Igen!? CSAK ENNYI. Lehengerlő árak várnak rád a webáruházunkban. Óriási választék verhetetlen áron. Folyamatosan bővülő készlet, hogy mindent megtalálj egy helyen.
Összetevők: bambuszrost liszt (Németország), útifű maghéj liszt Származási hely: Magyarország
Mit érdemes tudni róla? Vegán Allergénmentes Édesítő hatása 30%-kal nagyobb a répacukorénál Összetevők: 100% gyümölcscukor Származási hely: Magyarország
Többféle K-vitamin van: K1, K2 és K3. A K1-vitamin zöld leveles zöldségekben van jelen, a K2-vitamin állati belsőségekben (főleg csontvelőben, agyban és májban) és a fermentált nattóban található meg. Végül a K3-vitamin a szervezetünkben termelődik, ha nagy mennyiségű K1-vitamint fogyasztunk. K2-vitaminból többféle is létezik: az ún. menakinon-4 (MK-4) és a menakinon-7 (MK-7). Ezeknek van szintetikus (cisz-) és természetes (transz-) változata. A természetes MK-7 a legjobban hasznosuló ezek közül. Mié
A kolin-só A megfelelő mennyiségű kolin fogyasztása azért fontos, hogy agyunk, idegrendszerünk, májunk, veséink kielégítően működjenek, sőt minden sejtünk olajozott működéséhez fontos. Az alacsony kolin-bevitel egyenes következménye többek közt a metabolikus szindróma, rossz memória, velőcsőzáródási rendellenesség, rosszul működő idegrendszer (fokozott érzékenység stresszre), inzulin-rezisztencia és zsírmáj, májcirrózis. Sajnos az emberek többsége súlyos kolin-hiányban szenved, és alig akad ember, ak
Többféle K-vitamin van: K1, K2 és K3. A K1-vitamin zöld leveles zöldségekben van jelen, a K2-vitamin állati belsőségekben (főleg csontvelőben, agyban és májban) és a fermentált nattóban található meg. Végül a K3-vitamin a szervezetünkben termelődik, ha nagy mennyiségű K1-vitamint fogyasztunk. K2-vitaminból többféle is létezik: az ún. menakinon-4 (MK-4) és a menakinon-7 (MK-7). Ezeknek van szintetikus (cisz-) és természetes (transz-) változata. A természetes MK-7 a legjobban hasznosuló ezek közül. Mié
Miért fontos a K2- és D3-vitaminokat együtt szedni? A K2-vitamin talán legfontosabb szerepe a szervezetben, hogy képes aktiválni olyan fehérjéket, amelyek azért felelősek, hogy a kalcium oda épüljön be, ahová szükséges (a csontokba és fogakba), és ne oda, ahol árt (lágyszövetek, vesék, erek). Nem csoda, hogy több tanulmány is igazolta, hogy a K2-vitamin fogyasztással arányosan csökken a koszorúér-elmeszesedés és a csontritkulás előfordulása, míg a kalciumfogyasztással arányosan növekszik e betegségek
Gránátalma gyümölcslé 100%-os Gránátalma Direktlé; Tisztán facsart Gránátalma gyümölcs - Punica granatum - Törökországból A trópusi és szubtrópusi környezet garantálja a gránátalma kivételes zamatát. A gránátalmalé antioxidáns-szuperital, amely antivirális, antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik. A gránátalmalé fogyasztása a kutatások szerint jót tesz a szív– és érrendszernek is. A gránátalmalé széles körű hatásai az immunerősítéstől kezdve, a gyomor és az ízületek
Mit érdemes tudni róla? Vegán Paleo Gluténmentes Szójamentes Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Élelmi rostban gazdag 38 %-kal csökkentett szénhidráttartalom IR-barát Tartósítószer mentes Mesterséges színezékektől mentes Ellenőrzött, környezettudatos gazdaságból származó pálmazsírral készült Összetevők: Élelmi rostok (inulin, polidextróz, dextrin) Édesítőszerek (eritrit, szteviol glikozidok) Nedvesítőszer (glicerin) Növényi zsír (pálmazsír) Növényi rost koncentrá
