Mit érdemes tudni róla? Pálmaolaj-mentes Szénhidrát-csökkentett Glutént tartalmaz! Származási hely: Magyarország
Mit érdemes tudni róla? Tojásmentes Tejmentes Szójamentes Pálmaolaj-mentes Szénhidrát-csökkentett Élelmi rostban és fehérjében gazdag Ugyanúgy lehet használni, mint a rendes búzalisztet Glutént tartalmaz! Felhasználási javaslat: Önmagában használható. Összetevők: Búzafehérje Élelmi rost Növényi olaj (repce) Búzakorpa Borsófehérje Hidrolizált kollagén Tömegnövelőszer (polidextróz) Burgonyafehérje Stabilizálószer (guar-gumi, xantá
Mit érdemes tudni róla? Paleo Tojásmentes Tejmentes Szójamentes Pálmaolaj-mentes 50%-al csökkentett szénhidráttartalom Élelmi rostban és fehérjében gazdag Ugyanúgy lehet használni, mint a rendes búzalisztet Glutént tartalmaz! Felhasználási javaslat: Általános konyhai használatra. Összetevők: Búzaliszt Búzafehérje Élelmi rost (búza) Növényi olaj (repce) Tömegnövelőszer (polidextróz) Búzakorpa Borsófehérje Étkezési sav (tejsav)
Mit érdemes tudni róla? 0 kalória tartalmú 0 glikémiás indexű Idális édesitőszer cukorbetegek Eritrit, szukralóz és Stevia keveréke Édesítőereje négyszer erősebb, mint a hagyományos cukornak Nem okoz fogszuvasodást Jól kombinálható más édesítőszerekkel Magas emésztési tolerancia jellemzi Összetevők: Eritrit Szteviol-glikozidok Szukralóz Származási hely: Magyarország
Mit érdemes tudni róla? Tojásmentes Tejmentes Szójamentes Pálmaolaj-mentes Paleo Szénhidrát-csökkentett Élelmi rostban és fehérjében gazdag Ugyanúgy lehet használni, mint a rendes búzalisztet Glutént tartalmaz! Felhasználási javaslat: 500 g Dia-Wellness pizzaliszt, 8 g élesztő, 330-340 ml víz, ízesítés: Dia-Wellness Ketchuppal vagy Dia-Wellness pizzaszósszal. Az alapanyagokat összemérjük, 2 percig alacsony fordulaton dagasztjuk. 30 percig hűtőben pihentetjük, 300°C-on 6
Mit érdemes tudni róla? 0 kalória tartalmú 0 glikémiás indexű Idális édesitőszer cukorbetegek Eritrit és stevia keveréke Édesítőereje megegyezik a hagyományos cukoréval Nem okoz fogszuvasodást Magas emésztési tolerancia jellemzi Összetevők: Eritrit Szteviol-glikozidok Származási hely: Magyarország
Mit érdemes tudni róla? Vegán Tejmentes Szójamentes Tojásmentes Pálmaolaj-mentes Csökkentett szénhidráttartalmú Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Hagyományos desszert-szósz alternatíva Összetevők: Gyümölcsvelő (sárgabarack 50%) Inulin Tömegnövelő-szer (polidextróz) Édesítőszer (maltit, szukralóz) Gyümölcsből kivont természetes szirup Étkezési sav (citromsav) Sűrítőanyag (pektin, CMC*) Tartósítószer (kálium-szorbát) Só Aroma *A nátrium-karboxi-metil-
Mit érdemes tudni róla? Vegán Tejmentes Szójamentes Tojásmentes Pálmaolaj-mentes Csökkentett szénhidráttartalmú Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Hagyományos desszert-szósz alternatíva Összetevők: Gyümölcsvelő (áfonya 25%) Inulin Tömegnövelő-szer (polidextróz) Édesítőszer (maltitol) Gyümölcsből kivont természetes szirup Színezék (bodza kivonat, enocianin) Étkezési sav (citromsav) Sűrítőanyag (CMC*, pektin) Aroma Tartósítószer (kálium-szorbát) *A nát
