem tartalmaz zfokoz t, tart s t szert, mesters ges sz nez ket. Felhaszn l si javaslat: Elk sz t si idő: 10 perc Hozz val k: 4 szem lyre: 1 tasak Szechu ni Fűszerpaszta, 2 evőkan l n v nyi olaj, 250 g h s (csirke, sert s) cs kozva, 250 g vegyes z lds g (gomba, paprika, b bikukorica, s rgar pa. Szezon lisan, konzerv vagy fagyasztott), vagy tofu ko
Panang Curry, a h res Thai Curry ltal ban csirkeh sb l k sz l, de k sz thetj k b rmilyen h sb l, sőt z lds gekből, tofub l, sz jakock b l, garn lar kb l is. A mai tkez si divatnak megfelelően sok helyen csirkeh sb l k sz tik. Felhaszn l si javaslat: 2 szem lyes vacsor nak, eb dnek. Elk sz t si javaslat: Szerezz be 250 g tetszőleges h st, vagy m s friss alapanyagot Hev ts egy serpenyőt k zepes hőfokra s nts bele a 200 ml k kusztejet a Panang Curry paszt val egy tt. Főzd, am g az olaj megjelenik a
A Kasm ri Masala felveszi a versenyt a sokkal jobban ismert Tikka vagy Korma t rsaival, zvil g ban tal n m g zletesebb is. Felhaszn l si javaslat: Elk sz t se gyors s egyszerű: egy pir tott apr ra v gott hagym ra 2-3 evőkan l Kashm ri Masala sz szt tegy nk, 3-4 kock zott friss paradicsomot, z lds gz ldj t vagy korianderz ldj t, egy kis vizet, s joacute;l ssze kell forralni 10-15 percig alacsony hőfokon, tegy k bele a tetszőleges fő hozz val t (csirkedarabokat, vagy tengeri hal darabokat) s főzz k m