Pálinka és más prémium italok vásárlása online. Egyedi pálinka kínálat, whisky, gin, édes likőrök, egyéb italok. Házhozszállítás országszerte kedvező áron.
Az Andrée és Guy Lhéraud tulajdonában lévő lepárló több száz éve foglalkozik borászattal és a konyakkal, valamint Armagnac készítésével. Termékeik előállításakor különösen fontosnak tartják a hagyományok tiszteletben tartását.
Az Andrée és Guy Lhéraud tulajdonában lévő lepárló több száz éve foglalkozik borászattal és a konyakkal, valamint Armagnac készítésével. Termékeik előállításakor különösen fontosnak tartják a hagyományok tiszteletben tartását.
Az Andrée és Guy Lhéraud tulajdonában lévő lepárló több száz éve foglalkozik borászattal és a konyakkal, valamint Armagnac készítésével. Termékeik előállításakor különösen fontosnak tartják a hagyományok tiszteletben tartását.
Az Andrée és Guy Lhéraud tulajdonában lévő lepárló több száz éve foglalkozik borászattal és a konyakkal, valamint Armagnac készítésével. Termékeik előállításakor különösen fontosnak tartják a hagyományok tiszteletben tartását.
Ez az alapbor semmi szempontból nem hagy kívánnivalót maga után, mindent kínál, amit egy Új-Zélandi Sauvignon Blanc-től szeretünk. Tele trópusi gyümölcsökkel, elképesztően gazdag ízvilággal, és olyan izgalmas, mégsem nyomasztó savakkal, amelyek lenyűgöznek. A szőlőültetvény az óceán partján terül el, és az alapbor onnan származik, ahol a szőlő éppen a legjobb.
Ez a Chardonnay igazi újvilági jellegű, gazdag és testes, amelyben a vanília és trópusi gyümölcsök harmonikusan egészítik ki egymást. A híres filmrendező, Coppola borászatától Kaliforniából.
A Pátzay Pinot Rosé az elmúlt évek során nemcsak a közönség kedvence volt, hanem számos elismerést is bezsebelt. Két egymást követő évben nyerte el a legjobb magyar rosé bor címét, és tavaly egy kiemelkedő nemzetközi versenyen, Berlinben aranyérmet szerzett. Az idei évjárat méltó folytatásnak ígérkezik. Megjelenése nagyon elegáns, pasztell rózsaszín. Illatában kellően intenzív és rendkívül komplex. Megtalálhatók benne a málna és friss ribizli jegyek, valamint egy kis citrusos frissesség. Később fehér virá
Lazító gyümölcsösség és egy szikra humor. A Hungaria Rosé Extra Dry tisztaságában ötvözi a könnyed tavasz érzetét a vibráló szénsavassággal.
100%-ban pinot noir szőlőből készülő, charmat módszerrel készült spumante. A must 24 órán keresztül ázik héjával, így szedik ki az eper színét. Az illatában virágos és szamócás jegyek dominálnak. A korty friss, élénk savakkal rendelkezik, harmonikus és gyümölcsös ízvilág jellemzi.
A Conegliano dombjairól származó glera szőlőből készült ital gleccsertörmelékes, meszes, agyagos talajon termett. A szőlőt szeptember végén szüretelték be. Ennek az italnak magasabb nyomás és koncentrált gyümölcsösség jellemző, 16 gramm maradékcukorral.
Nagy alkalmakra egy hatalmas Magnum (1,5 literes) üveg, mely Valdobbiadene legmagasabb DOCG superiore minőségű Proseccójából készült. Egy igazi ünnepi ital, ha lenyűgözni szeretnénk a társaságot!
Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerjük. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érleljük minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön kb. 6 hónapig, majd a kellő szín, íz és édesség elérését követően áthelyezzük aszalványra az ízek lekerekítése érdekében. A pálinkák desztilláláshoz literenként minimum 12 kg gyümölcsöt használunk fel és még további 6 kg aszalt és friss gyümölcsöt az ágyazáshoz. Ezzel a technológiával sikerült a napjai
Illatába édes akácvirág-illattal indított, melyben a friss jázmin és egy egész kis vanília érezhető. Ízében szilvalekvár fedezhető fel, amely rendkívül mély gyümölcsös illattal párosul. Utóízében a menta és a szilva krémessége érezhető.
Illatában a roppanós sötét színű gyümölcs intenzíven virágos, édeskés illatok köszönnek vissza. Ízében nagyon mély, cseresznyésen édeskés, leheletnyi marcipán köntösben. Finom elegancia jellemzi, ezt a komplex terméket, utóízében kevés fekete csokoládéval.
Cherry-s, bonbonos, magával ragadó, fiatalos ital, latinos temperamentummal. Telt, kerek, mindent betöltő meggy íz, melyben tökéletesen párosul az aszalt, illetve friss megy zamata.