110-120 napos, főszezonbeli és tárolási nanti hibrid fajta. Kiváló ízének is köszönheti népszerűségét. A jó termesztési viszonyokat meghálálja. A répatestek 18-20-22 cm hosszúak, jól tűrik a gépi felszedést, tárolást, mosást, válogatást. Nyár közepi vetésre is alkalmas.
110 napos, kerek, nagyméretű (2-3,5 kg), intenzív vörös színű, remek belső szerkezetű, jól tárolható fajta. Nyári termesztésre is javasoljuk, nagy hozamot biztosít.
Magyarország kedvenc vöröskáposztája. 120 napos, 2-3 kg tömegû, tojás alakú, hamvas, kékeslila fejei szépek, hamvasak és nagyon jól tárolhatóak (= CMS Rodon F1).
Januártól való ültetésre, 50-60 napos, primőr fajta. ami felmagzásnak jól ellenáll és nem reped. Hajtatható vagy szabadföldön is könnyen megtermeszthető. Fényeszöld levelű, 0,8-1,5 kg, kerek, tömör fejű, belseje frisszöld és kellemes ízű.
53-58 napos szabadföldi és fátylas termesztésre. 1,2-1,5 egységes kerek, fényes élénkzöld lábontartható fejeskáposzta.
70-75 napos, rendkívül stressztűrő, kiegyenlített, kompakt, kb. 2 kg-os fejeket képező, fajta. Nagyon jó klímatűrés és lábontarthatóság jellemzi. Ültethető egész szezonban tavasztól nyárig frisspiaci értékesítésre
Rendkívüli szántóföldi ellenállóság jellemzi az állományát. Ültetésétől 100-110 napra, vágható 2-3 kg-os szürke, hamvas fejei tömörek, kerekek, simák, kiváló belső szerkezetük miatt márciusig jól tárolhatók. A belőle rakott áru nagyon szép piacos. Öszszességében könnyű termeszthetősége, hozama és kiváló minősége miatt lett slágerfajta.
100-110 napos, frisspiaci és savanyítós bőtermő fajta. A kerek, kiváló, stabil belső fejszerkezetű, 2,5-3 kg-os káposztafejei lábontarthatók, repedésre nem hajlamosak, tárolhatóak.
Kb. 90 napos lapos savanyítási típus. Jól tolerálja a nyári meleget, amikor kész van jól lábontartható. Az alsó takarólevelek nagyok, a káposztafej fényes lapos és nagyra (4-6 kg) nő, összes hozama és az értékesíthető fejek száma kimagasló. Ideális hasábnak és szeletelésre is savanyítva.
Kerek fejei 85-90 nap alatt 3-6 kg-ra is megnőnek, jó minőségűek, „selyemlevelűek”, egészségesek. A fajta kivágása akár a nyár elejére is időzíthető. Nagy tömeget adó savanyítási fajta.
105-115 napos, kifejezetten savanyítási fajta kiváló belső szerkezettel, magas cukortartalommal, szép színnel. Hozama köszönhetően a nagy, 4-5 kg-os fejméretnek, igen magas. A savanyítás során a belőle készülő áru fehér marad.
115-120 napos, 4,5-5 kg-os savanyítási fajta, ami rendkívül kiegyenlített, kemény és egészséges, jól bírja a klimatikus változásokat, könnyen megtermeszthető, nem igényes.
120-130 napos, ipari fajta, elliptikus, szürkészöld színű, nagyon kemény fejei 3,5-4 kg tömegűek. Késő őszi betakarításra javasoljuk időzíteni. Nagyon jól lábontartható, betakarítása elhúzható. Szezonzáró fajta.
Vetése után 90 napra csomózható, 110 napra már tökéletesen betompul és tárolható. A nagyon sima, élénkszínű répák piacosak, könnyen megtermeszthetôek. Minôsége és rezisztenciái ugyanolyanok, mint a Maestro F1-é, de felmagzásra nem hajlamos. A homoki sárgarépatermesztés kedvenc fajtája.
75-80 napos, 1-2 kg-os, enyhén megnyúlt- kerek, hamvas mélyvörös, tömör belső szerkezetű fejeket terem. Egyszerűen megtermeszthető tavaszi és másodvetésben egyaránt, nyári, kora őszi kivágásra. Hosszan lábon tartható, kiválóan stressztűrő.