BarberaCan 250 g szemes kávé Mindez a CafféBarbera hosszú kereskedelmi tapasztalatának gyümölcse és kifejeződése. Közvetlenül a világ legjobb kávébabjainak forrásából: Brazíliából, Közép-Amerikából és Indonéziából, fajták szerint elkülönített, lassú pörköléssel és hozzáértő elegyítéssel, az eredeti receptünk szerint. Intenzív aroma enyhe csokoládé jelleggel. Erős, kissé savanykás és nagyonhosszan tartó íz. A 250 g-os Caffé Barbera képviseli talán a hazai fogyasztóknak szánt termékek közül a legkülö
Classica A “Classica” kávékeverék öt világhírű, kiváló minőségű kávébab felhasználásával készül. A világ legjobb, Brazíliából, Közép-Amerikából és Indonéziábólszármazó nyers kávéit válogatjuk ki és keverjük össze. A világon csak három ember tudja, hogy a helyes összetétellel, a lassú pörköléssel és a jól megválasztott hőmérséklettel hogyan érhetjük el az autentikus CafféBarbera kávéból készült minden csésze kávéra jellemző ízek, illatok és egyéb érzékszervi tulajdonságok megfelelő harmóniáját. A “Class
Aromagic C 18 kávékapszula A Barbera keverékek egyedülálló íze ESE-rendszerekhez: a közvetlenül Brazíliából, Amerikából és Indonéziából beszerzett, majd megpörkölt és megőrölt kávékat 7 grammos, egyszemélyes adagokban védőgázas technológiával csomagoljuk a praktikus és tetszetős kapszulákba – 18 darabos kiszerelésben.
Classica A “Classica” kávékeverék öt világhírű, kiváló minőségű kávébab felhasználásával készül. A világ legjobb, Brazíliából, Közép-Amerikából és Indonéziábólszármazó nyers kávéit válogatjuk ki és keverjük össze. A világon csak három ember tudja, hogy a helyes összetétellel, a lassú pörköléssel és a jól megválasztott hőmérséklettel hogyan érhetjük el az autentikus CafféBarbera kávéból készült minden csésze kávéra jellemző ízek, illatok és egyéb érzékszervi tulajdonságok megfelelő harmóniáját. A “Class
Mago babkávékeverék A „mago” szó varázslót jelent olaszul, és az elnevezés a Caffè Barbera eredeti „kávémágusának”, Domenico Barberának állít emléket. Ez az a 7-féle prémium kávéból álló keverék, (80% Arabica) amely az üzletet Olaszországban naggyá tette, és amely mára a világ több mint 50 országának legjobb kávéházaiban és éttermeiben megkóstolható. A „varázslat” magánál a kávébabnál kezdődik, majd a pörköléssel folytatódik: minden egyes fajtát külön pörkölünk, és gyorsan, páramentes levegőn lehűtünk.