Rozsdamentes acél fedél a YATO általgyártott a GN tartályokhoz, 1/9 méretben. A fedelet a YATO Professional Kitchen Equipment gasztronómiai tartályok sorozatához tervezték, amely megfelel a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak. A fedelek kiváló minőségű, 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel. A GN YATO konténerek fedeleit a vendéglátóipari vállalatok professzionális felhasználására szánják. Tárolható, hűtött -40 ° C-os fagyasztási körülmények között. A tartályok ide
Rozsdamentes acél fedél a YATO általgyártott a GN tartályokhoz, 2/3 méretben. A fedelet a YATO Professional Kitchen Equipment gasztronómiai tartályok sorozatához tervezték, amely megfelel a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak. A fedelek kiváló minőségű, 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel. A GN YATO konténerek fedeleit a vendéglátóipari vállalatok professzionális felhasználására szánják. Tárolható, hűtött -40 ° C-os fagyasztási körülmények között. A tartályok ide
polikarbonát tároló GN 1/1 tartályhoz. Méretek a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabvány szerint. Kiváló minőségű PC-polikarbonátból készül, amelyet nagyon nagy szilárdságú és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenálló képessége jellemzi, ezáltal garantálva a hosszú élettartamot. Professzionális használatra éttermekben, bárokban és vendéglátóipari létesítményekben ajánlott. Dombornyomott skálával ellátva ezzel is könnyen meghatározható a mennyiség. Tűréshatár: -40°C +99°C Nem
polikarbonát tároló GN 1/1 tartályhoz. Méretek a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabvány szerint. Kiváló minőségű PC-polikarbonátból készül, amelyet nagyon nagy szilárdságú és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenálló képessége jellemzi, ezáltal garantálva a hosszú élettartamot. Professzionális használatra éttermekben, bárokban és vendéglátóipari létesítményekben ajánlott. Dombornyomott skálával ellátva ezzel is könnyen meghatározható a mennyiség. Tűréshatár: -40°C +99°C Nem
polikarbonát tároló GN 1/1 tartályhoz. Méretek a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabvány szerint. Kiváló minőségű PC-polikarbonátból készül, amelyet nagyon nagy szilárdságú és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenálló képessége jellemzi, ezáltal garantálva a hosszú élettartamot. Professzionális használatra éttermekben, bárokban és vendéglátóipari létesítményekben ajánlott. Dombornyomott skálával ellátva ezzel is könnyen meghatározható a mennyiség. Tűréshatár: -40°C +99°C Nem
polikarbonát tároló GN 1/1 tartályhoz. Méretek a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabvány szerint. Kiváló minőségű PC-polikarbonátból készül, amelyet nagyon nagy szilárdságú és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenálló képessége jellemzi, ezáltal garantálva a hosszú élettartamot. Professzionális használatra éttermekben, bárokban és vendéglátóipari létesítményekben ajánlott. Dombornyomott skálával ellátva ezzel is könnyen meghatározható a mennyiség. Tűréshatár: -40°C +99°C Nem
polikarbonát tároló GN 1/2 tartályhoz. Méretek a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabvány szerint. Kiváló minőségű PC-polikarbonátból készül, amelyet nagyon nagy szilárdságú és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenálló képessége jellemzi, ezáltal garantálva a hosszú élettartamot. Professzionális használatra éttermekben, bárokban és vendéglátóipari létesítményekben ajánlott. Dombornyomott skálával ellátva ezzel is könnyen meghatározható a mennyiség. Tűréshatár: -40°C +99°C Nem
polikarbonát tároló GN 1/2 tartályhoz. Méretek a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabvány szerint. Kiváló minőségű PC-polikarbonátból készül, amelyet nagyon nagy szilárdságú és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenálló képessége jellemzi, ezáltal garantálva a hosszú élettartamot. Professzionális használatra éttermekben, bárokban és vendéglátóipari létesítményekben ajánlott. Dombornyomott skálával ellátva ezzel is könnyen meghatározható a mennyiség. Tűréshatár: -40°C +99°C Nem
polikarbonát tároló GN 1/2 tartályhoz. Méretek a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabvány szerint. Kiváló minőségű PC-polikarbonátból készül, amelyet nagyon nagy szilárdságú és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenálló képessége jellemzi, ezáltal garantálva a hosszú élettartamot. Professzionális használatra éttermekben, bárokban és vendéglátóipari létesítményekben ajánlott. Dombornyomott skálával ellátva ezzel is könnyen meghatározható a mennyiség. Tűréshatár: -40°C +99°C Nem
polikarbonát tároló GN 1/2 tartályhoz. Méretek a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabvány szerint. Kiváló minőségű PC-polikarbonátból készül, amelyet nagyon nagy szilárdságú és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenálló képessége jellemzi, ezáltal garantálva a hosszú élettartamot. Professzionális használatra éttermekben, bárokban és vendéglátóipari létesítményekben ajánlott. Dombornyomott skálával ellátva ezzel is könnyen meghatározható a mennyiség. Tűréshatár: -40°C +99°C Nem
polikarbonát fedő GN 1/1 tartályhoz. Méretek a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabvány szerint. Kiváló minőségű PC-polikarbonátból készül, amelyet nagyon nagy szilárdságú és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenálló képessége jellemzi, ezáltal garantálva a hosszú élettartamot. Professzionális használatra éttermekben, bárokban és vendéglátóipari létesítményekben ajánlott. Dombornyomott skálával ellátva ezzel is könnyen meghatározható a mennyiség. Tűréshatár: -40°C-+99°C Nem veszi be
polikarbonát fedő GN 1/2 tartályhoz. Méretek a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabvány szerint. Kiváló minőségű PC-polikarbonátból készül, amelyet nagyon nagy szilárdságú és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenálló képessége jellemzi, ezáltal garantálva a hosszú élettartamot. Professzionális használatra éttermekben, bárokban és vendéglátóipari létesítményekben ajánlott. Dombornyomott skálával ellátva ezzel is könnyen meghatározható a mennyiség. Tűréshatár: -40°C-+99°C Nem veszi be
polikarbonát fedő GN 1/3 tartályhoz. Méretek a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabvány szerint. Kiváló minőségű PC-polikarbonátból készül, amelyet nagyon nagy szilárdságú és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenálló képessége jellemzi, ezáltal garantálva a hosszú élettartamot. Professzionális használatra éttermekben, bárokban és vendéglátóipari létesítményekben ajánlott. Dombornyomott skálával ellátva ezzel is könnyen meghatározható a mennyiség. Tűréshatár: -40°C-+99°C Nem veszi be
polikarbonát fedő GN 1/4 tartályhoz. Méretek a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabvány szerint. Kiváló minőségű PC-polikarbonátból készül, amelyet nagyon nagy szilárdságú és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenálló képessége jellemzi, ezáltal garantálva a hosszú élettartamot. Professzionális használatra éttermekben, bárokban és vendéglátóipari létesítményekben ajánlott. Dombornyomott skálával ellátva ezzel is könnyen meghatározható a mennyiség. Tűréshatár: -40°C-+99°C Nem veszi be
polikarbonát fedő GN 1/6 tartályhoz. Méretek a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabvány szerint. Kiváló minőségű PC-polikarbonátból készül, amelyet nagyon nagy szilárdságú és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenálló képessége jellemzi, ezáltal garantálva a hosszú élettartamot. Professzionális használatra éttermekben, bárokban és vendéglátóipari létesítményekben ajánlott. Dombornyomott skálával ellátva ezzel is könnyen meghatározható a mennyiség. Tűréshatár: -40°C-+99°C Nem veszi be