Öntözés, és kert technika, KPE csövek, fátyolfólia, vetőmag
Folytonos növekedésű, csípősségmentes, csüngő termésállású Intenzív szabadföldi, illetve hidegfólia alatti termesztésre ajánlott Hajtatásban kötött bogyók száma: 100-140 db/tő Magas a festéktartalma: szedéskor 250-300 ASTA, utó érlelve 350-400 ASTA Termőképessége nagyobb a Délibáb F1-nél, 10-15 kg/m2
Folytonos növekedésű, csípősségmentes, csüngő termésállású Intenzív szabadföldi, illetve hidegfólia alatti termesztésre ajánlott Hajtatásban kötött bogyók száma: 100-140 db/tő Magas a festéktartalma: szedéskor 250-300 ASTA, utó érlelve 350-400 ASTA Termőképessége nagyobb a Délibáb F1-nél, 10-15 kg/m2
Kiváló alapanyag csípős fűszerpaprika őrleménynek és krémnek. Rendkívül népszerű, csüngő termésállású, kifejezetten csípős fűszerpaprika hibrid. Folytonos növekedésű, középkorai érésű. Termései 12 cm hosszúságúak. Megbízható csípősségének alapja a magas kapszaicin tartalom. Intenzív termesztésbe ajánlott. Baktériumos levélfoltossággal szemben ellenálló. Kifejezetten magas termőképességű (35-40 t/ha), kulcs a magasabb árbevétel és profit eléréséhez. Rezisztencia: IR: Xv 1,2,3
Kiváló alapanyag csípős fűszerpaprika őrleménynek és krémnek. Rendkívül népszerű, csüngő termésállású, kifejezetten csípős fűszerpaprika hibrid. Folytonos növekedésű, középkorai érésű. Termései 12 cm hosszúságúak. Megbízható csípősségének alapja a magas kapszaicin tartalom. Intenzív termesztésbe ajánlott. Baktériumos levélfoltossággal szemben ellenálló. Kifejezetten magas termőképességű (35-40 t/ha), kulcs a magasabb árbevétel és profit eléréséhez. Rezisztencia: IR: Xv 1,2,3
Csípős, folytonos növekedésű, csüngő termésállású fajta Egyedülien magas rezisztencia felszereltséggel rendelkező hibrid újdonság Csípős paprikakrém és őrlemény kiváló alapanyaga Nagyméretű termései csipedve is könnyen szedhetőek Festék- és kapszaicin tartalma rendkívül magas Intenzív termesztésbe javasoljuk Baktériumos levélfoltossággal szemben ellenálló Hozama intenzív technológiában elérheti a 40t/ha-t is Rezisztencia: HR: Tm0,1,2 és IR: Xv:1,2,3 Baktérium és vírus ellenállóságg
Csípős, folytonos növekedésű, csüngő termésállású fajta Egyedülien magas rezisztencia felszereltséggel rendelkező hibrid újdonság Csípős paprikakrém és őrlemény kiváló alapanyaga Nagyméretű termései csipedve is könnyen szedhetőek Festék- és kapszaicin tartalma rendkívül magas Intenzív termesztésbe javasoljuk Baktériumos levélfoltossággal szemben ellenálló Hozama intenzív technológiában elérheti a 40t/ha-t is Rezisztencia: HR: Tm0,1,2 és IR: Xv:1,2,3 Baktérium és vírus ellenállóságg
Csüngő termésállású, csípős fajta. Bogyója az erek mentén kissé lapított, enyhén behorpadó. Vége kissé tompa, 16-18 cm hosszú. Színe éretten élénkpiros. Betegségekkel szemben ellenálló. Helyrevetve és palántázva is sikeresen termeszthető. Csípős őrlemény és paprikakrém gyártásra egyaránt alkalmas.
Csüngő termésállású, csípős fajta. Bogyója az erek mentén kissé lapított, enyhén behorpadó. Vége kissé tompa, 16-18 cm hosszú. Színe éretten élénkpiros. Betegségekkel szemben ellenálló. Helyrevetve és palántázva is sikeresen termeszthető. Csípős őrlemény és paprikakrém gyártásra egyaránt alkalmas.
Csípősség nélküli, felálló termésű, féldeterminált fajta. Bokra 40-45 cm magas, rövid ízközű, laza lombozatú, merev szárú növény. Levélzete bőrszerűen megvastagodott, kissé hullámos, sötétzöld. Termése 12-15 cm hosszú, fokozatosan elkeskenyedő, kissé hajlott, hegyes. A bogyó éretten sötétpiros. Ajánlás: Rövid tenyészidejű, korai érésű, elsősorban helyrevetéses termesztésre ajánlott fajta. Kiváló szín, zamat jellemzi. Jó minőségű őrlemény-alapanyag készítésére alkalmas. A Xanthomonas vesicatoria baktériumm
Csípősség nélküli, felálló termésű, féldeterminált fajta. Bokra 40-45 cm magas, rövid ízközű, laza lombozatú, merev szárú növény. Levélzete bőrszerűen megvastagodott, kissé hullámos, sötétzöld. Termése 12-15 cm hosszú, fokozatosan elkeskenyedő, kissé hajlott, hegyes. A bogyó éretten sötétpiros. Ajánlás: Rövid tenyészidejű, korai érésű, elsősorban helyrevetéses termesztésre ajánlott fajta. Kiváló szín, zamat jellemzi. Jó minőségű őrlemény-alapanyag készítésére alkalmas. A Xanthomonas vesicatoria baktériumm
Csípősség nélküli, csüngő termésállású, folytonos növekedésű fajta. Bokra 45-55 cm magas, szétterülő, laza lombú. Termése 12-15 cm hosszú, sima lefutású, kissé ívelt hegyes. Festéktartalma utóérlelve 260-355 ASTA. Ajánlás: Korai érésű, bőtermő fűszerpaprika.
Csípősség nélküli, csüngő termésállású, folytonos növekedésű fajta. Bokra 45-55 cm magas, szétterülő, laza lombú. Termése 12-15 cm hosszú, sima lefutású, kissé ívelt hegyes. Festéktartalma utóérlelve 260-355 ASTA. Ajánlás: Korai érésű, bőtermő fűszerpaprika.
Csüngő termésállású, csípősség nélküli fajta. Bogyója12-14 cm hosszú, éretten sötétpiros. Betegségekkel szembeni toleranciája megfelelő. Helyrevetve és ültetve is sikeresen termeszthető. Korai érése miatt termésbiztonsága igen jó.
Csüngő termésállású, csípősség nélküli fajta. Bogyója12-14 cm hosszú, éretten sötétpiros. Betegségekkel szembeni toleranciája megfelelő. Helyrevetve és ültetve is sikeresen termeszthető. Korai érése miatt termésbiztonsága igen jó.
Csüngő termésállású, csípős fajta. Bogyója az erek mentén kissé lapított, enyhén behorpadó. Vége kissé tompa, 10-12 cm hosszú. Színe éretten élénkpiros. Betegségekkel szemben ellenálló. Helyrevetve és palántázva is sikeresen termeszthető. Csípős őrlemény és paprikakrém gyártásra egyaránt alkalmas.