Csészeprofil: Kék szilva - Dió - Pörkölt Mandula 100% Arabika - Közepes pörkölés Termőterület: Brazília / India Javasolt készítési mód: - espresso machine - Mokka Pot - French Press Recept tipp: mennyiség: 18,5g idő: 28 mp víz mennyiség: +/- 40g
Java filter csomag 2 x 250g Mexiko Guatemala A gyümölcs és a csokoládé keveredése mindkét kávéban megtalálható. Ajánlott eszközök amin könnyedén elkékszíthető: Aero press, V60, Chemex
Két nagyon jó eszpreszzó alap, ami feketének elkészítve nagyon jó ízélménnyle párosul A csomag tartalma Java 001 Espresso Blend Java Papua New Guinea Mennyiség: 2x250g
Ország: Guatemala Terület: Santa Rosa Típus: Bourbon, Caturra, Pache Feldolgozás: Mosott Magasság: 1350m Csészeprofil: Édes Szilva / Mogyoró / Kakaó
Ország: Mexiko Terület: Nahua Puebla Feldolgozás: Honey Magasság: 1200-1500m Csészeprofil: Grapefruit / Csokoládé / Áfonya Ajánlott eszközök: Batch Brew, Aero Press, V60, Chemex
A hosszú éveken át megosztott és konfliktusokkal terhelt országban az Umoja Wetu („Egységünk”) termelőszervezet a Kivu-tó partjai és a Minovát övező dombságok között élő dél-kivui lakosságon belüli egység megteremtésén fáradozik. Az Umoja Wetu 2010 óta a mezőgazdasági termelés és a kávéértékesítés népszerűsítésén keresztül egyesíti a helyi lakosságot. A kukorica, szója, paradicsom és hasonló haszonnövények termesztésével kapcsolatos többéves közösségi együttműködés sikerén felbuzdulva 2017-ben az Umoja
Származási Ország: Papua New Guinea Termőhely: Bena/Korofeigu Változat: Arusha Feldolgozás: Mosott Tengerszint feletti magasság: 1400-1900m Ízprofil: Mogyoró/Datolya/Karamel
Egy nagyon finom kis eszpresszó keverék Terület : Brazil, Costa Rica, Colombia, GUatemala Csészeprofil: Szeder / Karamel / Mogyoró / Csokoládé
A Sweet Kick Espresso Blend különféle mexikói és nicaraguai arabica fajták keveréke. A két régióból származó babok kombinációja olyan hatást eredményezett, amely a legkifinomultabb kávéízeket is kielégíti Csészeprofil: tej - Kakaó - Assam Egy espresso shot igazi gyümölcsös kényeztetés – tisztán érezni fogod a tejcsokoládéval édesített erdei bogyók és szeder lebilincselő ízét és aromáját. Az egyensúly érdekében kakaót és assam teát adunk hozzá. Igazi ínycsiklandó lakoma, amitől ízlelőbimbóid megőrül