Professzionális kefe sárgaréz sörtékkel és rozsdamentes acél hátlapi kaparóval. Eloxált alumínium fogantyú. A sárgaréz sörték lehetővé teszik a tűzkő gyors és hatékonyabb tisztítását az ételmaradékoktól, liszttől vagy hamutól. A kefefej elforgatható, hogy a sütő bármely területét elérje. A rozsdamentes acélból készült hátsó kaparó lehetővé teszi a sütőpadlóra tapadt maradékok eltávolítását.
Eloxált alumínium pizzalapát. A pizza közvetlenül az eszközzel vágható fel, vagy a tészta és a feltét közvetlenül az lapátra helyezhető. Ehhez egy robusztus eszközre van szükség, amely megkönnyíti a tészta csúsztatását a sütő tűzálló kövére, ugyanakkor könnyű és könnyen kezelhető. A lapát méretei azt is megkövetelik, hogy a lapátot a sütési művelet során kézzel megtámasszák. A Gi.Metal javaslata a méteres pizza esetében az, hogy az ilyen típusú lapátokhoz általában használt fát egy könnyű, szilárd,
Eloxált alumínium pizzalapát. A pizza közvetlenül az eszközzel vágható fel, vagy a tészta és a feltét közvetlenül az lapátra helyezhető. Ehhez egy robusztus eszközre van szükség, amely megkönnyíti a tészta csúsztatását a sütő tűzálló kövére, ugyanakkor könnyű és könnyen kezelhető. A lapát méretei azt is megkövetelik, hogy a lapátot a sütési művelet során kézzel megtámasszák. A Gi.Metal javaslata a méteres pizza esetében az, hogy az ilyen típusú lapátokhoz általában használt fát egy könnyű, szilárd,
Eloxált alumínium pizzalapát. A pizza közvetlenül az eszközzel vágható fel, vagy a tészta és a feltét közvetlenül az lapátra helyezhető. Ehhez egy robusztus eszközre van szükség, amely megkönnyíti a tészta csúsztatását a sütő tűzálló kövére, ugyanakkor könnyű és könnyen kezelhető. A lapát méretei azt is megkövetelik, hogy a lapátot a sütési művelet során kézzel megtámasszák. A Gi.Metal javaslata a méteres pizza esetében az, hogy az ilyen típusú lapátokhoz általában használt fát egy könnyű, szilárd,
Eloxált alumínium pizzalapát. A pizza közvetlenül az eszközzel vágható fel, vagy a tészta és a feltét közvetlenül az lapátra helyezhető. Ehhez egy robusztus eszközre van szükség, amely megkönnyíti a tészta csúsztatását a sütő tűzálló kövére, ugyanakkor könnyű és könnyen kezelhető. A lapát méretei azt is megkövetelik, hogy a lapátot a sütési művelet során kézzel megtámasszák. A Gi.Metal javaslata a méteres pizza esetében az, hogy az ilyen típusú lapátokhoz általában használt fát egy könnyű, szilárd,
Eloxált alumínium pizzalapát. A pizza közvetlenül az eszközzel vágható fel, vagy a tészta és a feltét közvetlenül az lapátra helyezhető. Ehhez egy robusztus eszközre van szükség, amely megkönnyíti a tészta csúsztatását a sütő tűzálló kövére, ugyanakkor könnyű és könnyen kezelhető. A lapát méretei azt is megkövetelik, hogy a lapátot a sütési művelet során kézzel megtámasszák. A Gi.Metal javaslata a méteres pizza esetében az, hogy az ilyen típusú lapátokhoz általában használt fát egy könnyű, szilárd,
Eloxált alumínium pizzalapát. A pizza közvetlenül az eszközzel vágható fel, vagy a tészta és a feltét közvetlenül az lapátra helyezhető. Ehhez egy robusztus eszközre van szükség, amely megkönnyíti a tészta csúsztatását a sütő tűzálló kövére, ugyanakkor könnyű és könnyen kezelhető. A lapát méretei azt is megkövetelik, hogy a lapátot a sütési művelet során kézzel megtámasszák. A Gi.Metal javaslata a méteres pizza esetében az, hogy az ilyen típusú lapátokhoz általában használt fát egy könnyű, szilárd,
Eloxált alumínium pizzalapát. A pizza közvetlenül az eszközzel vágható fel, vagy a tészta és a feltét közvetlenül az lapátra helyezhető. Ehhez egy robusztus eszközre van szükség, amely megkönnyíti a tészta csúsztatását a sütő tűzálló kövére, ugyanakkor könnyű és könnyen kezelhető. A lapát méretei azt is megkövetelik, hogy a lapátot a sütési művelet során kézzel megtámasszák. A Gi.Metal javaslata a méteres pizza esetében az, hogy az ilyen típusú lapátokhoz általában használt fát egy könnyű, szilárd,
Kerek pizzatálca / focaccia és egyéb pizzák felszolgálásához. A talpak és a perforált felület lehetővé teszi a gőz és a nedvesség elvezetését. Alumíniumból készült, funkcionális, praktikus és könnyen tisztítható. A perem kialakítása segíti az egyenlő részekre való vágást. Anyaga: préselt alumíniumlemez Elérhető méretek: Mosogatógépben nem mosható.
