Finom gyógynövény-keverék. A friss zamatról a menta, és a citromfű (Lemon Grass),az élénkítésről a finoman selymes, sencha zöld tea és a mate gondoskodik. Reggel és napközben ajánlatos fogyasztani. A zöld teában lévő koffein, és a mateban lévő szintén élénkítő matein segíthet a figyelem-összpontosításban, és növelheti a koncentráció idejét. Hosszabban fejti ki hatását, mint a kávéban lévő koffein. A tea hatását a gyártó cég nem vizsgáltatta. A kiemelt tulajdonság megfigyelésen és tapasztalaton a
Kellemes ízű gyógytea keverék. Fogyasztható a nap bármely időszakában. Kellemesen átmelegít. Segíthet a hűvös időben megelőzni a meghűlést, illetve hozzájárulhat a náthás tünetek könnyebb elviseléséhez. A tea hatását a gyártó cég nem vizsgáltatta. A kiemelt tulajdonság megfigyelésen és tapasztalaton alapul. Összetevők: csipkebogyó, borsmenta, kamilla, citromfű. Elkészítési javaslat: A teakeveréket alkotó növényi részek különböző nagyságúak, ezért osztályozódnak. Fontos, hogy mindig k
Kellemes ízű gyógynövény-keverék. Fogyasztható a nap bármely időszakában. Tapasztalatok alapján a keverék összetevői segíthetnek az ellazulásban. összetevők: kamilla, citromfű, levendula, ánizs Elkészítési javaslat:
Összetevők: zöld tea (70%), menta (30%) ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT: A zöld tea és menta tea önmagában is nagyon finom, de ízesíthetjük akár frissen őrölt fűszerekkel (fahéj, ánizs, vanília, szegfűszeg...), friss gyömbérrel, reszelt citromhéjjal. Édesítésre javaslunk mézet, gyümölcsös szörpöt esetleg rizs szirupot...
Összetevők: zöld tea (90%), citromfű( Lemon Grass) (10%) ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT: A zöld tea és az indiai citromfű tea önmagában is nagyon finom, de ízesíthetjük akár frissen őrölt fűszerekkel (fahéj, ánizs, vanília, szegfűszeg...), friss gyömbérrel, reszelt citromhéjjal. Édesítésre javaslunk mézet, gyümölcsös szörpöt esetleg rizs szirupot...
Az indiai citromfű és menta tea önmagában is nagyon finom, de ízesíthetjük akár frissen őrölt fűszerekkel ( fahéj, ánizs, vanília, szegfűszeg...), friss gyömbérrel, reszelt citromhéjjal. Édesítésre javaslunk mézet, gyümölcsös szörpöt esetleg rizs szirupot... Összetevők: citromfű (50%), menta (50%) ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT:
FAHÉJAS SZILVA GYÜMÖLCSTEA Hűvös őszi, vagy hideg téli esték teája. A fahéj kellemesen átmelegít, a szilva zamata pedig gyümölcsössé varázsolja italunkat . Összetevők: hibiszkusz, alma, mazsola, csipkebogyó, aroma, rózsaszirom, körömvirág, kék mályva, fahéj darabok. ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT:
Forró vízzel öntsd le a teafűszereket és hagyd ázni 3-5 percig. Ízlés szerint hozzáadhatsz tejet vagy cukrot is. Az Assam fekete tea kiemelkedő ízével és karakterével ideális választás reggelire vagy délutáni teázásra. A 500g-os kiszerelés elegendő egy hosszabb ideig tartó élvezethez vagy megosztásra is barátokkal és családdal. Próbáld ki az Assam fekete teát, és merülj el a gazdag ízek és aromák világában!
TOJÁSLIKŐR ÍZESÍTÉSŰ GYÜMÖLCSTEA Élénk, édes, vaníliás és telten gyümölcsös. Nagyon finom! Összetevők: csipkebogyó, alma darabok, hibiszkusz, fahéj darabok, mazsola,tojáslikőr aroma ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT:
A rózsa teája finoman illatos, lazító, nyugtató hatással bír. Zöld teával keverve, könnyű és elragadóan selymes, simogató. ÖSSZETEVŐK: zöld tea 52%, rózsaszirom és rózsabimbó 48%. ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT: Egy teáskanál virágkeveréket öntsön le jó meleg, de nem forró vízzel és hagyja állni kb. 5-8 percig. Melegen vagy langyosan fogyasszuk. Önmagában a legfinomabb, de mézzel és citrommal is ízesíthetjük.
ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT: A menta teája önmagában is nagyon finom, de ízesíthetjük akár frissen őrölt fűszerekkel (fahéj, ánizs, vanília, szegfűszeg...), friss gyömbérrel, reszelt citromhéjjal. Édesítésre javaslunk mézet, gyümölcsös szörpöt esetleg rizs szirupot...
Főzete finoman lágy, kerek ízhatású. Egyáltalán nem fanyar, keserű, ezért sokak kedvence. Kezdő teafogyasztóknak ajánljuk. Kiválóan ízesíthető aromás gyógynövényekkel, fűszerekkel. A zöld teákat a benne található polifenolok révén a leghatékonyabb antioxidánsok egyike. Javítja az anyagcserét, zsírégető teaként tartják számon. (A termék egészségre gyakorolt hatásának igazolására a forgalmazó cég nem végeztetett vizsgálatokat, azok általános tapasztalatokon és mások által leírt információkon alapu
Összetevők: csipkebogyó 60%, hibiszkusz 40%. ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT: Elkészíthetjük a szokásos módon, meleg vízzel leöntjük és minimum 15 perc után szűrjük le. Vitamin tartalmát akkor őrzi meg leginkább, ha legalább egy éjszakát állni hagyjuk. Egy liter teához kb. 4 teáskanál teát áztassunk le langyos vízben. Savanykás italt kapunk, melynek önmagában is csodás, természetes íze van, de ízesíthetjük frissen őrölt fűszerekkel (fahéj, ánizs, vanília, szegfűszeg...), friss gyömbérrel, reszelt citrom
ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT: Egy liter teához kb. 4 teáskanál teát áztassunk le langyos vízben. Vitamin tartalmát akkor őrzi meg leginkább, ha legalább egy éjszakát állni hagyjuk. Önmagában is csodás, természetes íze van,de ízesíthetjük frissen őrölt fűszerekkel ( fahéj, ánizs, vanília, szegfűszeg...), friss gyömbérrel, reszelt citromhéjjal. Édesítésre javaslunk mézet, gyümölcsös szörpöt esetleg rizs szirupot... Származási hely: Eu
Trópusi virágok illata beleolvad a zöld tea levelek zamatába. A különleges, virágos ízek kedvelőinek ajánljuk. ÖSSZETEVŐK: zöld tea 90%, aroma, rózsaszirom, kék mályva, körömvirág szirom. ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT: A zöld teál elkészítésénél nagyon fontos, hogy mindig hűtsük vissza a felforralt vizet legalább 3 percig. A forró vízztől a tea keserű, kellemetlen ízű illatú lesz. A zöld tea zamata akkor teljesedik ki leginkább, amikor az elkészített tea még éppen meleg vagy langyos.