Magas szénhidrát tartalmú csali. Felhasználható szoktató vagy kiegészítő etetéshez, ponty és amur horgászathoz.
Óriás, pácolt és színezett kukoricaszemek (20-25 mm) kapitális halaknak válogatva. Segítségével szelektálhatjuk a kisebb halakat. Más nagyhalas csalikkal könnyen és eredményesen kombinálhatjuk. Kiváló nagy ponty és méretes testű növényevő hal fogására.
Magas szénhidrát tartalmú csali. Felhasználható szoktató vagy kiegészítő etetéshez, ponty és amur horgászathoz.
A nagyponty-horgászok már évek óta használják kiegészítő etetésre a tigrismogyorót. Édeskés ízének valamint magas tápanyagtartalmának köszönhetően kiváló nagytestűhal-csali. Felhasználása: egészben etetésre, törve etetőanyagba keverve, illetve univerzális horogcsali készíthető belőle. Különösen ajánlott olyan helyen, ahol sok az apró testű keszeg és a törpeharcsa, mert azok nem képesek felvenni ezt a csalit. A natúr íz mellett már ízesített változatban is elérhetők. Magas szénhidráttartalma miatt k
A nagyponty-horgászok már évek óta használják kiegészítő etetésre a tigrismogyorót. Édeskés ízének valamint magas tápanyagtartalmának köszönhetően kiváló nagytestűhal-csali. Felhasználása: egészben etetésre, törve etetőanyagba keverve, illetve univerzális horogcsali készíthető belőle. Különösen ajánlott olyan helyen, ahol sok az apró testű keszeg és a törpeharcsa, mert azok nem képesek felvenni ezt a csalit. A natúr íz mellett már ízesített változatban is elérhetők. Magas szénhidráttartalma miatt k
A nagyponty-horgászok már évek óta használják kiegészítő etetésre a tigrismogyorót. Édeskés ízének valamint magas tápanyagtartalmának köszönhetően kiváló nagytestűhal-csali. Felhasználása: egészben etetésre, törve etetőanyagba keverve, illetve univerzális horogcsali készíthető belőle. Különösen ajánlott olyan helyen, ahol sok az apró testű keszeg és a törpeharcsa, mert azok nem képesek felvenni ezt a csalit. A natúr íz mellett már ízesített változatban is elérhetők. Magas szénhidráttartalma miatt k
Prémium minőségű, egész kukoricaszemekből készült, teljes keresztmetszetében pácolt, színezett csali, mellyel biztosak lehetünk a sikeres horgászatban. Aromája hosszú időn át csalogatja a halakat. Állaga lehetővé teszi a könnyű horogra tűzést, ugyanakkor alkalmas a távdobásokra is. Horgászható vele ponty, kárász, compó és amur is. TIPP: A főzött és különlegesen pácolt kukoricák közvetlenül a horogra tűzhetők, mégis jól tartanak a távdobások alatt. Ha nagyobb csalit szeretnénk készíteni, akkor tö
Prémium minőségű, egész kukoricaszemekből készült, teljes keresztmetszetében pácolt, színezett csali, mellyel biztosak lehetünk a sikeres horgászatban. Aromája hosszú időn át csalogatja a halakat. Állaga lehetővé teszi a könnyű horogra tűzést, ugyanakkor alkalmas a távdobásokra is. Horgászható vele ponty, kárász, compó és amur is. TIPP: A főzött és különlegesen pácolt kukoricák közvetlenül a horogra tűzhetők, mégis jól tartanak a távdobások alatt. Ha nagyobb csalit szeretnénk készíteni, akkor tö
Prémium minőségű, egész kukoricaszemekből készült, teljes keresztmetszetében pácolt, színezett csali, mellyel biztosak lehetünk a sikeres horgászatban. Aromája hosszú időn át csalogatja a halakat. Állaga lehetővé teszi a könnyű horogra tűzést, ugyanakkor alkalmas a távdobásokra is. Horgászható vele ponty, kárász, compó és amur is. TIPP: A főzött és különlegesen pácolt kukoricák közvetlenül a horogra tűzhetők, mégis jól tartanak a távdobások alatt. Ha nagyobb csalit szeretnénk készíteni, akkor tö
