Magyar termékek a Spájzold be! áruházban. Kiváló minőségű magyar élelmiszerek mellett hazai termékek sora között válogathatsz.
Származási hely: Magyarország Összetevők: almapaprika, víz, biológiai ecet, cukor, só, fűszerek, aroma, mustármag. Hőkezelt! Tartósítószert nem tartalmaz! Felbontás után hűtve tárolandó! Nettó tömeg: 680 g Töltő tömeg: 320 g
Származási hely: Magyarország Összetevôk: paradicsom, cukor, só. Hőkezelt! Tartósítószert ne tartalmaz! Nettó tömeg: 550g
Összetevők: pfefferoni paprika édes, ivóvíz, ételecet, cukor, só, aroma, fűszerek, mustármag. Tartósítószert nem tartalmaz! Felbontás után hűtve tárolandó! Hőkezelt. Nettó tömeg: 680 g Töltő tömeg: 250 g
Összetevők: paprika, káposzta, ivóvíz, ételecet, cukor, só, na-be. Felbontás után hűtve tárolandó! Nettó tömeg: 680 g Töltő tömeg: 320 g
Származási hely: Magyarország Összetevők: cseresznyepaprika, víz, biológiai ecet, cukor, só, fûszerek Nettó tömeg: 680 g Töltô tömeg: 330 g
Származási hely: Magyarország Összetevők: fehér káposzta, TV paprika, vöröshagyma, uborka, ivóvíz, ételecet, kristálycukor, só, antioxidáns: citromsav Nettó tömeg: 680 g Töltő tömeg: 350 g
Összetevők: alma, ivóvíz, édesítőszer, aceszulfám-K, antioxidáns: citromsav. Szárazanyag-tartalom: 14-17%ref Hőkezelt. Felbontás után hűtve tárolandó! Nettó tömeg: 680 g Töltő tömeg: 350 g
Származási hely: Magyarország Összetevők: almapaprika, víz, biológiai ecet, cukor, só, fűszerek Nettó tömeg: 680 g Töltő tömeg: 320 g
Származási hely: Magyarország Összetevők: cékla, víz, cukor, biológiai ecet, só, köménymag Nettó tömeg: 700 g Töltő tömeg: 680 g Tartósítószert nem tartalmaz! Felbontás után hűtve tárolandó!
A kendermag olaj 8 különféle esszenciális aminosavat tartalmaz, fontos vitaminokat, komplex B vitamint és E vitamint és 80%-ban többszörösen telítetlen zsírvakból áll, melyek fogyasztása kiemelkedően fontos az emberi szervezet számára. A kendermag olaj jótékony hatásai: Az olaj tartalmaz az immunrendszer számára fontos gamma-linolénsavat is (GLA) Segíti a gyulladások kezelését, csillapítását, enyhíti a menstruáció előtt fellépő fájdalmakat, ízületi gyulladásokat és a cukorbetegségből eredő idegbá
A szezámmag olaj hideg sajtolása során az alapanyagot semmilyen kondícionálásnak (hevítés, gőzölés, stb.) nem vetik alá. A sajtolás folyamán a kilépő olaj hőmérséklete nem mehet 50 fok fölé így nem károsodnak az értékes tápanyagok. Az olyan vitaminok, mint az E-vitamin és a K-vitamin (forrás: USDA), a szerves vegyületek és a szezámolaj egyéb jótékony összetevőinek lenyűgöző változatossága az oka annak, hogy egészséges. A szezámolaj szívbarát olaj, - köszönhetően a zsírsav tartalmának. Ha rendszeresen
Ízig-vérig kiváló Magyar kukoricából természetesen adalékanyag mentesen! Finomra őrölt! Tartalmaz B1, B2, B3, C, E, K-vitaminokat, vasat, rezet, cinket, mangánt, káliumot, kálciumot, magnéziumot, foszfort és ként is.
A dióolaj, természetesen dióból készül és hidegen préselve az egyik legértékesebb természetes olaj. Egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírokat tartalmaz, különösen a linolén, a gamma-linolén és az olajsav. Ezen zsírok legtöbbje antioxidáns és gyulladáscsökkentő vegyületként is ismert, és nagyrészt ezen zsíroknak "jó" formájaként hallhattunk róluk, gyors energia átalakulásuk és jótékony hatásuk miatt. A dióolaj előnyei és felhasználása: A dióolaj használata a bőrödre kenve segíthet a pikkelysömö
A Fermentáda érett szicíliai citromból készült alkoholmentes ital, amely pezsgőélesztő segítségével felsőerjesztésű technológiával készül. A Fermentáda nem tartalmaz mesterséges édesítőszereket, aromákat és tartósítószereket sem! Mindemellett a szokványos üdítőitalokhoz képest kevesebb cukrot tartalmaz. Az erjesztéssel (fermentálással) történő tartósítási eljárás évezredekre nyúlik vissza. Az ételek és italok eltartásának és a vitamintartalom megőrzésének módja összeköti a világ összes emberi kultú
A Fermentáda érett szicíliai citromból készült alkoholmentes ital, amely pezsgőélesztő segítségével felsőerjesztésű technológiával készül. A Fermentáda nem tartalmaz mesterséges édesítőszereket, aromákat és tartósítószereket sem! Mindemellett a szokványos üdítőitalokhoz képest kevesebb cukrot tartalmaz. Az erjesztéssel (fermentálással) történő tartósítási eljárás évezredekre nyúlik vissza. Az ételek és italok eltartásának és a vitamintartalom megőrzésének módja összeköti a világ összes emberi kultú