Friss, élettel teli, könnyű megszeretni. Illatában és ízében tiszta málna, olyan szépen és élesen, hogy sokáig nem is nagyon lehet ellenállni neki. Ropogós, szódával is erősen javasolt a fogyasztása. Ha nem rögtön két pohárral!
A szekszárdi Merlot nevet szerzett magának az elmúlt évtizedben. A Gurovica a Bodri pincészet csúcsbora méltó erre. Fantasztikus nagy test, de egyúttal finomság és elegancia. A hordós illatok mögött ott a málna és egy csöppnyi menta. Igazi élmény a bor.
A Faluhelyi dűlő termése, ami a Bodri pincészet egyik fontos területe. A pincészet egyik csúcsbora, ami a szekszárdi merlot legszebb arcát mutatja. Nem csak málnás, szép hordó használattal, vanília, kávé, de enyhén mentás jegyeket is mutat.
A Faluhely-dűlőben termett, válogatott, kitűnő minőségű szőlőből készült vörösbor. Mély, sötétbe hajló rubin szín, közepes test, harmonikus savak jellemzik. Tengeri halakhoz, zöldséges ételek párjaként valamint friss sajtok mell ajánlom fogyasztani 16-18 oC-on.(Bodri Pincészet)
Ragyogó, világos Chardonnay, illatában a zöldalma és barackvirág fedezhető fel. Ízében vidám, lendületes, friss savakkal megtámogatva. Könnyű, nem túl fűszerezett saláták, halak kiváló kísérőjeként ajánljuk.
Rubinszínű, gyümölcsös bor meggyes illat és ízjegyekkel. Hosszú utóízében is intenzív gyümölcsösséget érezni, igazi klasszikus, jó ivású Kékfrankos. Fogyasztását 14-16 fokon ajánlom a hét minden napjára, remek kisérője lehet egy jó gulyáslevesnek, székelykáposztának vagy könnyebb grill ételeknek. (Bodri Pincészet)
Illatában sok lendület és frissesség, citrusos aromavilág. Zamatban is a citrusok köszönnek vissza, elsősorban grapefruit, kiegészülve bodzával. A nagyon korai szüret végett, élénkek, vibrálóak a savak.