Mit érdemes tudni róla? Vegán Paleo Gluténmentes Szójamentes Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Élelmi rostban gazdag 40 %-kal csökkentett szénhidráttartalom IR-barát Tartósítószer mentes Mesterséges színezékektől mentes Ellenőrzött, környezettudatos gazdaságból származó pálmazsírral készült Összetevők: Élelmi rostok (inulin, polidextróz, dextrin) Édesítőszerek (eritrit, szteviol glikozidok) Növényi zsír (pálmazsír) Nedvesítőszer (glicerin) Növényi rost konce
Mit érdemes tudni róla? Bio Vegán Allergénmentes Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Nem tartalmaz ízfokozót Mesterséges színezékektől és tartósítószerektől mentes Gyorsan és egyszerűen elkészíthető Felhasználás: natúr, zöldséges vagy gyümölcsös kásákhoz, levesekhez és szószok sűrítésére. Elkészítés: a kását alaposan keverje el forró vízzel vagy növényi itallal. 1-2 perc után fogyasztásra kész. Összetevők: 100% rizs* *Ellenőrzött Ökolgóiai Gazdálkodásból Az e
Mit érdemes tudni róla? Vegán Gluténmentes Glutamátmetes GMO-mentes Nem olajban sült Tartósítószer mentes Összetevők: 76 % teljes kiőrlésű barna rizs 16% olívaolaj 8% paprika ízű aroma [természetes aromák, étkezési só, stabilizátor (kálium-klorid, gumiarábikum), maltodextrin burgonyából, 16% burgonya, cukor, rizsliszt, vöröshagyma, 1,2% cayenne-bors, fokhagyma, savanyúságot szabályozó anyag (kalcium-foszfát, citromsav), színezék (paprikakivonat)] Származási ország: Bul
Mit érdemes tudni róla? Vegán Gluténmentes Tej- és laktózmentes Alacsony a cukortartalma Teljes értékű fehérjeforrás (27%) Rostban gazdag (23%) Tartósítószer-mentes Összetevők: AbsoRice fehérjekeverék (borsófehérje-izolátum, rizsfehérje-koncentrátum) Frukto-oligoszacharid Izomalto-oligoszacharid* 15% kakaós bevonó massza édesítőszerrel [édesítőszer (maltitok), teljes mértékben hidrogénezett, növényi zsír (pálmamag), 15% zsír
Mit érdemes tudni róla? Vegán Gluténmentes GMO-mentes Szójamentes Szezámmag-mentes Nem tartalmaz dióféléket Laktózmentes Tojásmentes Tökmaggal van gazdagítva Csak 26 kcal szeletenként Tartósítószer-, adalék- és színezék mentes Összetevők: 92 % teljes kiőrlésű barna rizs 5% napraforgómag 2% fekete rizs Tengeri só Származási ország: Bulgária
Mit érdemes tudni róla? Vegán Gluténmentes GMO-mentes Szójamentes Szezámmag-mentes Nem tartalmaz dióféléket Laktózmentes Tojásmentes Tökmaggal van gazdagítva Csak 26 kcal szeletenként Tartósítószer-, adalék- és színezék mentes Összetevők: 92 % teljes kiőrlésű barna rizs 5% tökmag 2% fekete rizs Tengeri só Származási ország: Bulgária
Mit érdemes tudni róla? Gluténmentes Tojásmentes Szójamentes Nem tartalmaz hozzáadott cukrot Nem tartalmaz pálmaolajat Magas a rost tartalma Tartósítószer-, mesterséges aroma-, színezék mentes Összetevők: Édesítőszer (eritrit) Kakaóvaj Tejpor Polidextróz (probiotikus rost) Vízben oldodó kukoricarost Kakaómassza Cikóriagyökér rost Édesítőszer (szorbitol) Növényi olaj (shea, kókusz) Növényi glicerin Vaj (tejből) Édesítőszer (xilit) Emulgeálószerek (n