Trópusi orchideák, és a jázmin virág illata beleolvad a zöld tea levelek zamatába. A különleges, virágos ízek kedvelőinek ajánljuk. ÖSSZETEVŐK: zöld tea 90%, aroma, rózsaszirom, kék mályva, körömvirág szirom. ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT: FOGYASZTÁSI JAVASLAT: Fontos, hogy a zöld teához soha ne használjuk forró vizet! Jó eredményt érhetünk el, ha forralás után várunk 3-4 percet, mielőtt felöntjük a bögrét. A tea langyos vagy éppen meleg hőmérsékleten adja ki legjobban
Friss, üde teakompozíció. A zöld teát, könnyed, friss, kissé virágos-gyümölcsös illat hatja át. Kiváló jeges tea készíthető belőle. Jól illenek hozzá a trópusi gyümölcsök. ÖSSZETEVŐK: zöld tea 76%, menta, citromfű, rózsaszirom, aroma, kék mályva. ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT: A zöld teál elkészítésénél nagyon fontos, hogy mindig hűsük vissza a felforralt vizet legalább 3 percig. A forró vízztől a tea keserű, kellemetlen ízű illatú lesz. A zöld tea zamata akkor teljesedik ki
Friss, üde teakompozíció. A zöld teát, könnyed, friss, kissé virágos-gyümölcsös illat hatja át. Kiváló jeges tea készíthető belőle. Jól illenek hozzá a trópusi gyümölcsök. ÖSSZETEVŐK: zöld tea 76%, menta, citromfű, rózsaszirom, aroma, kék mályva. ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT: FOGYASZTÁSI JAVASLAT: Fontos, hogy a zöld teához soha ne használjuk forró vizet! Jó eredményt érhetünk el, ha forralás után várunk 3-4 percet, mielőtt felöntjük a a bögrét. A tea langyo
Üde, citrusos jellegű tea. Igen kedvelt, leginkább a friss limonádéhoz hasonlít az ízvilága. ÖSSZETEVŐK: rooibos tea 55%, alma, narancshéj 10%, aroma, kék mályva, citromfű 10%. A Rooibostea származási helye a Dél-afrikai Köztársaság ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT:
Népszerű angol reggeli teakeverék. Teája testes, zamatos ízű, közepesen vöröses-barna színű, tükrösen áttetsző. ÖSSZETEVŐK: feketetea -keverék ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT: FOGYASZTÁSI JAVASLAT: Fogyasztható jó melegen, langyosan, de hidegen is. Kiváló nyári hűtött ital is készíthető belőle. Édesíthetjük is, ha úgy jobban szeretjük. Kristálycukor használata esetén, még a forró vízzel felöntés előtt tegyük hozzá. Sokan használnak mézet, szörpö
Indiában mindennapi ital a Masala Chai. Alapja a jó minőségű fekete tea a fűszerek, tej és cukor. Kipróbálhatják az eredeti recept szerint is, de aki nem szereti a tejben főzött italokat, egyszerűen csak forrázza le a teakeveréket, majd kb. 4-5 perc elteltével szűrje le és fogyassza egészséggel! ÖSSZETEVŐK: fekete tea 91%, gyömbér darabok, aroma, szegfűszeg, fahéj, narancshéj. ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT: Tejben készült változat elkészítési javaslata:
Klasszikus fekete tea, forrázata sötét-vöröses színű, tükrösen áttetsző. ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT: FOGYASZTÁSI JAVASLAT: Nem egy trükkös tea. Egyszerű, nincs kiugró jellemzője, de nagyon kellemes kiegyensúlyozott. Többféleképpen is ízesíthető. Jól harmonizál a fűszerekkel, citrusos ízekkel. Kipróbáltuk tejjel is, nekünk ízlett. Fogyasztható jó melegen, langyosan, de hidegen is. Kiváló nyári hűtött ital is készíthető belőle. Édesíthetjük is, ha
Ezt a gondolatébresztő teakeveréket a kifinomult ízek kedvelőinek ajánljuk. Összetevői a mangó és a graviola aromájával pompás kompozíciót alkotnak. ÖSSZETEVŐK: zöld tea 46,5%, citromfű, természetes soursop és mangó aroma, gyömbér őrlemény ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT: Fontos, hogy a zöld teához soha ne használjuk forró vizet! Jó eredményt érhetünk el, ha forralás után várunk 3-4 percet, mielőtt felöntjük a filtert. A tea langyos vagy éppen meleg hőmérsékleten adja
