Tej bevonómassza 0,5 kg Összetevõk: cukor, r szben hidrog nezett növ nyi zsír (pálmamag),zsírszeg ny kakaópor(min.15%), emulgeálószerek(szójalecitin s E476), aroma. Kiválóan alkalmas sütem nyek, torták csokolád val való burkolására. Olvasztása: gõz fölött, kicsi olajjal; vagy mikrohullámú sütõben alacsony fokozaton többszöri keverget ssel.
Feh r bevonómassza 1 kg Összetevõk: cukor, r szben hidrog nezett növ nyi zsír (pálmamag), des tejsavópor (15%), sovány tejpor, emulgeálószerek(szójalecitin), aroma. Kiválóan alkalmas sütem nyek, torták csokolád val való burkolására. Olvasztása: gõz fölött, kicsi olajjal; vagy mikrohullámú sütõben alacsony fokozaton többszöri keverget ssel.
Feh r bevonómassza 0,5 kg Összetevõk: cukor, r szben hidrog nezett növ nyi zsír (pálmamag), des tejsavópor (15%), sovány tejpor, emulgeálószerek(szójalecitin), aroma. Kiválóan alkalmas sütem nyek, torták csokolád val való burkolására. Olvasztása: gõz fölött, kicsi olajjal; vagy mikrohullámú sütõben alacsony fokozaton többszöri keverget ssel.
Tej bevonómassza 1 kg Összetevõk: cukor, r szben hidrog nezett növ nyi zsír (pálmamag),zsírszeg ny kakaópor(min.15%), emulgeálószerek(szójalecitin s E476), aroma. Kiválóan alkalmas sütem nyek, torták csokolád val való burkolására. Olvasztása: gõz fölött, kicsi olajjal; vagy mikrohullámú sütõben alacsony fokozaton többszöri keverget ssel.
t bevonómassza 1 kg Összetevõk: cukor, hidrog nezett növ nyi zsír,zsírszeg ny kakaópor (min.15%),emulgeálószerek(szójalecitin sE476) aroma. Kiválóan alkalmas sütem nyek, torták csokolád val való burkolására. Olvasztása: gõz fölött, kicsi olajjal; vagy mikrohullámú sütõben alacsony fokozaton többszöri keverget ssel.
t bevonómassza 0,5 kg Összetevõk: cukor, hidrog nezett növ nyi zsír,zsírszeg ny kakaópor (min.15%),emulgeálószerek(szójalecitin sE476) aroma. Kiválóan alkalmas sütem nyek, torták csokolád val való burkolására. Olvasztása: gõz fölött, kicsi olajjal; vagy mikrohullámú sütõben alacsony fokozaton többszöri keverget ssel.
t bevonómassza 2 kg Összetevõk: cukor, hidrog nezett növ nyi zsír,zsírszeg ny kakaópor (min.15%),emulgeálószerek(szójalecitin sE476) aroma. Kiválóan alkalmas sütem nyek, torták csokolád val való burkolására. Olvasztása: gõz fölött, kicsi olajjal; vagy mikrohullámú sütõben alacsony fokozaton többszöri keverget ssel.