A GAL Sertéskollagén peptidek a bőr, a csontok, a porcok egészségéhez járul hozzá. A kollagén egy óriásfehérje, ami nagy mennyiségben található meg bőrünkben, csontunkban és porcainkban. Az állati bőr, csont és porc elfogyasztásával (pl csontleves, kocsonya, stb) hozzá is juthatunk sok kollagénhez, azonban ez nagyon nehezen emészthető. A kollagén az emésztés során kisebb alkotóira, peptidekre, majd egy része utána aminosavakra bomlik, így jut a véráramba, hogy aztán a bőrben és ízületekben kifejthesse
A D3-vitamin kétségkívül a legfontosabb, amit pótolni érdemes mindenkinek az egészsége megőrzése érdekében, hiszen gyakorlatilag mindenki a hiányában szenved és a leggyakoribb betegségek egyik fő oka a D3 hiánya! Szerencsére rendkívül olcsó, és egyszerű módon pótolható, bárki megengedheti magának. Miért is olyan fontos a D3-vitamin, és hogyan lehet, hogy szinte mindenki súlyos hiányában szenved? Az ember az egyenlítő környékéről származik, ahol rengeteg napsütés ért bennünket az év minden napján. A b
C-vitamin Csökkenti a megfázás időtartamát és sportolóknál a megfázások gyakoriságát is. Fokozza a véráramlást és nitrogén-oxid szintjét. Gyulladáscsökkentő hatású. Fokozza a csontsűrűséget és a kollagén szintézist, a bőr feszességét. Jó hatású a szív- és érrendszerre. Enyhíti a fáradságot. Citrus-bioflavonoidok (heszperidin) Hatásosan fokozza a véráramlást és nitrogén-oxid szintet, ezáltal az erekre jó hatású. Diozminnal együtt jó hatású viszérre és aranyérre, kezelésü
Az emésztőrendszeri panaszok legfőbb okai közé tartozik a bélflóra egyensúlyának felborulása, a baktériumok vékonybélben való felszaporodása, a bélnyálkahártya gyulladása, az alacsony gyomorsav termelés és a belek mozgását biztosító simaizomzat görcsös, rendellenes mozgása. A tünetek közé pedig a következők tartoznak: Hasmenés, szorulás, puffadás, túlzott gázképződés, étkezés utáni hányinger, reflux (savas felböfögés), gyomorégés, fekély. A belekig megfelelő dózisban eljuttatott borsmentaolaj a felsorolt
A szabályozás alakulásának hála, korábbi, sikeres termékünk új életre kelhetett, és citromfű-kivonat, valamint zöldteából nyert L-teanin aminosav mellett immár golgotavirág-kivonatot és egy élelmiszerekben is megtalálható, növényi fermentációval előállított neurotranszmittert, gamma-aminovajsavat (GABA) is tartalmaz. Bár a zöldtea alapvetően stimuláló hatású, egyes fajtáik magas L-teanin- és GABA-tartalommal bírnak és nyugtató hatásúak. Termékünk lényegesen többet tartalmaz ezekből kapszulánként, mint eze
A B-vitaminok ún. aktív formái azok, amelyek a sejteken belül aktívak. Ezek közül a B1-, B2-, B5- és B6-vitaminok azonban nem képesek aktív formáikban hasznosulni, csak miután az egyszerűbb formáikra emésztődtek enzimek által. Ezek az egyszerű formák képesek csak a bélfalon keresztül a véráramba jutni és /vagy onnan a sejtekbe bejutni, ahol azután az aktív formáikká alakulnak. Emiatt az aktív formáik szedése – egyes tévhitekkel szemben – előnytelen, mivel drágább, miközben nem megspórolnak átalakítási fol
Humán-klinikai vizsgálatokkal már igazolt hatások: Ízületi problémák csökkentése, megszűntetése Egy 2012-es vizsgálatban középsúlyos reumás ízületi fájdalmakban szenvedők egy csoportja 2x50 mg diklofenák hatóanyag-tartalmú gyulladás- és fájdalomcsökkentő, erős hatású gyógyszert kapott, míg a másik csoport 2x500 mg Bio-Curcumin®-t. A Bio-Curcumin®-t szedő csoport állapota lényegesen többet javult és a fájdalmuk is jobban csökkent, mint az erős gyógyszert szedő csoporté. Ez azért is érdekes, mert
