Kézműves csokoládéink a Pilis tiszta levegőjén készülnek. Teáink, kávéink segítenek, hogy mindig megtaláld a harmóniát a napjaidban. Nézz be hozzánk!
1. Étcsokoládé kandírozott rózsa és málna feltéttel Összetevők: Étcsokoládé: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 54,5%. (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma); Kandírozott rózsalevél töret: (cukor, természetes viráglevél 2%, sűrítőanyag: gumiarábikum (E414), aroma, természetes színezék: karmin piros (E120)); Málna szemek: (liofilizált málna). Nyomokban tejfehérjét, és laktózt tartalmazhat. 1. Tejcsokoládé karamellizált mogyoróval Összetevők: T
1. Étcsokoládé kandírozott ibolyával, jázminnal, és fehércsokoládé cseppekkel Összetevők: Étcsokoládé: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 54,5%. (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma); Kandírozott ibolya levél töret: (cukor, természetes virágszirom 2%, sűrítőanyag: gumiarábikum (E414), aroma, színezék: karmin piros (E120), szintetikus színezőanyag: ponveau 4R (E124), indigotin (E132).); Kandírozott jázmin: (cukor, természetes viráglevél 1%
1. Étcsokoládé őszibarackkal, kandírozott jázminnal, és tejcsokoládé cseppekkel Összetevők: Étcsokoládé: kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 54,5%. (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma); őszibarack kocka: (liofilizált enyhén cukrozott őszibarack); kandírozott jázmin: (cukor, természetes viráglevél 1%, sűrítőanyag: gumiarábikum (E414), aroma, természetes színezék: titán-dioxid fehér (E171)); tejcsokoládé cseppek: kakaó szárazanyag tartalom a cso
1. Étcsokoládé őszibarackkal és meggyel Összetevők: Étcsokoládé: kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 54,5%. (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma); őszibarack szelet: (liofilizált enyhén cukrozott őszibarack); meggy darabok: (liofilizált meggy). Nyomokban tejfehérjét, és laktózt tartalmazhat. 2. Fehér csokoládé eperrel és kakaóbab törettel Összetevők: Fehér csokoládé: kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 28%. (kakaómassza, cukor, ka
1. Étcsokoládé kandírozott naranccsal, kakaóbab törettel és narancsízű csokoládé cseppekkel Összetevők: Étcsokoládé: kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 54,5%. (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma); narancs csokoládé cseppek: (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes narancs aroma, színezékek: E160e, természetes vanília aroma); kandírozott narancs kocka: (narancshéj, cukor, glükóz - fruktóz szirup, savanyúságot
1. Étcsokoládé kandírozott rózsával és málnával Összetevők: Étcsokoládé: kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 54,5%. (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma); kandírozott rózsalevél töret: (cukor, természetes viráglevél 2%, sűrítőanyag: gumiarábikum (E414), aroma, természetes színezék: karmin piros (E120)); málna szemek: (liofilizált málna). Nyomokban tejfehérjét, és laktózt tartalmazhat. 2. Fehér csokoládé áfonyával, ribizlivel és étcsokoládé cse
1. Étcsokoládé eperrel és málnával Összetevők: Étcsokoládé: kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 54,5%. (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma); eper szelet: (liofilizált eper); málna darabok (liofilizált málna). Nyomokban tejfehérjét, és laktózt tartalmazhat. 2. Tejcsokoládé karamellizált mogyoróval és fehér csokoládés gabonagolyóval Összetevők: Tejcsokoládé: kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 33,6%. (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor
1. Étcsokoládé meggyel és almával Összetevők: Étcsokoládé: kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 54,5%. (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma); meggyszemek: (liofilizált meggy); alma darabok: (liofilizált alma). Nyomokban tejfehérjét, és laktózt tartalmazhat. 2. Tejcsokoládé karamellizált mandulával Összetevők: Tejcsokoládé: kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 33,6%. (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: szój
1. Tejcsokoládé karamellizált mandula feltéttel Összetevők: Tejcsokoládé: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 33,6%. (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma.); Karamellizált mandula: (cukor, mandula). 2. Tejcsokoládé eperrel és őszibarackkal Összetevők: Tejcsokoládé: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 33,6%. (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma
1. Tejcsokoládé karamellizált pisztácia feltéttel Összetevők: Tejcsokoládé: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 33,6%. (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma.); Karamellizált pisztácia szemek: (cukor, pisztácia); Őrölt pisztácia: (pisztácia). 2. Tejcsokoládé banánnal, almával és étcsokoládé pasztilla feltéttel Összetevők: Tejcsokoládé: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 33,6%. (cukor, kakaóvaj, zsíros tejp
1. Étcsokoládé kandírozott narancs, kakaóbab töret és narancsízű csokoládé pasztilla feltéttel Összetevők: Étcsokoládé: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 54,5%. (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma); Narancs csokoládé cseppek: (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes narancs aroma, színezékek: E160e, természetes vanília aroma); Kandírozott narancs kocka: (narancshéj, cukor, glükóz - fruktóz szirup, savany
1. Étcsokoládé kandírozott rózsa és málna feltéttel Összetevők: Étcsokoládé: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 54,5%. (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma); Kandírozott rózsalevél töret: (cukor, természetes viráglevél 2%, sűrítőanyag: gumiarábikum (E414), aroma, természetes színezék: karmin piros (E120)); Málna szemek: (liofilizált málna). Nyomokban tejfehérjét, és laktózt tartalmazhat. 2. Fehércsokoládé áfonya, ribizli és étcsokoládé
1. Tejcsokoládé karamellizált mandula feltéttel Összetevők: Tejcsokoládé: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 33,6%. (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma.); Karamellizált mandula: (cukor, mandula). 2. Tejcsokoládé eperrel és őszibarackkal Összetevők: Tejcsokoládé: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 33,6%. (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, természet
1. Étcsokoládé kandírozott ibolyával, jázminnal, és fehércsokoládé cseppekkel Összetevők: Étcsokoládé: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 54,5%. (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma); Kandírozott ibolya levél töret: (cukor, természetes virágszirom 2%, sűrítőanyag: gumiarábikum (E414), aroma, színezék: karmin piros (E120), szintetikus színezőanyag: ponveau 4R (E124), indigotin (E132).); Kandírozott jázmin: (cukor, természetes viráglevél 1%
1. Tejcsokoládé sárgabarack és étcsokoládés ostyagolyó feltéttel Összetétel: Tejcsokoládé: Kakaó szárazanyag tartalom a csokoládéban min.: 33,6%. (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma.) Sárgabarack kocka (enyhén cukrozott sárgabarack); Étcsokoládéval bevont kekszgolyó: (csokoládé 84% (kakaómassza,cukor, kakaóvaj, vízmentes tejzsír, emulgeálószer:szójalecitin, természetes vanília aroma); ropogós kekszgolyó: 16% (búzaliszt, cukor, búzamalá