Mit érdemes tudni róla? Gluténmentes Tojásmentes Szójaallergén-mentes Tejtermék- és laktózmentes Kén-dioxid-mentes Cukormentes GMO-mentes Vegetáriánus RSPO minősített MCT FSC minősített papír-alapanyag (CO31340) Karbonsemleges gyártásból származó csomagolás 100%-ban újrahasznosítható csomagolás A GAL Babaváró® termékünket a legújabb kutatások fényében fejlesztettük ki, szem előtt tartva a természetességet és életszerűséget, hogy minden vitamint, ásványianyagot, nyomeleme
Terméktulajdonságok: - Gluténmentes - Tojásmentes - Szójaallergén-mentes - Tejtermék- és laktózmentes - Cukormentes - GMO-mentes - FSC minősített papír-alapanyag (CO31340) - Karbonsemleges gyártásból származó csomagolás A TITOK TERMÉKCSALÁD A „TITOK” gyakorlatilag a GAL Multivitamin egy úgymond szépségre kihegyezett változata. Ez azt jelenti, hogy mindent tartalmaz, amit a GAL Multivitamin, de ezen felül olyan egyéb összetevőkkel dúsítottuk, amelyek segítenek az egészsé
Terméktulajdonságok: - Gluténmentes - Tojásmentes - Szójaallergén-mentes - Tejtermék- és laktózmentes - Cukormentes - GMO-mentes - FSC minősített papír-alapanyag (CO31340) - Karbonsemleges gyártásból származó csomagolás A TITOK TERMÉKCSALÁD A „TITOK” gyakorlatilag a GAL Multivitamin egy úgymond szépségre kihegyezett változata. Ez azt jelenti, hogy mindent tartalmaz, amit a GAL Multivitamin, de ezen felül olyan egyéb összetevőkkel dúsítottuk, amelyek segítenek az egészsé
Lehetetlen egyszerűbb terméket elképzelni, mégis szükségszerű volt a létrehozása, miután sokak számára nagy segítséget jelenthet az ideális retinol : D3 arány beállításában. Sima, mezei retinol-palmitát MCT-olajban oldva, némi természetes E-vitamin-komplexszel stabilizálva. Miért retinil-palmitát? (Retinol-palmitát = retinil-palmitát, utóbbi a helyesebb) A retinol az A-vitamin kész formája, amelyet bárki kiválóan hasznosít, mivel már nem kell átalakítania a szervezetnek. A retinil-pa
A GAL UC-II® Porc-komplex leglényegesebb összetevője az UC-II® néven szabadalmaztatott, nyers csirkeszegyporcból nyert alapanyag. Más porc-kivonatokkal/kollagénekkel szemben a II-es típusú kollagéneket ún. nem denaturálódott (nyers) formában tartalmazza, méghozzá stabilizálva, hogy ne tudjon az emésztőrendszerben se denaturálódni, megemésztődni. Ezáltal változatlan (nyers) formában képes eljutni a vékonybelünkben található nyirokszerveinkhez, az ún. Peyer-plakkokhoz. Ezáltal a nyirokrendszerünkön keresztü
Amire használható: Bőr Emésztés Idegrendszer Ízületek Máj Méregtelenítés Szellemi funkciók Stressz Vércukorszint Mit érdemes tudni róla? Vegán Gluténmentes Tojásmentes Szójamentes Tej- és laktózmentes Kén-dioxid mentes Cukormentes GMO-mentes A glicin a kollagén típusú fehérjékben legnagyobb mennyiségben előforduló aminosav. Más fehérjeforrásokban csak kis mennyiségben fordul elő. Manapság sokkal kevesebb kollagén típusú fehérjét fogyasztunk, mint őseink,
Az ashwagandha (Withania somnifera) növényt az ajurvédában már évszázadok-évezredek óta használják biztonsággal, napi rendszerességgel is ún. rasayanaként (fiatalítószerként), termékenységfokozóként, afrodiziákumként, adaptogénként és általános egészségmegőrzés céljából. Azt mondják, egy ló erejét adja. Termékünkbe az organikus (Bio) minősítéssel is rendelkező, Sensoril® néven szabadalmaztatott ashwagandha-kivonatot tettük, aminek több oka is van: hatását számos humán klinikai vizsgálat igazolta, és a hír
Az omega-3 és omega-6 zsírsavak a szervezetünk megfelelő működéséhez nélkülözhetetlenek, ugyanis az az EPA és DHA nevű omega-3 zsírsavakból gyulladást csökkentő hatású hormon szerű anyagok termelődnek a szervezetünk minden sejtjében, míg az omega-6 zsírsavak túlfogyasztásából eredő egyik omega-6 zsírsavból (arakidonsav) gyulladást fokozó hatásúak. A leggyakoribb (ún. civilizációs) betegségek többsége pedig a magas általános gyulladásszint miatt alakulnak ki, amely magát az öregedést is fokozza. Az ember g
