162600 16 cm-es csontozó kés a spanyol Arcos cég 2018 -as, pazar minőségű újdonsága, mely nem csak roppant éles, de lenyűgöző külsejű termék, mely a "Manhattan" sorozat tagja. A penge 16 cm hosszúságú, a markolat kényelmes fogást, könnyű munkát biztosít. A termék szép dobozban kapható, így ajándéknak is remek választás. A Manhattan család kovácsolt acél "silk" pengéje a hagyományos és a legmodernebb technológiák ötvözéseként született erősített, kovácsolt NITRUM rozsdamentes acél. Az exkluzív Silk él japá
100 mm-es pengéjű hámozókés, mellyel gyerekjáték a hámozás. Kovácsolt vas pengéje NITRUM® bevonattal erősített, így hosszú távon fogja Önt szolgálni. A Riviera késcsalád a kényelmes használat és az intelligens desing kombinációja! A kovácsolt vas penge és a NITRUM® bevonat együttese biztosítja az extra erős és tartós, kimagasló vágóélet, míg a rozsdamentes acél szegecsekkel készített markolat jól tűri -40 és +150 °C közötti hőmérsékletet is.
A 130 mm hosszú pengével ellátott steak kés tökéletes választás akár átsülve akár kevésbé átsülve tálaljuk a sültet. Kovácsolt vas pengéjének éle a bevonatnak köszönhetően tartós. A Riviera késcsalád a kényelmes használat és az intelligens desing kombinációja! A kovácsolt vas penge és a NITRUM® bevonat együttese biztosítja az extra erős és tartós, kimagasló vágóélet, míg a rozsdamentes acél szegecsekkel markolat készített jól tűri -40 és +150 °C közötti hőmérsékletet is.
A 130 mm hosszú pengével ellátott steak kés tökéletes választás akár átsülve akár kevésbé átsülve tálaljuk a sültet. Kovácsolt vas pengéjének éle a bevonatnak köszönhetően tartós. Fehér színe különlegessé teszi. A Riviera késcsalád a kényelmes használat és az intelligens desing kombinációja! A kovácsolt vas penge és a NITRUM® bevonat együttese biztosítja az extra erős és tartós, kimagasló vágóélet, míg a rozsdamentes acél szegecsekkel készített markolat jól tűri -40 és +150 °C közötti hőmérsékletet is.
A Riviera késcsalád 150 mm-es pengéjű konyhakése kivételes minőségű termék. Könnyedén megbirkózik a konyhai feladatokkal, tartós, remek darab. A Riviera késcsalád a kényelmes használat és az intelligens desing kombinációja! A kovácsolt vas penge és a NITRUM® bevonat együttese biztosítja az extra erős és tartós, kimagasló vágóélet, míg a rozsdamentes acél szegecsekkel készített markolat jól tűri -40 és +150 °C közötti hőmérsékletet is.
A Riviera késcsalád 150 mm-es pengéjű konyhakése kivételes minőségű termék. Könnyedén megbirkózik a konyhai feladatokkal, tartós, remek darab. Fehér színe különlegessé teszi. A Riviera késcsalád a kényelmes használat és az intelligens desing kombinációja! A kovácsolt vas penge és a NITRUM® bevonat együttese biztosítja az extra erős és tartós, kimagasló vágóélet, míg a rozsdamentes acél szegecsekkel készített markolat jól tűri -40 és +150 °C közötti hőmérsékletet is.
A 250 mm-es flexibilis, kovácsolt vas pengéjű Riviera szeletelőkéssel a munka igazán könnyen, gyorsan halad. Rovátkolt pengéjének köszönhetően a szeletelt élelmiszer nem tapad a pengére. Rózsaszín nyele exkluzív külsőt kölcsönöz e késeknek! A Riviera késcsalád a kényelmes használat és az intelligens desing kombinációja! A kovácsolt vas penge és a NITRUM® bevonat együttese biztosítja az extra erős és tartós, kimagasló vágóélet, míg a rozsdamentes acél szegecsekkel készített jól tűri -40 és +150 °C közötti
A flexibilis, extra, 300 mm hosszú pengéjű szeletelőkésnek nem okoz gondot a konyhai munka. Kivételes kovácsolt vas penge, kényelmes markolat, pazar minőség! A Riviera késcsalád a kényelmes használat és az intelligens desing kombinációja! A kovácsolt vas penge és a NITRUM® bevonat együttese biztosítja az extra erős és tartós, kimagasló vágóélet, míg a rozsdamentes acél szegecsekkel készített markolat jól tűri -40 és +150 °C közötti hőmérsékletet is.
