A kókuszvirág cukor (kókuszcukor) jellemzői - A kókuszvirág cukornak (vagy kókuszcukornak) magas a kálium-, magnézium-, cink- és vas, B1-, B2-, B3-, B6- és C-vitamin tartalma. - 100%-ban szerves, feldolgozatlan, szűretlen, fehérítetlen természetes édesítőszer, kávék, teák, torták, sütemények és egyéb édességek ízesítéséhez használható. - Sütésre, főzésre egyaránt alkalmas, kellemes ízű természetes édesítő. - Íze a barna cukorra, nádcukorra hasonlít. - Ugyanúgy karamellizálható, m
Négyszeres erősségű cukorhelyettesítő (eritrit + stevia) Természetes növényi édesítőszer Eritrit és szteviol glikozid alapú négyszeres erősségű cukorhelyettesítő. Energiamentes, 0 kcal kalóriatartalmú, asztali édesítőszer, mely a hagyományos cukornál négyszer édesebb. Sokoldalúan felhasználható, kristályos állagának köszönhetően kiválóan helyettesíti a kristálycukrot. Mellékízmentes, a stevia jellegzetes íze nem érződik ki az elkészített ételekben és italokban. Felszívódó szénhidráttartalma