Összetevők: TL búzaliszt, lisztkoncentrátum (rezisztens keményítő (kukorica), búzafehérje, növényi rost, növényi zsír (pálma), stabilizálószer: pektin, guar-gumi, maltodextrin, lisztkezelőszer: aszkorbinsav, enzimek (amiláz, lipáz), tojás Allergén: glutén, tojás Használata: a tésztát ötszörös mennyiségű forró, lobogó,sós vízbe tesszük,és óvatosan keverve 6-10 perc alatt puhára főzzük. Vagy: újra-forrástól számítva 2percig főzzük, majd lefedve, levéve a tűzről,puhára duzzasztjuk. Kiszerelés: 250g
Kiszerelés: 2kg Összetevők: búzaliszt, búzafehérje, élelmi rost (búza, kukorica, borsó), tönkölybúzakorpa, növényi olaj (repce), kölesliszt, maltodextrin, kukorica keményítő, borsófehérje, tömegnövelőszer : polidextróz, kókuszliszt, étkezési sav: tejsav, emulgeálószer: E471, búzakeményítő, konjakliszt, lisztkezelőszer: aszkorbinsav, enzimek Tápérték: Átlagos tápérték 100 g termékben: Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 1485kJ/353 kcal, zsír: 5,0 g, amelyből telített zsírsavak: 0,5 g, fehérje:
Mit érdemes tudni róla? Tojásmentes Pálmaolajmentes Szójamentes Maltit mentes Használata: 100 g Dw főzős vanília pudingport 4 dl vízzel sűrűsödésig állandó keverés mellett felfőzünk. .Összetevők: kukorica keményítő, tömegnövelőszer: polidextróz, maltodextrin, élelmi rost(cikória, kukorica), kókuszliszt, sűrítőanyag: módosított kukorica keményítő, agar-agar, édesítőszer: eritrit, steviol-glikozidok, szukralótz, só, aroma, étkezési sav: citromsav, színezék: béta karotin, riboflavin
Mit érdemes tudni róla? Tojásmentes Pálmaolajmente Szójamentes Maltit mentes Csökkentett szénhidráttartalmú Használata: 60 g DW tejbegíz alapport 3,5 dl forró tejbe öntünk, és folyamatos keverés mellett felforraljuk. .Összetevők: búzadara 45 %, tömegnövelőszer: polidextróz, élelmi rost(búza, kukorica, cikória), édesítőszer: eritrit, steviol-glikozidok, tejfehérje, maltodextrin, sűrítőanyag: xantan, aroma Származási hely: Magyarország
Mit érdemes tudni róla? Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Pálmaolaj-mentes Szénhidrát-csökkentett Élelmi rostban és fehérjében gazdag Ugyanúgy lehet használni, mint a rendes búzalisztet Glutént tartalmaz! Felhasználási javaslat: Önmagában használható. RECEPT : 200 g DW sütőliszt, 6 g élesztő, 150 g víz, 6 g vaj vagy margarin, 8 g tejpor, 4 g só, 6 g almacukor, Az anyagokat összegyúrjuk, 10 percig pihentetjük. Cipókat formázunk belőle, újabb 10 percig pihentetjük, 40-50 perc
Összetevők: Gyümölcsvelő 50% (kajszibarack 45%, alma), Gyümölcsből kivont természetes szirup, Oligofruktóz, Tömegnövelőszer: polidextróz, Sűrítőanyag: pektin, Étkezési sav: almasav, Aromák, Színezék: lutein, carminvörös, Vitamin C, Szárazanyag tartalom: min. 60%
KISZERELÉS: 380 g ÖSSZETEVŐK: gyümölcs (eper 43%, alma), tömegnövelőszer: polidextróz, gyümölcsből kivont természetes szirup, oligofruktóz, sűrítőanyag: pektin, étkezési sav: citromsav, aromák, tartósítószer: kálium-szorbát, színezék: E 124, E 104 (A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat). édesítőszer: szukralóz, vitamin-C TÁPANYAG: Átlagos tápérték 100 g termékben:energia: 543 kj/ 131 kcal, zsír: 0,2 g amelyből telített zsírsavak: 0,0 g, szénhidrát: 17,0 g, am
Figyeljen a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozásra! A cukor helyett eritritet és szukralózt tartalmazó ételek fogyasztása, a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint emelkedést okozhat mint a cukrot tartalmazó ételek fogyasztása.Nagyobb mennyiségben fogyasztása hashajtó hatású. Kiszerelés: 250g Összetevők: növényi zsírpor (glükoz, növényi zsír és teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (kókusz), emulgeálószer: E471, E472a, tejfehérje, stabilizálószer: E340ii), édesítőszer:eritrit,