Zöld tea borsmentával Frissítő, üde tea, forrázata sárgás zöld, mentás illatú. Melegen és hidegen is nagyon finom. Egész nap fogyasztható, de étkezések előtt és után jót tesz az emésztésnek. ÖSSZETEVŐK: zöld tea 70%, borsmenta30% ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT: Fontos, hogy a zöld teához soha ne használjuk forró vizet! Jó eredményt érhetünk el, ha forralás után várunk 3-4 percet, mielőtt felöntjük a filtert. A tea langyos vagy éppen meleg hőmérsékleten adja ki legjobb
ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT: Fontos, hogy a zöld teához soha ne használjuk forró vizet! Jó eredményt érhetünk el, ha forralás után várunk 3-4 percet, mielőtt felöntjük a filtert. A tea langyos vagy éppen meleg hőmérsékleten adja ki legjobban a zamatát. FOGYASZTÁSI JAVASLAT: Igazán jó eredményt akkor érhetünk el, ha a teát jégkockának lefagyasztjuk. Azután már nincs más dolgunk, mint beledobni a pohárba és felönteni vízzel. Gyorsabb megoldás, ha a f
Ajánljuk ezt a teát mindenkinek, aki egy zsúfolt napon is szeretne harmóniára találni, és tökéletes ellazulásra vágyik. Az ánizs, a levendula, a citromfű illóolajai, a rooibos és csipkebogyó alkotóelemei, mind hozzásegítenek a pihenéshez, a relaxációhoz. Fogyasztható napközben, ha egy kis ellazulásra vágyunk, vagy a nap végén, hogy jól kipihenhessük magunkat. A tea csak természetes növényi anyagokat tartalmaz. ÖSSZETEVŐK: rooibos, ánizs, citromfű, koriander, levendula, alma, csipkebogyó
ÖSSZETEVŐK: fehér hibiszkusz, alma, menta (5%), aroma, citromfű (3%) ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT: A gyümölcstea annál finomabb minél tovább áztatjuk. 8-10 percig mindenképpen ajánlott várni, hogy az ízek egyenletesen kioldódjanak. FOGYASZTÁSI JAVASLAT: Fogyasztható jó melegen, langyosan, de hidegen is. Kiváló nyári hűtött ital is készíthető belőle. Szerintünk akkor a legjobb, ha 4-5 darab filtert leforrázunk egy bögrében. Hagyjuk 10 perci
A nap bármely szakaszában fogyasztható! ÖSSZETEVŐK: rooibos, alma, narancshéj, aroma, gyömbér és fahéj őrlemény ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT: FOGYASZTÁSI JAVASLAT: A rooiboshoz jól illik a citrom. Héjastól érdemes beledobni egy karikát vagy egy kis cikket a már nem forró, iható teába. Így frissebb, zamatosabb italt kapunk. Fontos, hogy mindig kezeletlen héjú vagy bió citromot használj! Fogyasztható jó melegen, langyosan, de hidegen is. Kivá
Igazi ünnepi hangulatú tea. A nap bármely szakában fogyasztható. ÖSSZETEVŐK: hibiszkusz, csipkebogyó, alma, szilva aroma, narancshéj, gyömbér őrlemény, fahéj őrlemény ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT: A gyümölcstea annál finomabb minél tovább áztatjuk. 8-10 percig mindenképpen ajánlott várni, hogy az ízek egyenletesen kioldódjanak. FOGYASZTÁSI JAVASLAT: Fogyasztható jó melegen, langyosan, de hidegen is. Kiváló nyári hűtött ital is kés
Trópusi virágok illata beleolvad a zöld tea levelek zamatába. A különleges, virágos ízek kedvelőinek ajánljuk. ÖSSZETEVŐK: zöld tea 90%, aroma, rózsaszirom, kék mályva, körömvirág szirom. ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT: A zöld teál elkészítésénél nagyon fontos, hogy mindig hűtsük vissza a felforralt vizet legalább 3 percig. A forró vízztől a tea keserű, kellemetlen ízű illatú lesz. A zöld tea zamata akkor teljesedik ki leginkább, amikor az elkészített tea még éppen meleg vagy langyos.