Ez egy olyan kávékeverék, amelyben a fontos testesség megnyúlik a friss kajszibarack enyhe savas észlelésében, amely a karamell és kókusz jegyeit viseli - a kemény utóízben a pirított kenyér érdekes ízei mutatkoznak meg karamellizált narancshéjjal és pirított gabonákkal együtt. A BLU egy ízletesen pirított, karamellizált kávé, enyhe gianduja aromával, a Dél-Amerikából, Afrikából és Indiából származó Arabica és Robusta kiegyensúlyozott keverékének eredménye.
A NERO egy testes, “rágós” kávé. A balzsamos savasság a kakaó túláradó aromájával párosul, mely a mogyoró és a pörkölt gabona ízévé alakul. Hosszan tartó utóíze a karamell és a pirított kenyér nyomait hordozza (mely majdnem teljes mértékben enyhén csersavas ízt fed). A NERO egy teljes testességű, krémes kávé, mely erős kakaópor és pirított gabona aromájának jegyeit hordozza az értékes Robusta és a dél-amerikai Arabica egyesítésének köszönhetően.
Kúpos daráló A kúpos daráló az intelligens adagolás technológiáját alkalmazza, amely a beállítások minden egyes módosításakor automatikusan beállítja az őrölt kávé adagolását. A különböző kávékészítési módszerekhez (a presszógéptől a french press-ig) válassza ki a kívánt finomságot és mennyiséget. A kúpos daráló lassan forog, amivel csökkenti a kávészemek közti hőátvitelt, ennek köszönhetően biztosítja kávéja maximális ízét. Beállítható őrlési finomság A különböző kávékészítési módok különb
A ThermoJet® vízmelegítő rendszernek köszönhetően a kávéfőző 3 mp-en belül működésre kész Az elektronikus hőmérsékletszabályzás állandó vízhőmérsékletet biztosít az aroma kivonásának végéig Előfőzés alacsony víznyomás mellett Automata gőzkar a tökéletes állagú tejhabért, hőmérővel Az új Sage Bambino Plus karos eszpresszó kávéfőző az otthonába hozza a minőségi kávé négy fő elemét, akárcsak a legprofibb készülékek. A magas minőségű 54 mm átmérőjű szűrőtartóba 19 gra
Elektronikus PID hőmérsékletszabályozó rendszer A tökéletes eszpresszója több tényező kombinációjának eredménye - frissen őrölt kávé, megfelelően tömörített kávé, a megfelelő nyomás és utoljára, de nem utolsósorban a víz hőmérséklete. Az kivonás során bekövetkező hőmérsékleti ingadozás a hab elvesztésével jár, és a kapott kávé néhány másodperc alatt elveszíti gyönyörű színét. A Sage SES878 eszpresszógép innovatív hőmérsékletszabályozási technológiával rendelkezik, amely a teljes extrakciós folyamat alat
Az automatikus gőzkar használatával minőségi tejhabot készíthet, ami kiemeli a kávé ízét amely a “Latte Art” készítéséhez feltétlenül szükséges. A hőmérséklet érzékelő biztosítja a habosított tej megfelelő hőmérsékletét. A gőzkar tisztítása automatikusan megtörténik a használat után. A fém őrlőkkel ellátott, beépített kónuszos rendszerű kávédaráló segítségével csak a szükséges mennyiségű kávé kerül közvetlenül a tartóba. A beállítható őrlési finomság és mennyiség lehetőséget nyújt egy egész életen át ta
Az automatikus gőzkar használatával minőségi tejhabot készíthet, ami kiemeli a kávé ízét amely a “Latte Art” készítéséhez feltétlenül szükséges. A hőmérséklet érzékelő biztosítja a habosított tej megfelelő hőmérsékletét. A gőzkar tisztítása automatikusan megtörténik a használat után. A fém őrlőkkel ellátott, beépített kónuszos rendszerű kávédaráló segítségével csak a szükséges mennyiségű kávé kerül közvetlenül a tartóba. A beállítható őrlési finomság és mennyiség lehetőséget nyújt egy egész életen át ta