Nem kell többé a hentest kérni, hogy csontozza ki a húst, mert a Riviera 130 mm-es csontozókésével nem csak a profik tudnak csontozni, hanem kevésbé gyakorlott háziasszonyok is sikerrel boldogulnak! Fehér nyele még a szemet is gyönyörködteti. A Riviera késcsalád a kényelmes használat és az intelligens desing kombinációja! A kovácsolt vas penge és a NITRUM® bevonat együttese biztosítja az extra erős és tartós, kimagasló vágóélet, míg a rozsdamentes acél szegecsekkel készített jól tűri -40 és +150 °C között
A Riviera sorozat paradicsom szeletelőjével könnyedén díszítheti szendvicsét, hiszen a recés, 130 mm hosszú pengével nem kihívás a vékony héjú paradicsom szeletelése. A Riviera késcsalád a kényelmes használat és az intelligens desing kombinációja! A kovácsolt vas penge és a NITRUM® bevonat együttese biztosítja az extra erős és tartós, kimagasló vágóélet, míg a rozsdamentes acél szegecsekkel készített nyél jól tűri -40 és +150 °C közötti hőmérsékletet is.
A Riviera sorozat paradicsom szeletelőjével könnyedén díszítheti szendvicsét, hiszen a recés, 130 mm hosszú pengével nem kihívás a vékony héjú paradicsom szeletelése. A fehér nyél pedig még a terített asztalon is kiválóan mutat. A Riviera késcsalád a kényelmes használat és az intelligens desing kombinációja! A kovácsolt vas penge és a NITRUM® bevonat együttese biztosítja az extra erős és tartós, kimagasló vágóélet, míg a rozsdamentes acél szegecsekkel készített nyél jól tűri -40 és +150 °C közötti hőmérsé
170 mm hosszú pengéjú, kovácsolt vas szeletelő kés, mellyel nem probléma a konyhai munka. A Riviera késcsalád a kényelmes használat és az intelligens desing kombinációja! A kovácsolt vas penge és a NITRUM® bevonat együttese biztosítja az extra erős és tartós, kimagasló vágóélet, míg a rozsdamentes acél szegecsekkel készített nyél jól tűri -40 és +150 °C közötti hőmérsékletet is.
170 mm hosszú pengéjú, kovácsolt vas szeletelő kés, mellyel nem probléma a konyhai munka, fehér nyelében pedig még munka közben is gyönyörködhetünk. De ne szeletelés közben! A Riviera késcsalád a kényelmes használat és az intelligens desing kombinációja! A kovácsolt vas penge és a NITRUM® bevonat együttese biztosítja az extra erős és tartós, kimagasló vágóélet, míg a rozsdamentes acél szegecsekkel készített nyél jól tűri -40 és +150 °C közötti hőmérsékletet is.
A flexibilis pengéjű filézőkés segítségével könnyen halad a munka. Pengéje hajlékony, 200 mm hosszú, mégis a kovácsolt vas alapanyag és az egyedi bevonat tartósságot, kopásállóságot biztosít. A Riviera késcsalád a kényelmes használat és az intelligens desing kombinációja! A kovácsolt vas penge és a NITRUM® bevonat együttese biztosítja az extra erős és tartós, kimagasló vágóélet, míg a rozsdamentes acél szegecsekkel készített markolat jól tűri -40 és +150 °C közötti hőmérsékletet is.
A flexibilis pengéjű filézőkés segítségével könnyen halad a munka. Pengéje hajlékony, 200 mm hosszú, mégis a kovácsolt vas alapanyag és az egyedi bevonat tartósságot, kopásállóságot biztosít, fehér nyele pedig eredetivé varázsolja. A Riviera késcsalád a kényelmes használat és az intelligens desing kombinációja! A kovácsolt vas penge és a NITRUM® bevonat együttese biztosítja az extra erős és tartós, kimagasló vágóélet, míg a rozsdamentes acél szegecsekkel készített markolat jól tűri -40 és +150 °C közötti