Nagykonyhai gépek, rozsdamentes konyhai eszközök és berendezések széles választékát találja webáruházunkban, az Inox Plázában. Kiváló minőségű vendéglátóipari berendezések elérhető áron!
Speciális kis méretű fordítólapát gluténmentes pizzához, nagy ellenálló képességű szigeteléssel, különleges zöld színben. Kifejezetten a gluténmentes liszteket használó gyártók számára készült. A hangsúly a zöld színen van, amely lehetővé teszi a pizzakészítők számára, hogy megkülönböztessék ezeket az eszközöket a többitől a biztonságos és hatékony munkavégzés, a szennyeződés kockázatának minimalizálása és a lisztérzékenységben szenvedők egészségének megóvása érdekében. Anyagok: Rozsdamentes acél fe
Eloxált alumínium lapát, ideális a "pinsa romana" vagy a "pizza alla pala" sütéséhez. Méret: 23 x 40 cm Az ilyen típusú pizzához általában használt fát könnyű, szilárd, tartós és minden esetben higiénikusabb anyaggal, például eloxált alumíniummal helyettesítsük. A semleges eloxálás strapabíróvá teszi a lapát felületét, megvédi azt az oxidációtól, valamint biztosítja a páratlan könnyűséget. Tulajdonságok: Könnyű Nagyobb stabilitás Könnyű csúszás Hosszú élettartam Higiénikusabb, mint
Eloxált alumínium lapát, ideális a "pinsa romana" vagy a "pizza alla pala" sütéséhez. Méret: 23 x 40 cm Az ilyen típusú pizzához általában használt fát könnyű, szilárd, tartós és minden esetben higiénikusabb anyaggal, például eloxált alumíniummal helyettesítsük. A semleges eloxálás strapabíróvá teszi a lapát felületét, megvédi azt az oxidációtól, valamint biztosítja a páratlan könnyűséget. Tulajdonságok: Könnyű Nagyobb stabilitás Könnyű csúszás Hosszú élettartam Higiénikusabb, mint
Eloxált alumínium lapát, ideális a "pinsa romana" vagy a "pizza alla pala" sütéséhez. Méret: 23 x 40 cm Az ilyen típusú pizzához általában használt fát könnyű, szilárd, tartós és minden esetben higiénikusabb anyaggal, például eloxált alumíniummal helyettesítsük. A semleges eloxálás strapabíróvá teszi a lapát felületét, megvédi azt az oxidációtól, valamint biztosítja a páratlan könnyűséget. Tulajdonságok: Könnyű Nagyobb stabilitás Könnyű csúszás Hosszú élettartam Higiénikusabb, mint
Eloxált alumíniumlapát, ideális a "pinsa romana" vagy a "pizza alla pala" sütéséhez. Méret: 23 x 40 cm A semleges eloxálás változatlanná teszi a lapát felületét, megvédi az oxidációtól, valamint biztosítja a páratlan könnyűséget. A lyukak csökkentik a súrlódást, a felesleges liszt mennyiségét és a szerszám súlyát. A lyukak különleges elrendezésének köszönhetően a szerszám stabilabb és kevésbé hajlik a hajtogatásra, így a legnehezebb piték is megterhelhetők. Könnyebb, mint a tömör változat
Lapát semleges eloxált alumínium fejjel és kék eloxált nyéllel. A klasszikus modelleknél kisebb súlyú, de rendkívül robusztus, a stabilitás érdekében ovális csővázas nyéllel. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a spatula hatást a tartást biztosító speciális bordázással; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és megvédi az oxidációtól; a sima és szabályos marás megkönnyíti a pizza felemelkedését. A fej-nyél illesztés a két elem átfedéséből áll, amelyet három nagyméretű, sorba illes
Eloxált alumínium pizzalapát. A pizza közvetlenül az eszközzel vágható fel, vagy a tészta és a feltét közvetlenül az lapátra helyezhető. Ehhez egy robusztus eszközre van szükség, amely megkönnyíti a tészta csúsztatását a sütő tűzálló kövére, ugyanakkor könnyű és könnyen kezelhető. A lapát méretei azt is megkövetelik, hogy a lapátot a sütési művelet során kézzel megtámasszák. A Gi.Metal javaslata a méteres pizza esetében az, hogy az ilyen típusú lapátokhoz általában használt fát egy könnyű, szilárd,
Eloxált alumínium pizzalapát. A pizza közvetlenül az eszközzel vágható fel, vagy a tészta és a feltét közvetlenül az lapátra helyezhető. Ehhez egy robusztus eszközre van szükség, amely megkönnyíti a tészta csúsztatását a sütő tűzálló kövére, ugyanakkor könnyű és könnyen kezelhető. A lapát méretei azt is megkövetelik, hogy a lapátot a sütési művelet során kézzel megtámasszák. A Gi.Metal javaslata a méteres pizza esetében az, hogy az ilyen típusú lapátokhoz általában használt fát egy könnyű, szilárd,
Eloxált alumínium pizzalapát. A pizza közvetlenül az eszközzel vágható fel, vagy a tészta és a feltét közvetlenül az lapátra helyezhető. Ehhez egy robusztus eszközre van szükség, amely megkönnyíti a tészta csúsztatását a sütő tűzálló kövére, ugyanakkor könnyű és könnyen kezelhető. A lapát méretei azt is megkövetelik, hogy a lapátot a sütési művelet során kézzel megtámasszák. A Gi.Metal javaslata a méteres pizza esetében az, hogy az ilyen típusú lapátokhoz általában használt fát egy könnyű, szilárd,
Lapát semleges eloxált alumínium fejjel és kék eloxált nyéllel. A klasszikus modelleknél kisebb súlyú, de rendkívül robusztus, a stabilitás érdekében ovális csővázas nyéllel. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a spatula hatást a tartást biztosító speciális bordázással; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és megvédi az oxidációtól; a sima és szabályos marás megkönnyíti a pizza felemelkedését. A fej-nyél illesztés a két elem átfedéséből áll, amelyet három nagyméretű, sorba illes
Eloxált alumínium pizzalapát. A pizza közvetlenül az eszközzel vágható fel, vagy a tészta és a feltét közvetlenül az lapátra helyezhető. Ehhez egy robusztus eszközre van szükség, amely megkönnyíti a tészta csúsztatását a sütő tűzálló kövére, ugyanakkor könnyű és könnyen kezelhető. A lapát méretei azt is megkövetelik, hogy a lapátot a sütési művelet során kézzel megtámasszák. A Gi.Metal javaslata a méteres pizza esetében az, hogy az ilyen típusú lapátokhoz általában használt fát egy könnyű, szilárd,
Eloxált alumínium pizzalapát. A pizza közvetlenül az eszközzel vágható fel, vagy a tészta és a feltét közvetlenül az lapátra helyezhető. Ehhez egy robusztus eszközre van szükség, amely megkönnyíti a tészta csúsztatását a sütő tűzálló kövére, ugyanakkor könnyű és könnyen kezelhető. A lapát méretei azt is megkövetelik, hogy a lapátot a sütési művelet során kézzel megtámasszák. A Gi.Metal javaslata a méteres pizza esetében az, hogy az ilyen típusú lapátokhoz általában használt fát egy könnyű, szilárd,
Eloxált alumínium pizzalapát. A pizza közvetlenül az eszközzel vágható fel, vagy a tészta és a feltét közvetlenül az lapátra helyezhető. Ehhez egy robusztus eszközre van szükség, amely megkönnyíti a tészta csúsztatását a sütő tűzálló kövére, ugyanakkor könnyű és könnyen kezelhető. A lapát méretei azt is megkövetelik, hogy a lapátot a sütési művelet során kézzel megtámasszák. A Gi.Metal javaslata a méteres pizza esetében az, hogy az ilyen típusú lapátokhoz általában használt fát egy könnyű, szilárd,
Lapát semleges eloxált alumínium fejjel és kék eloxált nyéllel. A klasszikus modelleknél kisebb súlyú, de rendkívül robusztus, a stabilitás érdekében ovális csővázas nyéllel. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a spatula hatást a tartást biztosító speciális bordázással; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és megvédi az oxidációtól; a sima és szabályos marás megkönnyíti a pizza felemelkedését. A fej-nyél illesztés a két elem átfedéséből áll, amelyet három nagyméretű, sorba illes
Eloxált alumínium pizzalapát. A pizza közvetlenül az eszközzel vágható fel, vagy a tészta és a feltét közvetlenül az lapátra helyezhető. Ehhez egy robusztus eszközre van szükség, amely megkönnyíti a tészta csúsztatását a sütő tűzálló kövére, ugyanakkor könnyű és könnyen kezelhető. A lapát méretei azt is megkövetelik, hogy a lapátot a sütési művelet során kézzel megtámasszák. A Gi.Metal javaslata a méteres pizza esetében az, hogy az ilyen típusú lapátokhoz általában használt fát egy könnyű, szilárd,