FittmarketShop. Egy hely, ahol mindent megtudsz vásárolni, ami a minőségi, egészséges étkezéshez szükséges.
Összetevők: édesítőszer: maltit, élelmi rost, víz, karamell (cukor, víz), növényi zsír (kókusz), rum (alkohol 1,2 % v/v), sűrítőanyag: módosított kukoricakeményítő, pektin, glicin, kókusztejpor, só, aroma, tartósítószer: K-szorbát, színezék: E171 Átlagos tápérték 100 g termékben: energia: 713 KJ/ 172 kcal, zsír: 1,4 g, melyből telített zsírsav: 0,0 g, szénhidrát: 39,1 g, melyből cukrok:4,2 g, melyből poliolok: 31,1 g, rost: 24, 8g, fehérje: 0,9 g, só: 0,26 g
Összetevők: gyümölcsvelő 60% (citrom 30% (citromhús, kandírozott citromhéj), őszibarackvelő), sűrítőanyag: pektin, szőlőmagkivonat Kiszerelés: 380 g
KISZERELÉS: 380 g ÖSSZETEVŐK: füge (65%), inulin, gyümölcsből kivont természetes szirup, almacukor, sűrítőanyag: pektin TÁPANYAG: Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 994 KJ/237 kcal Zsír: 0,4 g ebből telített: 0,0 g Szénhidrát: 41,9 g amelyből természetes cukrok: 39,5 g Rost: 30,8 g Fehérje: 1 g Só: 0,03 g
Összetevők: szilva (penyigei szilva 60%, vegyes szilva 38%), természetes gyümölcsből kivont szirup, oligofruktóz, sűrítőanyag: pektin, szárazanyag tartalom: 60% Kiszerelés: 380 g
Összetevők: piros ribizli (50%), gyümölcsből kivont természetes szirup, inulin, tömegnövelőszer: polidextróz, oligofruktóz, sűrítőanyag: pektin, étkezési sav: citromsav, aromák, színezék: carminvörös, vitamin C Kiszerelés: 380 g
Szójaszósz sötét 150ml Kétféle kínai szójaszósz létezik – világos és sötét. Mindkettő természetesen fermentált, a sötét azonban tovább érlelt – ezért töményebb és erősebb – így inkább szószokhoz, mártásokhoz alkalmasabb. Használhatjuk főzéshez, mert hosszabban megtartja az ízét a világosnál, és színt is ad az ételnek. Sokan az ázsiai feliratok miatt nem tudják megkülönböztetni a világos szójaszószt a sötéttől. Ilyenkor mindig azt tanácsoljuk, fordítsák meg az üveget, és ha a szójaszósz könnyen lefol
Az Ashwagandha, amelyet általában indiai ginszengnek is neveznek, egy ismert adaptogén, amely segíthet a stressz jobb kezelésében Az Ashwagandha vagy indiai ginszeng (Withania somnifera) egy olyan növény, amely az adaptogének közé tartozik. Ezek olyan vegyületek, amelyek elég sok jótékony hatással büszkélkedhetnek a szervezetre. Konkrétan növelhetik annak ellenálló képességét, valamint fokozhatják a stresszhez való alkalmazkodási folyamatot. Ahogyan az izmaink erősödnek és növekednek, amikor edzünk, úg
Összetevők Maltimix12 DI élelmiszeripari porkeverék (édesítőszerek (maltitok, szorbit), növényi zsírok (kókusz, kukorica, len, napraforgó, repce, pálma változó arányban)) Tejfehérje Emulgeálószer (zsírsavak mono és digliceridjei) Savanyúságot szabályozó anyag (nátriumkarbonátok) Növényi zsírok és olajok (kókusz, kukorica, len, napraforgó, repce, pálma változó arányban) Ivóvíz Karamellaroma Étkezési só
Összetevők: zabpehely 34%, kakaós bevonómassza 17% [cukor, részben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag), zsírszegény kakaópor 15%, emulgeálószerek: lecitinek és poliglicerin-poliricinoleát; aroma], epres töltelék 14% [fruktóz-glükózszörp, eper püré 50%, cukor, zselésítőanyag: pektinek; étkezési sav: citromsav; bodzalé koncentrátum, aroma], glükózszirup, fruktóz-glükózszörp, növényi zsír (pálma), zabpehelyliszt, nedvesítőszer: glicerin; maltodextrin, emulgeálószer: lecitnek (szója); aromák, étkezési só, é