A GAL Q10 + MCT olaj növényi fermentációval előállított Q10 MCT-olajban kristálymentesen oldva, stabilizálva. A Q10-nek két formája létezik, a redukált (ubikinol) és a redukálatlan (ubikinon) forma. Természetes módon csak a redukálatlan formát lehet előállítani (ideális esetben növényi fermentáció révén), de amúgy a szervezetünkben és az élelmiszerekben is mindkét forma jelen van, és mindkettőre szükségünk van. A redukált forma hőre, savra, fényre nagyon érzékeny, már a gyomorsav oxidálja. Szájon át íg
A GAL Primavie shilajit múmijó kapszula jó hatással lehet a bőrre, a csontozatra és a kötőszövetekre, enyhítheti az ízületi-fájdalmakat és gyulladásokat, a szervezet antioxidáns szintjét növelheti és a vérképet javíthatja. Sok millió évvel ezelőtt, amikor az Indiai kontinens Ázsiának ütközésével létrejött a Himalaya, az ott lévő ősdzsungel biomasszaként konzerválódott a Himalaya mélyén. Ez a shilajit, amit az indiai, tibeti és számos ősi gyógyászat évezredek óta nagy becsben tart fiatalító, erősítő és
A GAL Kreatin-monohidrát por különleges táplálkozási célú élelmiszer különösen sportolók és nehéz fizikai munkát végzők részére, segédanyagok nélkül. Az állati eredetű élelmiszerek a kreatin természetes forrásai, de csak nyersen. Sportolók elterjedten egészítik ki táplálkozásukat kreatinnal, mert fokozza a teljesítményt és segíti az izomnövekedést. Azonban számos egyéb jó tulajdonsággal rendelkezik még, amelyek nemcsak sportolók számára hasznosak (szellemi képességek, reakcióidő, szív-érrendszer, inz
A GAL Marhakollagén peptidek segíti a bőr fiatalos rugalmasságának megőrzését és az ízületek megfelelő működését, hajlékonyságát. A termékben használt marhakollagén-alapanyag kizárólag legelőn tartott, füvet legelő szarvasmarháktól, kíméletes állattartásból származik. A GAL Marhakollagénben a kollagén már eleve peptidek formájában van jelen, azaz elő van emésztve, hidrolizálva van, így a felszívódása már jó és az emésztésünket sem terheli. Mire használható? Csökkenti a nagyobb ránc
A GAL Magnézium-L-laktát segíthet az izommunka/sportteljesítmény javításában, az izomgörcsök megelőzésében, az izomzat regenerációjának fokozásában. Továbbá immunrendszert erősítheti, szív- és érrendszeri problémákat megelőzheti, meszesedés (kálcium lerakódás) elleni hatású, támogatja a szívizomzatot, jelentős a stressz elleni hatása, jobb alvást, tisztább gondolkodást, energikusabb nappalokat nyújthat. A tejsavnak két formája van: D- és L-tejsav. Ezek D- illetve L-laktáttá alakulnak a szervezetben.
Amire használható: Bőr Emésztés Idegrendszer Ízületek Máj Méregtelenítés Szellemi funkciók Stressz Vércukorszint Mit érdemes tudni róla? Vegán Gluténmentes Tojásmentes Szójamentes Tej- és laktózmentes Kén-dioxid mentes Cukormentes GMO-mentes A glicin a kollagén típusú fehérjékben legnagyobb mennyiségben előforduló aminosav. Más fehérjeforrásokban csak kis mennyiségben fordul elő. Manapság sokkal kevesebb kollagén típusú fehérjét fogyasztunk, mint őseink,
A halak feldolgozása a kifogás után azonnal megkezdődik, nincs tárolás → TOTOX < 5 Az eleve tiszta halakból nyert olajat még molekulárisan is tisztítják egy új, szabadalmaztatott eljárással, aminek köszönhetően 2-3x-os az omega-3 tartalom és semmilyen szennyeződés még csak nem is detektálható → IFOS 5 csillagos tanúsítvány. A természetes formájukban tartalmazza az omega-3 zsírsavakat, nem a széles körben használt, jelölni nem kötelező, olcsó etil-észter formában. Hogy frissességét (TOTOX) sokáig
Termékünkben a kollagén már eleve peptidek formájában van jelen, azaz elő van emésztve, hidrolizálva van. Így a felszívódása már jó és az emésztésünket sem terheli. Ez az emésztést már alig igénylő kollagén peptid (hidrolizált kollagén) segíti a bőr fiatalos rugalmasságának megőrzését és az ízületek megfelelő működésétét, hajlékonyságát. A bőrre és ízületekre kifejtett hatás csak kollagén peptidek fogyasztásával kapcsolatosan igazolt, nem előemésztett (táplálkozásból fogyasztott) kollagén esetében nem.