Az aszalt, kandírozott őszibarackról bővebben Az őszibarack sokak kedvenc csemegéje. Kellemes aromája és édes íze senkit sem hagy közömbösen. De mint minden gyümölcs, ezek a gyümölcsök is szezonálisak. Aszalt formájában viszont bármelyik évszakban élvezhetjük. Az aszalt őszibarack ízletes és egészséges aszalt gyümölcs. Az aszalt őszibarack kedvező tulajdonságai Sok hasznos anyagot tartalmaz. A vitaminok közül a B csoport vitaminjait, valamint az A, C, E és PP vitaminokat.
A banán chips jellemzői A banán chips jó alternatíva a nassoláshoz, könnyen emészthető és gyerekeknek valamint bélproblémával küzdőknek is jól beilleszthető az étrendjébe. A banán kalciumban, káliumban, foszforban, vasban, A, - és C-vitaminban és nyomelemekben gazdag gyümölcs. B-vitamint is tartalmaz nagy mennyiségben, ami a tápanyag-felszívódást segíti elő. A banán gazdag triptofánban, ami fontos szervezetünk számára ahhoz, hogy szerotonint képezzen, ami hozzájárul a jó közérzetünkhöz. Védh
A shiitake gomba jellemzői A shiitake gomba része az egészséges táplálkozásnak, mivel alacsony a kalóriatartalma, nem tartalmaz zsírt, viszont tápanyagokban gazdag. A-, B-, niacin (B3), B12-, C- és D-vitamin tartalma jelentős, és az ásványi anyag tartalma is, mint a vas, a kálium, a kalcium, a magnézium, a mangán, a vas, a réz, a cink és a szelén. A shiitake gomba kitűnő forrása a diétás rostnak és a fehérjének, és több aminosavat tartalmaz mint a hús (lizin, arginin, metionin, fenilalanin). Egy tanul