Pálinka és más prémium italok vásárlása online. Egyedi pálinka kínálat, whisky, gin, édes likőrök, egyéb italok. Házhozszállítás országszerte kedvező áron.
Mikor felnyitja e palackot, a sárgabarack selymesen karakteres, lekváros zamata és a citrusos íz és illat révén részesévé válik a híres kecskeméti barackpálinka titkának.E prémium minőségű Gusto pálinka alapanyagául kizárólag saját gyümölcsöséből, kézzel szedett, kiváló minőségű, világhírű kecskeméti eredet védett barackot használtak fel.
Az aszalt meggyszemek kiemelik a pálinka bonbonos jellegét. A héj adta mély aromák szépen kiegészülnek a mandulás magízzel. Fedezze fel a GUSTO ágyas sorozattal a lágy, selymes ízek világát, ahol a gyümölcsé a főszerep!
Az aszalt sárgabarack szépen kerekíti a pálinka karaktereit, tovább selymesítve a lekváros zamatokat, erősítve a citrusos friss illatokat. Fedezze fel a GUSTO ágyas sorozattal a lágy, selymes ízek világát, ahol a gyümölcsé a főszerep! A kecskeméti barackpálinka eredetvédett magyar pálinka. A „kecskeméti” eredet megjelöléssel ellátott barackpálinka alapanyaga a Kecskemét környékén, környezetbarát termesztési technológiával termesztett és származási bizonyítvánnyal ellátott kajszibarack.
A különleges minőségű aszalvány előhozza a jellemző édes-savanyú karaktereket. Rendkívüli zamat intenzitású ízben és illatban egyaránt. Fedezze fel a GUSTO ágyas sorozattal a lágy, selymes ízek világát, ahol a gyümölcsé a főszerep! Nagyon finom aromás pálinka készül a körtéből. Általában az őszi, téli fajtáknak magasabb a cukor tartalma, jobb cefre alapanyagok.
A Gusto érlelt pálinkái egytől-egyig a legkiválóbb minőségű magyar gyümölcsök felhasználásával készülnek. Íz világuk az érlelésnek köszönhetően még inkább kiemeli a felhasznált gyümölcsök karakterét, zamatát. A markáns, karakteres, nehéz illatú és ízű párlatokat különböző anyagú fákból készült hordókban tárolhatják, érlelhetik. Az alma akácfa hordóban érlelt pálinka. A fahordóban történő érleléshez az optimális alkoholtartalom a 60-65 v/v %; így érhető el, hogy a fa alkoholban és vízben oldható anya
A Gusto érlelt pálinkái egytől-egyig a legkiválóbb minőségű magyar gyümölcsök felhasználásával készülnek. Íz világuk az érlelésnek köszönhetően még inkább kiemeli a felhasznált gyümölcsök karakterét, zamatát. A markáns, karakteres, nehéz illatú és ízű párlatokat különböző anyagú fákból készült hordókban tárolhatják, érlelhetik. A Besztercei Szilvapálinkát eper fahordóban érlelik. A fahordóban történő érleléshez az optimális alkoholtartalom a 60-65 v/v %; így érhető el, hogy a fa alkoholban és vízben
A Gusto érlelt pálinkái egytől-egyig a legkiválóbb minőségű magyar gyümölcsök felhasználásával készülnek. Íz világuk az érlelésnek köszönhetően még inkább kiemeli a felhasznált gyümölcsök karakterét, zamatát. A markáns, karakteres, nehéz illatú és ízű párlatokat különböző anyagú fákból készült hordókban tárolhatják, érlelhetik. A cserszegi fűszeres szőlő tölgyfahordóban érlelt pálinka. A fahordóban történő érleléshez az optimális alkoholtartalom a 60-65 v/v %; így érhető el, hogy a fa alkoholban és
Többször az év méhésze címet kapta Mézes Gergő, aki megálmodta és titkos receptje alapján összeállította ezt az élményt nyújtó kiváló italt. A tiszta pálinka selymes méz és a sokféle fűszer együttese adja a tökéletes íz és illatharmóniát.
Gusto mézes barack aranysárga színét kizárólag valódi akácméz adja. Aszalt barack ágyától a lekváros gyümölcsösséget, valódi barackpálinka alapjától a frissítő citrusos jegyeket kapja.
Valódi akácméz,friss meggylé és aszalt meggy gazdagítja a Gusto mézes ágyas meggy pálinkát. A gyümölcshéj adta zamatok mellett él a mag íz. A méz édességétől végül mégis igazi desszertes karakter kerekedik felül.
A feketére érett bodza bogyójából készített pálinkában csokoládéra emlékeztető izgalmas illatkomponensek vegyülnek,enyhén virágos gyümölcsösséggel.A gyümölcsből fakadó egyedi jegyeknek köszönhetően nagy élményt nyújt a különleges ízt kedvelő ínyenceknek.A valódi méz és a bodzapálinka találkozásával született meg a mézes bodzalikőr.
A birskörtére jellemző friss, élénk illatú és zamatú, prémium minőségű pálinka. Erőteljes citrusos, fűszeres jellegű ital, ínyenceknek ajánljuk. E prémium minőségű Gusto pálinka alapanyagául kizárólag az aranyhomokon termő kiváló minőségű birset használtak fel.
Bogyós gyümölcsök királya. Cigánymeggy pálinka zamatos,édeskés ez kiegészül a bonbonmeggyre emlékeztető ízzel amelyet a marcipános jelleg tesz harmonikusan egésszé. E prémium minőségű Gusto pálinka alapanyagául kizárólag az alföldi aranyhomokban termő kiváló minőségű meggyet használtak fel. A sokféle meggy közül a cigánymeggy adja a legszebb pálinkát.
Mikor Ön felnyitja e palackot, a sárgabarack selymesen karakteres, lekváros zamata és a citrusos íz és illat révén részesévé válik a híres kecskeméti barackpálinka titkának.E prémium minőségű Gusto pálinka alapanyagául kizárólag saját gyümölcsöséből, kézzel szedett, kiváló minőségű, világhírű kecskeméti eredet védett barackot használtak fel.
Harsány, szinte zöld frissessége egyszerre jelenik meg szelídebb bársonyos muskotályos ízeivel. Könnyed, de magas alkoholfokával mégis hangsúlyos. E prémium minőségű Gusto Pálinka alapanyagául kizárólag a legjobb kertekben termő, kiváló minőségű irsai olivér szőlőt használtak fel.