Pálinka és más prémium italok vásárlása online. Egyedi pálinka kínálat, whisky, gin, édes likőrök, egyéb italok. Házhozszállítás országszerte kedvező áron.
A Duval Leroy azon kevés Champagne-beli presztizs pezsgőházak közé tartozik, amelyek családi tulajdonban vannak. Brut pezsgőjük telt, citrusos aromájú, krémes állagú különlegesség. Szép arany színével, apró, gyöngyöző buborékjaival igazán remek. Illatában citrusok, diós, pirítós jegyek, kóstolva zöldalmás jegyek is érezhetők, szép savak, kellemes harmónia jellemzi.
A Carol Duval-Leroy által megalkotott Extra-Brut Prestige egy exkluzív pezsgő, mely a Premiers Cru szőlőterületekről származó alapborokból készül. A pezsgő 65% Chardonnay és 35% Pinot Noir szőlőfajtákból készül, és alacsony, 5 g/l alatti cukortartalommal rendelkezik a likőr hozzáadásakor.
A Márton és Lányai Pálinkafőzde szerint a sok „vad”-szeder, -kökény, -körte stb pálinkák mellett ugyanolyan kitűnő pálinka készíthető a „szelíd” változatú, házi málnából is. Elkészítették, de nem a szeszipar régi szabályai szerinti geistet, hanem klasszikus pálinkát, erjesztés és desztillálás útján. Három évi kísérletezés után sikerült elérniük a kívánt igazi málna zamatot. Az eredmény döbbenetes: a málna kiugrik a pohárból, majd legurul a torkunkon.
A De Luxe sorozat kellemes csokoládé aromáját a kávébab származási helyének köszönheti, ahol a kávécserjék gyakran kakaóültetvényekkel körülvéve nőnek. Ez egy nagyon aromás, édeskés ízű termék, amelyben az Arabica kávé és egy prémium minőségű, 30% Robusta kávé alacsony koffeintartalma szépen kiegyensúlyozza egymást.
Egyedülálló íz a kávét kedvelők számára. A Premium termékek az erős krémes állagnak köszönhetően kiemelkednek a szortimentből.Az 50% Arabica 50% Robusta keverékkel közepes test és közepes erősségű koffeintartalom jellemzi.
Az illata emlékeztet minket a forró fahéjas-almás süteményre. A könnyen fogyasztható, édes ízvilágot piros alma jellemzi, háttérben enyhe savanyúsággal.
Az Armagnac-ot egyszer, míg a konyakot kétszer desztillálják. A különlegesítések a különböző francia régiókból érkeznek, és a Lheraud Armagnac, például a báró Gaston Legrand VS, tökéletes választás azoknak, akik felfedeznék ezt a különleges italt.
A François pezsgőgyárban mindig nagy figyelmet fordítanak a minőségre, és hűségesek a hagyományokhoz. Pezsgőjüket a hagyományos champagne-i eljárással készítik, tiszteletben tartva a François testvérek évszázados életművét. Az alapborok gondosan kiválasztottak, és a pezsgő palackban erjed és érik több évig. Az érlelés során a palackban lévő üledéket a pezsgőmester speciális rázóállványon mozdulataival összegyűjti a dugóhoz. A palackok nyakrészét -25 °C-os sóoldatba merítik, aminek eredményeként a jégdugó
Ezen eszencia három évig érlelődött 100% szilva aszalványon. A kiváló minőségű 80% alkoholtartalmú aranyérmes pálinkánkat egy teljesen aszalt gyümölccsel teli hordóba töltötték és három évig érlelték. A pálinka az évek során vesztett a mennyiségéből és alkoholtartalmából. A termék krémessé és kicsit édeskéssé vált az idők során, állaga sűrűsödött és lassan mozog a pohárban.
Ezen eszencia három évig érlelődött 100% vilmoskörte aszalványon. A kiváló minőségű 80% alkoholtartalmú aranyérmes pálinkánkat egy teljesen aszalt gyümölccsel teli hordóba töltötték és három évig érlelték. A pálinka az évek során vesztett a mennyiségéből és alkoholtartalmából. A termék krémessé és kicsit édeskéssé vált, állaga sűrűsödött és lassan mozog a pohárban.
Minimum 10 évet érlelődik a Karibi napsütésben! Megéri ennyit várni erre a sötét, aranyló rumra!
Úgy gondolták, a sok vadszeder, -kökény, -körte pálinkák mellett ugyanolyan kitűnő pálinka készíthető a szelíd változatú, házi málnából is. Elkészítették, de nem a szeszipar régi szabályai szerint geist-et készítve, hanem klasszikus pálinkát, erjesztés és desztillálás útján. Az eredmény döbbenetes: a málna kiugrik a pohárból, majd legurul a torkunkon.
Alapanyagként egy kiváló minőségű 50% arabica, 50% robuszta kávészemekből álló, klasszikus kávét választottak. Izében erősen visszaköszön a tradicionális pörkölés, testes és egyértelműen dominál a kávé erőteljes ízvilága. Garatban lágy, hosszú lecsengésű és kellemesen füstös utóízű. Szivarokhoz, dohányokhoz, étcsokoládés desszertekhez ajánljuk, étkezés végén, digestív italként. Önmagában és koktél alapanyagként is fogyasztható, színtelen párlat.
Sok ember számára a Süsü kedvenc gyümölcseként ismert Vackor a vadkörte népies neve. Vadon termő gyümölcs, mely a termőhely iránt nem igényes, Magyarországon szinte mindenhol előfordul. A termés apró, nagyon hosszú kocsányú, gömbölyded, 2-3 centiméternyi, októberben érik, kövecses húsú és igen fanyar ízű. Pálinkája izgalmas illatú, amelyben a szerecsendió és egy kevés kis mandula fedezhető fel. Diszkréten fűszeres, vadgyümölcsre jellemző fanyarsággal és az apró körtére emlékeztető magzamattal.
A Szekszárdi borvidék meghatározó szőlőfajtájából készített, telt, gyümölcsös vörösbor, főként az érett cseresznye és meggy gazdag jegyeivel.