Új, 30 cm-es nyél: ideális szalagos pizzakemencékhez, bár- és gyorséttermi sütőkhöz és fatüzelésű pizzakemencékhez. S.H.A. kezelt alumínium fej, eloxált fogantyú avio színben. A lapátfej speciális S.H.A. (Special Hard Anodizing) kezeléssel készült: keményoxidos eloxálás. amely maximális védelmet garantál a korrózió, a kopás és a súrlódás ellen, és rendkívül sima felületet biztosít. és megtartja az időtlen Azzurra könnyedségét. Az új perforáció két irányban garantálja a lisztelvezetést, ami
Olló pizzavágáshoz rozsdamentes acélból. A hátsó megemelt és lekerekített él, hogy ne akadályozza a serpenyő szélét. Levehető penge mosáshoz. Penge hossza 12 cm-er.
A pizzakészítő készlet bőröndje professzionális pizzasütők számára, puha és ellenálló tasakban. Ennek a táskának a kis mérete a szétszerelt pizzalapátok és fogantyúknak köszönhetően lehetővé teszi a táska behelyezését a kocsiba (86x58x36 cm-es ). Azzurra Line pizzalapát szétszedve 3 darabban, igény szerint használható rövid (2db összeállítással) vagy hosszú változatban (3db összeszereléssel). Az utazási szett ára tartalmazza: 1 Pizzalapát Azzurra Line, fej 33 cm vagy 36 cm a választott méretektől
Professzionális kefe sárgaréz sörtékkel és rozsdamentes acél hátlapi kaparóval. Eloxált alumínium fogantyú, kerek fej, hogy elérje a kerek sütők végét, amelyet a téglalap alakú kefe nem tudna tökéletesen megtisztítani. A sárgaréz sörték lehetővé teszik a tűzkő gyors és hatékonyabb tisztítását az ételmaradékoktól, liszttől vagy hamutól. A kefefej elforgatható, hogy a sütő bármely területét elérje. A rozsdamentes acélból készült hátsó kaparó lehetővé teszi a sütőpadlóra tapadt maradékok eltávolításá
Professzionális kefe sárgaréz sörtékkel és hátsó rozsdamentes acél kaparóval. Alumínium eloxált nyéllel, kerek fejjel, hogy elérje a kerek formájú sütők végét, amelyet a téglalap alakú kefék nem tudnak tökéletesen megtisztítani. A sárgaréz sörték lehetővé teszik a tűzálló kő gyors és hatékonyabb tisztítását az ételmaradékoktól, liszttől vagy hamutól. A kefe forgatható feje lehetővé teszi a sütő bármely területének elérését. A rozsdamentes acélból készült hátsó kaparó lehetővé teszi a sütő sütőpadlójára ég
Kefe sárgaréz sörtékkel és rozsdamentes acél csőnyéllel. Kefe méret: 160x50 mm