Összetevők: zabpehely 34%, kakaós bevonómassza 17% [cukor, részben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag), zsírszegény kakaópor 15%, emulgeálószerek: lecitinek és poliglicerin-poliricinoleát; aroma], karamellás töltelék 14% [glükózszirup, nedvesítőszerek: szorbit, glicerin; víz, cukor, keményítő, dextróz, karamell szirup 2% (víz, cukor), sovány tejpor 2%, stabilizátor: cellulóz, nátrium-karboxi-metil-cellulóz; étkezési sav: borkősav; színezékek: karamell, titán-dioxid, szulfitos-ammóniás karamell; étkezési
Összetevők: zabpehely 34%, kakaós bevonómassza 17% [cukor, részben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag), zsírszegény kakaópor 15%, emulgeálószerek: lecitinek és poliglicerin-poliricinoleát; aroma], csokoládés töltelék 14% [csokoládé 25% (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, tejpor, emulgeálószer: lecitnek (szója); aroma), nedvesítőszerek: szobit, glicerin; dextróz, víz, sűrített sovány tej, cukor, sűrítőanyag: nátrium-alginát, mikrokristályos cellulóz, nátrium-karboxi-metil-cellulóz; keményítő, étkezési só, étk
Összetevők: kukoricakeményítő, pálmazsír, édesítőszer: maltit E965, laktózmentes tejpor, burgonyakeményítő, repceolaj, bambuszrost, emulgeálószer:lecitin (repcéből), tojássárgája por, só, sűrítő anyag: guar gumi, térfogatnövelőszer (nátrium-karbonátok), aroma, természetes vaníliapor 0,002%. A termék: gluténmentes laktózmentes nem tartalmaz hozzáadott cukrot A termék földimogyorót, erdei mogyorót, egyéb mogyorót, szezámmagot, szóját tartalmazhat! A túlzott fogyasztásnak hash
Összetevők szénsavmentes forrásvíz, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), L-glutamin, BCAA (L-leucin, L-izoleucin, L-valin (2:1:1)), bodzavirág és fekete ribizli aroma, tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát), C-vitamin (L-aszkorbinsav), édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok). Tápanyag táblázat ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK: 100ML TERMÉKBEN *NRV % 100ML Energia 13 kJ/ 3 kcal – Zsír 0 g
12%-os gyümölcstartalmú, energiaszegény görögdinnye-alma ital forrásvízzel, hozzáadott C- és B-vitaminokkal, édesítőszerekkel. 750 ml C-vitamin: A fáradtság és a kifáradás érzését csökkenti Támogatja az immunrendszer normál működését Hozzájárul az erek normál állapotának, működésének fenntartásához Biztosítja a megfelelő kollagén képződést, ezen keresztül fenntartja a porcok, fogíny és fogak normál állapotát Hozzájárul a bőr feszességéhez Támogatja az idegrendszer normál
Málna ízű, forrásvíz alapú, energiamentes üdítőital, hozzáadott C- vitaminnal, kollagénnel,hialuronsavval, gyógynövény kivonattal és édesítőszerekkel. 750 ml Kollagén: fiatalság elixírje növeli a bőr rugalmasságát, csökkenti a ráncokat védi az izületeket segíti a méregtelenítést csökkenti a narancsbőrt gyorsítja az anyagcserét Hialuronsav csökkenti az ízületi fájdalmat porcvédő hatással bír hozzájárul a csontregenerációhoz és csontok erősségéhez hozzájárul a b