Mit érdemes tudni róla? Tejmentes Szójamentes Tojásmentes Pálmaolaj-mentes Csökkentett szénhidráttartalmú Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Hagyományos desszert-szósz alternatíva Összetevők: Gyümölcsvelő (meggy 50%) Inulin Tömegnövelő-szer (polidextróz) Édesítőszer (maltit, szukralóz) Gyümölcsből kivont természetes szirup Étkezési sav (citromsav) Sűrítőanyag (pektin, CMC*) Aromák Tartósítószer (kálium-szorbát) Színezék (Kárminvörös) Só *A nátrium-ka
Mit érdemes tudni róla? Tejmentes Szójamentes Tojásmentes Pálmaolaj-mentes Csökkentett szénhidráttartalmú Hagyományos desszert-szósz alternatíva Összetevők: Gyümölcsvelő (eper 50%) Inulin Tömegnövelő-szer (polidextróz) Gyümölcsből kivont természetes szirup Sűrítőanyag (CMC*, pektin, guar gumi, xantán) Étkezési sav (citromsav) Tartósítószer (kálium-szorbát) Aromák Színezék (E122**, E102**) *A nátrium-karboxi-metil-cellulóz az élelmiszerekben mennyiségi
Mit érdemes tudni róla? Csökkentett szénhidráttartalmú Gyorsan és egyszerűen elkészíthető Fagylaltgép nélkül is készíthető 1 tasak = 24 gombóc Elkészítési javaslat: Hozzávalók: 70 g fagyipor + 2 dl tej. A tejet egy tálba öntjük majd hozzáadjuk a fagylaltport. Kézi mixerrel először alacsonyabb majd magasabb fordulatszámon felverjük krémes állag eléréséig. Ezután a masszát poharakba adagoljuk majd fagyasztóban kifagyasztjuk. Fagylaltgépben is elkészíthető. Össz
Mit érdemes tudni róla? Tejmentes Szójamentes Tojásmentes Pálmaolaj-mentes Csökkentett szénhidráttartalmú Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Hagyományos desszert-szósz alternatíva Összetevők: Gyümölcsvelő (málna 25%) Inulin Tömegnövelő-szer (polidextróz) Édesítőszer (maltit, szukralóz) Gyümölcsből kivont természetes szirup Sűrítőanyag (CMC*) Étkezési sav (citromsav) Színezék (bodza kivonat, kárminvörös) Tartósítószer (kálium-szorbát) Aromák Só *A ná
Mit érdemes tudni róla? Vegán Szénhidrát-csökkentett Élelmi rostban gazdag C-vitaminnal gazdagított Jelölendő allergéneket nem tartalmaz Legalább 50% a gyümölcstartalma Összetevők: gyümölcs 50% (málna 42%, alma), tömegnövelőszer: polidextróz, inulin, oligofruktóz, sűrítőanyag: pektin, karragén, étkezési sav: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát, aromák, étkezési só, színezék: E 122, E 104 (A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat), édesítőszer: szu
Mit érdemes tudni róla? Vegán Gluténmentes Tejmentes Szójamentes Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Elkészítés: 110 g laktózmentes margarint, 130 g vizet és 20 g kakaóport felmelegítünk kb 60 °C-ra. A felmelegített kakaós alapba belekeverünk 50 g natúr joghurtot és a 250 g brownie alapport. Torta formában 180°C-on sütjük 25 percig. Összetevők: gluténmentes zabpehelyliszt, édesítőszer: maltit, eritrit, szukralóz, tojáshelyettesítő (kukoricakeményítő, burgonyafehérje, bo
Mit érdemes tudni róla? Gluténmentes Tejmentes Vegán Pálmaolaj mentes Jelölendő allergéneket nem tartalmaz Legalább 60% a gyümölcstartalma JAVASLAT: Kizárólag száraz, tiszta evőeszközökkel érintkezzen a lekvár, ne nyúljunk bele vizes, vajas, morzsás kanállal vagy késsel. A felhasználás után a fedelet szorosan visszacsavarva, mielőbb tegyük vissza a hűtőbe a terméket. A penészgomba elszaporodását a nedves, „szennyezett eszköz”, ill. a nem megfelelő zárás könnyen elősegíti.