Nagykonyhai gépek, rozsdamentes konyhai eszközök és berendezések széles választékát találja webáruházunkban, az Inox Plázában. Kiváló minőségű vendéglátóipari berendezések elérhető áron!
A hagyományos falapokkal ellentétben az alumínium használata könnyűvé, erőssé, tartóssá és higiénikussá teszi a terméket.A perforált változatban a deszkákon lyukak vannak az egész felületen, kifejezetten úgy terveztek, hogy biztosítsák az alacsony súrlódást és kiengedjék a felesleges lisztet ezzel megakadályozva, hogy a pizza letapadjon, és leégjen a kész termék. Deszka mérete: 400x700 mm
A hagyományos falapokkal ellentétben az alumínium használata könnyűvé, erőssé, tartóssá és higiénikussá teszi a terméket.A perforált változatban a deszkákon lyukak vannak az egész felületen, kifejezetten úgy terveztek, hogy biztosítsák az alacsony súrlódást és kiengedjék a felesleges lisztet ezzel megakadályozva, hogy a pizza letapadjon, és leégjen a kész termék. Deszka mérete: 400x900 mm
A hagyományos falapokkal ellentétben az alumínium használata könnyűvé, erőssé, tartóssá és higiénikussá teszi a terméket.A perforált változatban a deszkákon lyukak vannak az egész felületen, kifejezetten úgy terveztek, hogy biztosítsák az alacsony súrlódást és kiengedjék a felesleges lisztet ezzel megakadályozva, hogy a pizza letapadjon, és leégjen a kész termék. Deszka mérete: 400x1100 mm
Pizzalapát semleges eloxált fejjel és világoskék eloxált nyéllel. A klasszikus modellekhez képest csökkentett súlyú, de rendkívül masszív, ovális csöves fogantyúval a stabilitás érdekében. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a kaparóhatást megfelelő bordázottsággal, amely biztosítja az ellenállást; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és védi az oxidációtól; a kíméletes, szabályos marás megkönnyíti a pizza megfogását. A fejnyél illesztése a két elem egymásra helyezéséből áll, amelyet hár
Pizzalapát semleges eloxált fejjel és világoskék eloxált nyéllel. A klasszikus modellekhez képest csökkentett súlyú, de rendkívül masszív, ovális csöves fogantyúval a stabilitás érdekében. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a kaparóhatást megfelelő bordázottsággal, amely biztosítja az ellenállást; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és védi az oxidációtól; a kíméletes, szabályos marás megkönnyíti a pizza megfogását. A fejnyél illesztése a két elem egymásra helyezéséből áll, amelyet hár
Pizzalapát semleges eloxált fejjel és világoskék eloxált nyéllel. A klasszikus modellekhez képest csökkentett súlyú, de rendkívül masszív, ovális csöves fogantyúval a stabilitás érdekében. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a kaparóhatást megfelelő bordázottsággal, amely biztosítja az ellenállást; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és védi az oxidációtól; a kíméletes, szabályos marás megkönnyíti a pizza megfogását. A fejnyél illesztése a két elem egymásra helyezéséből áll, amelyet hár
Pizzalapát semleges eloxált fejjel és világoskék eloxált nyéllel. A klasszikus modellekhez képest csökkentett súlyú, de rendkívül masszív, ovális csöves fogantyúval a stabilitás érdekében. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a kaparóhatást megfelelő bordázottsággal, amely biztosítja az ellenállást; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és védi az oxidációtól; a kíméletes, szabályos marás megkönnyíti a pizza megfogását. A fejnyél illesztése a két elem egymásra helyezéséből áll, amelyet hár
Pizzalapát semleges eloxált fejjel és világoskék eloxált nyéllel. A klasszikus modellekhez képest csökkentett súlyú, de rendkívül masszív, ovális csöves fogantyúval a stabilitás érdekében. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a kaparóhatást megfelelő bordázottsággal, amely biztosítja az ellenállást; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és védi az oxidációtól; a kíméletes, szabályos marás megkönnyíti a pizza megfogását. A fejnyél illesztése a két elem egymásra helyezéséből áll, amelyet hár
Pizzalapát semleges eloxált fejjel és világoskék eloxált nyéllel. A klasszikus modellekhez képest csökkentett súlyú, de rendkívül masszív, ovális csöves fogantyúval a stabilitás érdekében. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a kaparóhatást megfelelő bordázottsággal, amely biztosítja az ellenállást; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és védi az oxidációtól; a kíméletes, szabályos marás megkönnyíti a pizza megfogását. A fejnyél illesztése a két elem egymásra helyezéséből áll, amelyet hár
Pizzalapát semleges eloxált fejjel és világoskék eloxált nyéllel. A klasszikus modellekhez képest csökkentett súlyú, de rendkívül masszív, ovális csöves fogantyúval a stabilitás érdekében. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a kaparóhatást megfelelő bordázottsággal, amely biztosítja az ellenállást; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és védi az oxidációtól; a kíméletes, szabályos marás megkönnyíti a pizza megfogását. A fejnyél illesztése a két elem egymásra helyezéséből áll, amelyet hár
Pizzalapát semleges eloxált fejjel és világoskék eloxált nyéllel. A klasszikus modellekhez képest csökkentett súlyú, de rendkívül masszív, ovális csöves fogantyúval a stabilitás érdekében. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a kaparóhatást megfelelő bordázottsággal, amely biztosítja az ellenállást; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és védi az oxidációtól; a kíméletes, szabályos marás megkönnyíti a pizza megfogását. A fejnyél illesztése a két elem egymásra helyezéséből áll, amelyet hár
Pizzalapát semleges eloxált fejjel és világoskék eloxált nyéllel. A klasszikus modellekhez képest csökkentett súlyú, de rendkívül masszív, ovális csöves fogantyúval a stabilitás érdekében. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a kaparóhatást megfelelő bordázottsággal, amely biztosítja az ellenállást; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és védi az oxidációtól; a kíméletes, szabályos marás megkönnyíti a pizza megfogását. A fejnyél illesztése a két elem egymásra helyezéséből áll, amelyet hár
Pizzalapát semleges eloxált fejjel és világoskék eloxált nyéllel. A klasszikus modellekhez képest csökkentett súlyú, de rendkívül masszív, ovális csöves fogantyúval a stabilitás érdekében. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a kaparóhatást megfelelő bordázottsággal, amely biztosítja az ellenállást; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és védi az oxidációtól; a kíméletes, szabályos marás megkönnyíti a pizza megfogását. A fejnyél illesztése a két elem egymásra helyezéséből áll, amelyet hár
Pizzalapát semleges eloxált fejjel és világoskék eloxált nyéllel. A klasszikus modellekhez képest csökkentett súlyú, de rendkívül masszív, ovális csöves fogantyúval a stabilitás érdekében. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a kaparóhatást megfelelő bordázottsággal, amely biztosítja az ellenállást; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és védi az oxidációtól; a kíméletes, szabályos marás megkönnyíti a pizza megfogását. A fejnyél illesztése a két elem egymásra helyezéséből áll, amelyet hár
Pizzalapát semleges eloxált fejjel és világoskék eloxált nyéllel. A klasszikus modellekhez képest csökkentett súlyú, de rendkívül masszív, ovális csöves fogantyúval a stabilitás érdekében. A könnyű és rugalmas fej lehetővé teszi a kaparóhatást megfelelő bordázottsággal, amely biztosítja az ellenállást; a semleges eloxálás egyenletessé teszi a felületet és védi az oxidációtól; a kíméletes, szabályos marás megkönnyíti a pizza megfogását. A fejnyél illesztése a két elem egymásra helyezéséből áll, amelyet hár