A rendszeres tisztítás megóvja a kávégép szelepeit, tisztán tartja a felső szűrőt - zuhanyfejet - és így hozzájárul a tökéletes kávé készítéséhez. A kávékészítéskor és annak befejezésekor a lefújó mágnes szelep irányába történő kávé áramlásakor a 90 C körüli hőmérsékletű allkatrészekre a kávéban található szárazanyag és zsírtartalom lerakódik. Amennyiben nem tisztítják rendszeresen a kávégépet vakszűrővel és tisztító porral, aakor a lerakódás mennyisége folyamatosan növekszik valmint "odaég" a felületre,
SZÁRMAZÁSI HELY Az erőteljes Ristretto Edizione Italiana finom arabica bab és a közép- és Dél-Amerikából, Afrikából és Ázsiából származó kiváló minőségű Robusta bab keveréke. A kávét az UTZ-tanúsítvánnyal összhangban dolgozzák fel és dolgozzák fel. PÖRKÖLÉS A kávébab lágy, sötét pörkölése a kellemesen intenzív ízjegyeket ad a Ristretto-hoz. A nagyon lágy őrlés sűrű, mandula-barna krémát eredményez. AROMA A rendkívül intenzív Ristretto Edizione Italiana erős,füstös ízjegyekk
SZÁRMAZÁSI HELY Az aromás, szenvedélyes Espresso Edizione Italiana nemes Arabica babokat, valamint kiváló minőségű Robusta babot tartalmaz Közép- és Dél-Amerikából, Afrikából és Ázsiából. A kávét az UTZ-tanúsítvánnyal összhangban dolgozzák fel. PÖRKÖLÉS A sötét színűre, ugyanakkor enyhe pörkölésű babkávé kellemesen füstös ízű. A bab finom őrlése sűrű, barna színű krémát ad. AROMA A krémes Espresso Edizione Italiana kellemes, pörkölt ízekkel és csodálat
SZÁRMAZÁSI HELY Közép-Amerikából és Ázsiából származó 100% arabica kávékeverék gazdag aromája tökéletesen illik a tejes specialitásokhoz. PÖRKÖLÉS A lassan pörkölt arabica kávék erőteljes aromája adja a a Per Macchiato kávé határozott ízét. A finom őrlés már csak a ráadás, amelyben kiteljesedhet az ízélmény. AROMA Ez a kávé elsősorban a tejes kávékülönlegességekhez való. Készítse el Latte Macchiatóját vagy Cappuccinóját ebből a tökéletes kávékeverékből.
Élelmiszeripari szilikonzsír főzőegységek kenéséhez. 5g kiszerelésű, 5 alkalomra elegendő. 1-1,5 havonta a tömítéseket, illetve a dugattyút vékonyan bekenve biztosítjuk a kávéfőző hosszútávú működését. Így is ismerheti: Szilikonzsír, kenőzsír, zsírozó
Ez a 100% arab kávékeverék krémes testességével és közepesen savas intenzitásával azonnali, aromatikus élményt kínál, finom kakaóval, mely kiemeli a gyümölcsvelő, mandula és mogyoró édességét. Az utóíz egy idő után kihozza a narancslekvár aromáját, a vanília, méz és piros gyümölcsök enyhe ízét, az ananász édes, szelíd érzetével együtt. EXTRAFINOM BRAZIL SONTOS BLEND: 94% + 17 rostált Puhaságot nyújt a (kávé)testnek. A kakaó és diófélék (mandula és földigymogyoró) gazdag aromája a vanília finom íz
Ez a 100% arab kávékeverék krémes testességével és közepesen savas intenzitásával azonnali, aromatikus élményt kínál, finom kakaóval, mely kiemeli a gyümölcsvelő, mandula és mogyoró édességét. Az utóíz egy idő után kihozza a narancslekvár aromáját, a vanília, méz és piros gyümölcsök enyhe ízét, az ananász édes, szelíd érzetével együtt. EXTRAFINOM BRAZIL SONTOS BLEND: 94% + 17 rostált Puhaságot nyújt a (kávé)testnek. A kakaó és diófélék (mandula és földigymogyoró) gazdag aromája a vanília finom íz
Lágy intenzitású kávé, melynek erőssége egyensúlyban áll a kakaó és szárított gyümölcsök aromájával jellemezhető édességgel; ezt kínálja a virágjelleget hordozó indiai Arabica és a közép-amerikai Arabica, míg a közép-afrikai Robusta krémességet és intenzitást ad a recepthez, az indiai illatok jelenlétével hangsúlyozva.