Cukrász kellék és cukrászati eszközök, süti formák és mézeskalács kiszúrók széles választékban.
Margaréta kiszúró készlet 4 darabos készletbenAnyaga: műanyagSzármazási ország:Kína
Szűkítő készlet, kicsi csövekhez Anyaga: műanyag Származási ország: Korea
Betűnyomda kekszekhez A sütemény bélyegző rengeteg betűt tartalmaz, amikkel egyedi készítésű, feliratozott kekszeket készíthetsz. Anyaga: műanyag Betűk mérete: Kb 0,8 cm Pecsét átmérője: 7,5 cm Tisztítása: semleges folyékony mosogatószerrel. Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát. Származási ország: Kína
Lady fondant és marcipán mintázó Anyaga: szilikonSzármazási ország: KínaKülönböző anyagok felhasználásával készíthetünk mintát.Modellező paszta, virág paszta, marcipán, modellező csokoládé, csokoládé, karamell használatával.Az anyagunk tegyük a mintázóba, majd rövid száradás illetve dermedés után fordítsa ki a mintázóból.A mintázó mérete: 10,5 cm x 9,5 cm, ebben helyezkednek el a formák.
Tortadob Ezüst 304 mm Igényes és masszív ezüst torta dob(alátét)Magasság: 1 cm vastagErős kivitel.Származási ország: EU
Kisvirág kiszúró készlet 4 darabos készletben Anyaga:műanyag Származási ország:Kína
Tarte Gyűrű készlet, Ovális Tarte sütőforma szettel egyszerre 3 különböző méretű tarte-t készíthetünk el. A szett tartalma 3 db fém tart gyűrű, melyben a tésztát készre süthetjük, helyezzük a formákat sütőlapra és mehet is a sütőbe. A tarte forma méretei:külső átmérő: 6,5 cm, 7,5 cm, 9,5 cmmagasság: 2 cm
Cake Pop pálcika Ideális a sütemények, a nyalókák, a sütemények és az étkezési cukorkák számára, amelyeket egy botra lehet tenni! Ha gyorsan és egyszerűen szeretnél cakepop nyalókákat készíteni, akkor ez a környezetbarát papír alapú pálcika nagy segítségedre lesz. Egy csomagban 50 darab fehér papír pálcika található. Anyaga: papírMéret: 15 cm hosszú és 0.3 cm széles
Óceán állatai kiszúró mintázó A csomag 8 darab különböző műanyag kiszúróból és mintázóból áll, mellyel könnyedén készíthetsz TENGERI ÁLLAT ÉS KAGYLÓ figurákat (medúza, polip, rák, halak, fóka és kagyló). Anyaga: műanyagAz elkészíthető forma mérete: lásd a képen A kézhez kapott terméket első használat előtt kérlek, tisztítsd meg.Tisztítása: langyos, mosogatószeres vízzel.
Lánc Sor Szilikon mintázó Tortadíszítő felszerelés Élelmiszer-minőségű szilikonból készült, amely biztonságos és nem mérgező. Ideális tortadíszítéshez, cukorkészítéshez, fondanthoz, gumipasztához, gyantához stb. A forma részletei finomak és tiszták, tartósak. Ideális születésnapokhoz és tortadíszekhez Fondant modellező szilikon forma Mintázó mérete: 27 cm x 4,5 cm, ebben helyezkedik el a minta. Különböző anyagok felhasználásával készíthetünk mintát. Modellező paszta, virág paszta, marcipán, modellező
FONDANT ÉS MARCIPÁN SZILIKON ÖNTŐFORMA KÖR MIX A csomagban 1 darab szilikon forma van, melynek segítségével könnyedén készíthető 6 darab különböző méretű kör.A szilikon forma alján lévő nyílásba könnyen illeszthető nyalóka pálcika, melynek segítségével beszúró készíthető. Anyaga: szilikon A fondant mintázó méretei:– A forma teljes mérete: 14 x 15.5 cm– A mintázó vastagsága: 0.7 cm– A figurák mérete: 3.5 cm , 4 cm, 4.4 cm, 5 cm, 6 cm és 6.9 cm átmérő Tisztítása: langyos, mosogatószeres vízzel.A kézhez kapo
Vagon kiszúró forma Mézes sütemény kiszúróAnyaga: bádog lemezSzármazási ország: EUMérete: 6 cm
Textúra lap Pálma levelek Mérete: 27 x 20 cm Anyaga: műanyag szerkezeti PVC fólia Csokoládé felületi mintázására, vagy burkoló anyagok mintázására. A megolvadt csokoládét egy spatula segítéségével kenje a mintázó lapra. Hagyjuk megszilárdulni, körülbelül 17 Celsius fokra, ne legyen szilárd! Akkor még a csoki körbevágható, forma szaggatóval vághatunk kerek, íves formákat, vagy helyezhetjük tortára, süteményre. Tedd a hűtőbe, ha nem szeretnél formákat, majd a teljes dermedést követően a fólia lapot távolíts
Dinó, Dinosaurus marcipán és fondant kiszúró mintázó Anyaga: műanyag Tartalma: 8 darab különböző formájú kiszúró mintázó. Származási hely: Kína A kézhez kapott terméket első használat előtt alaposan tisztítsd meg. Tisztítása: langyos, mosogatószeres vízzel.
Nagy Fruzsina: CUKRÁSZTITKOK Ez egy nem klasszikus értelemben vett gasztronómiai könyv. Német-magyar cukrászként olyan segítséget szeretnék adni az olvasóknak, amit eddig nem kaptak meg: a mai cukrászvilág titkainak könyvét. Többek között olvashatsz arról, hogyan hozhatunk helyre egy elrontott krémet, mi a különbség a lisztek között, miért nem szükséges felfuttatni az élesztőt, honnan tudjuk megállapítani, hogy romlott-e a tojás, anélkül, hogy feltörnénk, és hogy mi a hasonlóság a churros és a magyar képv