A shilajit (más néven múmijó) gyakorlatilag az ősdzsungel biomasszája, ami az Indiai szubkontinens Eurázsiának ütközésekor felgyűrődött Himalája alatt jött létre. Az ottani ősdzsungel több millió éven át tartó, légmentes komposztálódása alatt számos egyedi, értékes vegyület alakult ki, és e massza megszámlálhatatlanul sok értékes nyomelemet is tartalmaz. Évezredekkel ezelőtt észrevették, hogy az ottani majmok valami furcsa, fekete, gyantaszerű anyagot esznek rendszeresen, ami által szokatlanul egészségese
A magnézium egy különösen fontos ásványi anyag, amihez elegendő mennyiségben táplálkozással jutni nehéz. A stressz, sport, magas fitinsav-tartalmú ételek (magvak, teljeskiörlésű gabonák, korpák stb.) és a kávé– és teafogyasztás is fokozhatja a magnézium kiürülését. Mindezek miatt a magnéziumhiány általános. Pótlása szinte mindenki számára fontos. A Life Extension Foundation a magnéziumot az “új D3-vitaminnak” nevezi, mert éppen olyan fontos és éppen olyan gyakori a hiánya, mint a D3-nak. A magnéziumkészít
A magnézium egy különösen fontos ásványi anyag, amihez elegendő mennyiségben táplálkozással jutni nehéz. A stressz, sport, magas fitinsav-tartalmú ételek (magvak, teljeskiörlésű gabonák, korpák stb.) és a kávé– és teafogyasztás is fokozhatja a magnézium kiürülését. Mindezek miatt a magnéziumhiány általános. Pótlása szinte mindenki számára fontos. A Life Extension Foundation a magnéziumot az “új D3-vitaminnak” nevezi, mert éppen olyan fontos és éppen olyan gyakori a hiánya, mint a D3-nak. A magnéziumkészít
A GAL Multivitamin termékünket a legújabb kutatások fényében fejlesztettük ki, szem előtt tartva a természetességet és életszerűséget. Azaz minden vitamint, ásványianyagot, nyomelemet ideális formában, mennyiségben és arányban tartalmaz, nem eltérve attól, ahogyan ezekhez állandó tápanyagdús, változatos táplálkozással juthatnánk. Ezen hatóanyagok mindegyike természetben megtalálható forma, jelentős részük organikus termesztésből származó (bio) gyógy- és fűszernövényekből van kivonva, így azon ko-faktorokb
Az emlősök szervezetét felépítő fehérjék legnagyobb részét kollagén típusú fehérjék adják, hiszen a bőr, csont, ízületek, erek, kötőszövetek és különböző szervek jelentős részét ezek alkotják. Idáig a kollagén típusú fehérjék 28 fajtáját azonosították, azonban a szervezetet alkotó kollagének 90%-át egyetlen típus adja, az I-es típusú kollagén fehérje. A kollagén-fehérjék a többi fehérjétől főleg nagyságukban és aminosav-összetételükben különböznek. Ezek szervezetünk legnagyobb méretű fehérjéi. Aminosav-ös
E kollagénünk jótékony hatásai, fogyasztásának élettani előnyei nem különböznek a sertéskollagénünkéitől, ezért az alábbi leírás sem hordoz különbségeket. Fontos azonban kiemelnünk, hogy marhakollagén-alapanyagunk kizárólag legelőn tartott, füvet legelő szarvasmarháktól, kíméletes állattartásból származik. Az emlősök szervezetét felépítő fehérjék legnagyobb részét kollagén típusú fehérjék adják, hiszen a bőr, a csont, az ízületek, az erek, a kötőszövetek és különböző szervek jelentős részét ezek alko
Az anyatej egy nagyon speciális "találmánya" a természetnek. A bélflóra kialakításához és az immunrendszer fejlesztéséhez, működése fokozásához szükséges anyagokat tartalmaz, miközben tökéletesen táplál makro- és mikrotápanyagokkal egyaránt. Az anyatejben lévő vízoldékony rostok a bélflórát és az immunrendszert is fejlesztik, e jótékony hatást egy másik termékünk, a GAL Flóra rost-komplex hordozza. Van azonban az anyatejben egy másik nagyon lényeges összetevő, ami erős baktérium-, vírus-, és gombaellenes,