Caffe Brando

Nicaragua - Nespresso kávékapszula

Nicaragua - Nespresso kávékapszula

Nicaragua- Nespresso kompatibilis kávékapszula 100% nicaraguai arabica kávéval töltött kávékapszulák 10 db kapszula

megvesz
Bourbon vanília fagyipor

Bourbon vanília fagyipor

Bourbon vanília lágyfagyipor 1,8 kg Bourbon Vanília fagyi recept: 1,8 kg bourbon vanília fagyiport 4,2 l vízzel kell elkeverni, így 6 kg vaníliafagyi alapanyagunk keletkezik. A keverés után ajánlott 20 percig hűtve tárolni, majd a lágyfagylaltgépbe öntjük, vagy azonnal adagoljuk. Természetesen az arányokat megtartva, kisebb mennyiséget is készíthetünk.

megvesz
1 kg chai latte italpor

1 kg chai latte italpor

1 kg chai latte italpor A Chai Latte forróital a téli hideg ellensúlyaként, melegséggel tölt el. Fekete tea alapon a tél jellegzetes fűszerei  -gyömbér, fahéj, szegfűszeg, vanília- adják a Chai Latte aromáját. Kávét nem tartalmaz, a Chai latte forróital koffeintartalma a fekete teától van. Ajánlott azoknak akik fogékonyak az újdonságokra. Chai latte italpor elkészítése:  20g ( kb 1 púpozott evőkanál ) Chai Latte forróitalport 1 dl hideg tejben egyenletesen elkever

megvesz
Tchai latte és macadamdió ízű szemes kávé csomag

Tchai latte és macadamdió ízű szemes kávé csomag

Tchai latte és macadmació ízű szemes kávé csomag 250 gtchai latte ízesítésű és 250 g macadamdió ízesítésű szemes kávé 100% arabica kávéból, közvetlenül a pörkölőüzemből. Együtt olcsóbban!

megvesz
Erdei gyümölcs ízű bázis jégkása alapanyag

Erdei gyümölcs ízű bázis jégkása alapanyag

Erdei gyümölcs ízű bázis alappor jégkásához Az erdei gyümölcs ízű jégkása bázis elkészítése: A tasak tartalmát keverjük el 4 liter szobahőmérsékletű vízzel,  majd öntsük a jégkása gépbe. Kb. 45 perc után készül el a jégkása. A sima vízzel kevert jégkásával ellentétben, az ízesítő anyag nem ül le a pohár aljára, így végig ízletes jégkását fogyaszt a vendég.

megvesz
Mojito ízű bázis jégkása alapanyag

Mojito ízű bázis jégkása alapanyag

Mojito ízű bázis alappor jégkásához A mojito jégkása bázis elkészítése: A tasak tartalmát keverjük el 3,5 liter szobahőmérsékletű vízzel, majd öntsük a jégkása gépbe. Kb. 45 perc után készül el a jégkása. A sima vízzel kevert jégkásával ellentétben, az ízesítő anyag nem ül le a pohár aljára, így végig ízletes jégkását fogyaszt a vendég. kiszerelés: 600g

megvesz
Narancs ízű bázis jégkása alapanyag

Narancs ízű bázis jégkása alapanyag

Narancs ízű bázis alappor jégkásához A narancs ízű jégkása bázis elkészítése: A tasak tartalmát keverjük el 4 liter szobahőmérsékletű vízzel, majd öntsük a jégkása gépbe. Kb. 45 perc után készül el a jégkása. A sima vízzel kevert jégkásával ellentétben, az ízesítő anyag nem ül le a pohár aljára, így végig ízletes jégkását fogyaszt a vendég. kiszerelés: 700g

megvesz