Összetevők: burgonyapehely (54%), élelmi rost, rezisztens kukorica keményítő, növényi zsír (kókusz), kókusztejpor, étkezési só, aroma. Felhasználás: 500 g Dia-Wellness burgonyapüré alapot 1,5 l forró tejben simára keverünk, kevés vajjal ízesíthetjük. Kiszerelés: 500 g
A cukor helyett eritritet, xilitet és maltitot tartalmazó ételek fogyasztása, a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó ételek. Figyeljen a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozásra. Összetevők: növényi zsírpor (glükóz, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír(kókusz), emulgeálószer: E 471, E472a, tejfehérje, stabilizálószer: E 340ii) édesítőszer: eritit, xilit, maltit, steviol-glikozidok, emulgelószer: E 473, sűrítőanyag: módosított burgonyakem
A cukor helyett eritritet, xilitet és maltitot tartalmazó ételek fogyasztása, a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó ételek. Figyeljen a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozásra. Összetevők: növényi zsírpor (glükóz, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír(kókusz), emulgeálószer: E 471, E472a, tejfehérje, stabilizálószer: E 340ii) édesítőszer: eritit, xilit, maltit, steviol-glikozidok, emulgelószer: E 473, sűrítőanyag: módosított burgonyakem
Megújult receptúrával! A Dia-Wellness ZERO-6 Lisztkoncentrátum kevesebb mint 7% szénhidrátot tartalmaz a normál BL55 búzaliszt 70-75%-os értékéhez képest. Fogyókúrázóknak 1:1 arányban (1 rész ZERO-6 Lisztkoncentrátum, 1 rész búzaliszt), cukorbetegeknek 1:2 arányban (1 rész ZERO-6 Lisztkoncentrátum, 2 rész búzaliszt) javasolt a termék keverése normál búzaliszttel, de egyes speciális sütemények elkészítésénél akár önmagában is használható. Rendkívül magas fehérje- és élelmi rost tartalommal bír és hi
Kiszerelés: 250g Összetevők: dextróz, maltodextrin, lisztkezelőszer: aszkorbinsav, enzimek. Allergén: glutén Használata: lisztre számítva 0,5 %. Adagolás kenyérhez: 500 g liszt, 2,5 dl víz, 12,5 g só, 20 g élesztő, 2,5 g enzim-mix. Az élesztőt langyos vízben vagy tejben megfuttatjuk. Az anyagokat összekeverjük, jól kidagasztjuk.cipót formálunk belőle. Langyos helyen kb. 40-50 percig kelesztjük, majd aranybarnára sütjük 220 °C-on. A megadott recept kenyérsütőgépben is alkalmazható.
Egyszerűen elkészíthető élesztő nélküli kenyér. Felhasználás: 1 bögre kb 200 g mixet 1 pohár kb. 150 g kefírrel, szükség szerint 1-2 evőkanál vízzel jól kidagaszjuk. Lágy tésztát kell kapnunk. Cipót formázunk, 10 percig pihentetjük. Sütés előtt a tésztát nagyon mélyen vágjuk be és 180 fokon 35 40 perc alatt készresütjük. Összetevők: búzaliszt, búzafehérje, étkezési só, térfogatnövelőszer: Na-hidrogén-karbonát, savanyúságot szabályozó anyag: Na-pirofoszfát, cukor, lisztkezelőszer: aszkorbinsav, emulg
Kiszerelés: 2kg Összetevők: búzaliszt, búzafehérje, élelmi rost (búza, kukorica, borsó), tönkölybúzakorpa, növényi olaj (repce), kölesliszt, maltodextrin, kukorica keményítő, borsófehérje, tömegnövelőszer : polidextróz, kókuszliszt, étkezési sav: tejsav, emulgeálószer: E471, búzakeményítő, konjakliszt, lisztkezelőszer: aszkorbinsav, enzimek Tápérték: Átlagos tápérték 100 g termékben: Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 1485kJ/353 kcal, zsír: 5,0 g, amelyből telített zsírsavak: 0,5 g, fehérje: