Nicaragua- Nespresso kompatibilis kávékapszula 100% nicaraguai arabica kávéval töltött kávékapszulák 10 db kapszula
Bourbon vanília lágyfagyipor 1,8 kg Bourbon Vanília fagyi recept: 1,8 kg bourbon vanília fagyiport 4,2 l vízzel kell elkeverni, így 6 kg vaníliafagyi alapanyagunk keletkezik. A keverés után ajánlott 20 percig hűtve tárolni, majd a lágyfagylaltgépbe öntjük, vagy azonnal adagoljuk. Természetesen az arányokat megtartva, kisebb mennyiséget is készíthetünk.
1 kg chai latte italpor A Chai Latte forróital a téli hideg ellensúlyaként, melegséggel tölt el. Fekete tea alapon a tél jellegzetes fűszerei -gyömbér, fahéj, szegfűszeg, vanília- adják a Chai Latte aromáját. Kávét nem tartalmaz, a Chai latte forróital koffeintartalma a fekete teától van. Ajánlott azoknak akik fogékonyak az újdonságokra. Chai latte italpor elkészítése: 20g ( kb 1 púpozott evőkanál ) Chai Latte forróitalport 1 dl hideg tejben egyenletesen elkever
Tchai latte és macadmació ízű szemes kávé csomag 250 gtchai latte ízesítésű és 250 g macadamdió ízesítésű szemes kávé 100% arabica kávéból, közvetlenül a pörkölőüzemből. Együtt olcsóbban!
Erdei gyümölcs ízű bázis alappor jégkásához Az erdei gyümölcs ízű jégkása bázis elkészítése: A tasak tartalmát keverjük el 4 liter szobahőmérsékletű vízzel, majd öntsük a jégkása gépbe. Kb. 45 perc után készül el a jégkása. A sima vízzel kevert jégkásával ellentétben, az ízesítő anyag nem ül le a pohár aljára, így végig ízletes jégkását fogyaszt a vendég.
Mojito ízű bázis alappor jégkásához A mojito jégkása bázis elkészítése: A tasak tartalmát keverjük el 3,5 liter szobahőmérsékletű vízzel, majd öntsük a jégkása gépbe. Kb. 45 perc után készül el a jégkása. A sima vízzel kevert jégkásával ellentétben, az ízesítő anyag nem ül le a pohár aljára, így végig ízletes jégkását fogyaszt a vendég. kiszerelés: 600g
Narancs ízű bázis alappor jégkásához A narancs ízű jégkása bázis elkészítése: A tasak tartalmát keverjük el 4 liter szobahőmérsékletű vízzel, majd öntsük a jégkása gépbe. Kb. 45 perc után készül el a jégkása. A sima vízzel kevert jégkásával ellentétben, az ízesítő anyag nem ül le a pohár aljára, így végig ízletes jégkását fogyaszt a vendég. kiszerelés: 700g