Prémium minőségű, egész kukoricaszemekből készült, teljes keresztmetszetében pácolt, színezett csali, mellyel biztosak lehetünk a sikeres horgászatban. Aromája hosszú időn át csalogatja a halakat. Állaga lehetővé teszi a könnyű horogra tűzést, ugyanakkor alkalmas a távdobásokra is. Horgászható vele ponty, kárász, compó és amur is. TIPP: A főzött és különlegesen pácolt kukoricák közvetlenül a horogra tűzhetők, mégis jól tartanak a távdobások alatt. Ha nagyobb csalit szeretnénk készíteni, akkor tö
Prémium minőségű, egész kukoricaszemekből készült, teljes keresztmetszetében pácolt, színezett csali, mellyel biztosak lehetünk a sikeres horgászatban. Aromája hosszú időn át csalogatja a halakat. Állaga lehetővé teszi a könnyű horogra tűzést, ugyanakkor alkalmas a távdobásokra is. Horgászható vele ponty, kárász, compó és amur is. TIPP: A főzött és különlegesen pácolt kukoricák közvetlenül a horogra tűzhetők, mégis jól tartanak a távdobások alatt. Ha nagyobb csalit szeretnénk készíteni, akkor tö
Különleges, folyékony aromában érlelődő kukoricaszemek, melyek egyaránt használhatóak horogra tűzve, vagy etetőanyagba keverve. A speciális gyártási technológia miatt hosszan eltartható felbontás után is. Kiváló ponty-,keszeg-, kárász- és amurcsali. TIPP: A főzött és különlegesen pácolt kukoricák közvetlenül a horogra tűzhetők, mégis jól tartanak a távdobások alatt. Ha nagyobb csalit szeretnénk készíteni, akkor több szemet fűzzünk a hajszálelőkére, majd C?n?C speciális stopperrel ütköztetve alka
Különleges, folyékony aromában érlelődő kukoricaszemek, melyek egyaránt használhatóak horogra tűzve, vagy etetőanyagba keverve. A speciális gyártási technológia miatt hosszan eltartható felbontás után is. Kiváló ponty-,keszeg-, kárász- és amurcsali. TIPP: A főzött és különlegesen pácolt kukoricák közvetlenül a horogra tűzhetők, mégis jól tartanak a távdobások alatt. Ha nagyobb csalit szeretnénk készíteni, akkor több szemet fűzzünk a hajszálelőkére, majd C?n?C speciális stopperrel ütköztetve alka
Különleges, folyékony aromában érlelődő kukoricaszemek, melyek egyaránt használhatóak horogra tűzve, vagy etetőanyagba keverve. A speciális gyártási technológia miatt hosszan eltartható felbontás után is. Kiváló ponty-,keszeg-, kárász- és amurcsali. TIPP: A főzött és különlegesen pácolt kukoricák közvetlenül a horogra tűzhetők, mégis jól tartanak a távdobások alatt. Ha nagyobb csalit szeretnénk készíteni, akkor több szemet fűzzünk a hajszálelőkére, majd C?n?C speciális stopperrel ütköztetve alka
Különleges, folyékony aromában érlelődő kukoricaszemek, melyek egyaránt használhatóak horogra tűzve, vagy etetőanyagba keverve. A speciális gyártási technológia miatt hosszan eltartható felbontás után is. Kiváló ponty-,keszeg-, kárász- és amurcsali. TIPP: A főzött és különlegesen pácolt kukoricák közvetlenül a horogra tűzhetők, mégis jól tartanak a távdobások alatt. Ha nagyobb csalit szeretnénk készíteni, akkor több szemet fűzzünk a hajszálelőkére, majd C?n?C speciális stopperrel ütköztetve alka