Eduardo kézzel szüreteli a kávébabokat, majd napon szárítja San Jose-i otthonának udvarán, hogy Önnek egy csésze napszárította aszalt gyümölcsökkel, csokoládéval és hagyományokkal teli csodálatos italt varázsoljon. Eduardo egyedülálló, kézműves kávéja közepesen testes, finom, ami úgy kényezteti Önt mint a San Jose-i nap sugarai.
Suyapa az egyike az 500 tagot számláló COMUCAP szervezetnek akik kávébabot termesztenek Honduras-ban. A Suyapa kávé krémes, erős, csakúgy mint az emberek akik ezt az egyedülálló, különleges forrást gondozzák. Ezt a kávét a fekete csokoládé és pörkölt dió kifejező ízjegyei jellemzik.
Ezt a keveréket azok számára tervezték, akik közösen szeretnék eltölteni idejüket egy kellemes beszélgetéssel. Hosszú ideig erősíti azokat a pillanatokat mikor "még maradnál" egy kicsit. A recept egyszerű - gyűjtsd össze a barátaidat , készíts egy kávét és élvezd a társaságot egy finom ital mellett, amely karamell és aszalt gyümölcsök ízjegyeivel és sok sok boldogsággal kényeztet. Mivel 100% arabica kávébabból készül Brazíliából és Kolumbiából, minden kortyban érezni fogod a latin karnevál lüktetését.
Az 1700m tengerszint feletti magasság ízvilága. Szumátrán és Indonéziában Syeh kávébabot termeszt a felhők között. Erőfeszítésének gyümölcse egy tökéletes kávé, krémes testtel és éppen elegendő karamelles fűszerességgel.