Az aszalt szilvák tovább mélyítik az elegáns klasszikus bársonyos zamatait. Az érett szilva egyszerre lágy és enyhén fűszeres ízvilágát kóstolhatjuk. Fedezze fel a GUSTO ágyas sorozattal a lágy, selymes ízek világát, ahol a gyümölcsé a főszerep! A Besztercei Szilvából főzött pálinka összehasonlíthatatlan más pálinkával, hiszen a gyümölcs egyike az aromákban leggazdagabb szilva fajtáknak. Összetett jellegét leginkább egy lágy, édes nektár jelleg és a karakteres marcipános magjelleg határozza meg.
A lágy aszalt szilvás zamatú besztercei szilvapálinka egy hagyományos ízvilágú ital, melyet a modern technológia tett elegánsan gyümölcsössé. E prémium minőségű Gusto pálinka alapanyagául kizárólag a legjobb kertekben termő kiváló minőségű besztercei szilvát használtak fel. A szilva pálinka méltán sokak kedvence, különleges aromája miatt.
A birskörtére jellemző friss, élénk illatú és zamatú, prémium minőségű pálinka. Erőteljes citrusos, fűszeres jellegű ital, ínyenceknek ajánljuk. E prémium minőségű Gusto pálinka alapanyagául kizárólag az aranyhomokon termő kiváló minőségű birset használtak fel.
A feketére érett bodza bogyójából készített pálinkában csokoládéra emlékeztető izgalmas illatkomponensek vegyülnek,enyhén virágos gyümölcsösséggel.A gyümölcsből fakadó egyedi jegyeknek köszönhetően nagy élményt nyújt a különleges ízt kedvelő ínyenceknek.
Bogyós gyümölcsök királya. Cigánymeggy pálinka zamatos,édeskés ez kiegészül a bonbonmeggyre emlékeztető ízzel amelyet a marcipános jelleg tesz harmonikusan egésszé. E prémium minőségű Gusto pálinka alapanyagául kizárólag az alföldi aranyhomokban termő kiváló minőségű meggyet használtak fel. A sokféle meggy közül a cigánymeggy adja a legszebb pálinkát.
Mikor felnyitja e palackot, a sárgabarack selymesen karakteres, lekváros zamata és a citrusos íz és illat révén részesévé válik a híres kecskeméti barackpálinka titkának.E prémium minőségű Gusto pálinka alapanyagául kizárólag saját gyümölcsöséből, kézzel szedett, kiváló minőségű, világhírű kecskeméti eredet védett barackot használtak fel.
Szomolyai fekete cseresznye markáns jegyekkel bíró gyümölcs. Pálinkája magában hordozza a gyümölcsre jellemző különlegesen intenzív ízeket,a kellemesen fűszeres illatot és a maga adta marcipánosságát .
Az édes gyümölcs és a friss vilmoskörte íz és illat jellemzi. A gyümölcs aromája hosszasan ízlelhető, a friss gyümölcs ízét juttatva eszünkbe.Karakteres, hosszú lecsengésű, zamatos vilmoskörte jegyeket magába hordozó pálinkaélmény.E prémium minőségű Gusto pálinka alapanyagául kizárólag a dél-nyugati régió lankás lejtőin termő kiváló minőségű zamatos vilmoskörtét használtak fel.
A lágy aszalt szilvás zamatú besztercei szilvapálinka egy hagyományos ízvilágú ital, melyet a modern technológia tett elegánsan gyümölcsössé. E prémium minőségű Gusto pálinka alapanyagául kizárólag a legjobb kertekben termő kiváló minőségű besztercei szilvát használtunk fel. A szilva pálinka méltán sokak kedvence, különleges aromája miatt. A lágy aszalt szilvás zamatú besztercei szilvapálinka egy hagyományos ízvilágú ital, melyet a modern technológia tett elegánsan gyümölcsössé. E prémium minőségű Gusto p
Bogyós gyümölcsök királya. Cigánymeggy pálinka zamatos,édeskés ez kiegészül a bonbonmeggyre emlékeztető ízzel amelyet a marcipános jelleg tesz harmonikusan egésszé. E prémium minőségű Gusto pálinka alapanyagául kizárólag az alföldi aranyhomokban termő kiváló minőségű meggyet használtak fel. A sokféle meggy közül a cigánymeggy adja a legszebb pálinkát.
A fajta ötvözi a fűszeres és muskotályos jellegű fajták pozitív vonásait. Az érett sárga bogyók pálinkáján jól érezhetők a szőlőhéj és mag adta zamatok . E prémium minőségű Gusto pálinka alapanyagául kizárólag az aranyhomokon termő kiváló minőségű szőlőt használtak fel.
Mikor felnyitja e palackot, a sárgabarack selymesen karakteres, lekváros zamata és a citrusos íz és illat révén részesévé válik a híres kecskeméti barackpálinka titkának.E prémium minőségű Gusto pálinka alapanyagául kizárólag saját gyümölcsöséből, kézzel szedett, kiváló minőségű, világhírű kecskeméti eredet védett barackot használtak fel.
Az aszalt meggyszemek kiemelik a pálinka bonbonos jellegét. A héj adta mély aromák szépen kiegészülnek a mandulás magízzel. Fedezze fel a GUSTO ágyas sorozattal a lágy, selymes ízek világát, ahol a gyümölcsé a főszerep!
Az aszalt sárgabarack szépen kerekíti a pálinka karaktereit, tovább selymesítve a lekváros zamatokat, erősítve a citrusos friss illatokat. Fedezze fel a GUSTO ágyas sorozattal a lágy, selymes ízek világát, ahol a gyümölcsé a főszerep! A kecskeméti barackpálinka eredetvédett magyar pálinka. A „kecskeméti” eredet megjelöléssel ellátott barackpálinka alapanyaga a Kecskemét környékén, környezetbarát termesztési technológiával termesztett és származási bizonyítvánnyal ellátott kajszibarack.
A különleges minőségű aszalvány előhozza a jellemző édes-savanyú karaktereket. Rendkívüli zamat intenzitású ízben és illatban egyaránt. Fedezze fel a GUSTO ágyas sorozattal a lágy, selymes ízek világát, ahol a gyümölcsé a főszerep! Nagyon finom aromás pálinka készül a körtéből. Általában az őszi, téli fajtáknak magasabb a cukor tartalma, jobb cefre alapanyagok.