Elkészítési javaslat: Adagos kiszerelés elkészítése: Mérjen ki 25 g forrócsoki port és öntse 1,2 dl tejbe. Keverje el és forralja állandó keveréssel, amíg be nem sűrűsödik. Elkészítés gépben: az 1 kg forrócsoki port keverje jól össze 4,8 l hideg tejjel, majd öntse be a keveréket a forrócsoki gépbe. Kapcsolja be a gépet és tekerje fel a hőmérsékletet maximumra, majd miután a csoki kellően besűrűsödik, állítsa be a hőmérsékletet 45-55 Celsius fokra. Megjegyzés: 3 literes tartályú gépben egysz
Elkészítési javaslat: Adagos kiszerelés elkészítése: Mérjen ki 25 g forrócsoki port és öntse 1,2 dl tejbe. Keverje el és forralja állandó keveréssel, amíg be nem sűrűsödik. Elkészítés gépben: az 500 g forrócsoki port keverje jól össze 2,4 l hideg tejjel, majd öntse be a keveréket a forrócsoki gépbe. Kapcsolja be a gépet és tekerje fel a hőmérsékletet maximumra, majd miután a csoki kellően besűrűsödik, állítsa be a hőmérsékletet 45-55 Celsius fokra. Nettó: 500g