Egy kis utópia – íz formájában. A japán módra, gőzöléses eljárással feldolgozott tiszta, zöld szencsa a tavaszra és az új lehetőségekre emlékeztet. A citrom savassága kiemeli friss, éles karakterét, a gyömbér pedig szenvedéllyel fűszerezi tüzességét.
Friss, savanykás ízű tea. A guava, az ananász és a narancs megadja a C-vitamin erejét, és tömény, mégsem édes gyümölcsösséget eredményez. A könnyed főzet felserkent, de nem terhel meg, laktat, de nem telít el.
A legendás golyó formájú "puskapor" tea. Tényleg olyan, mint a neve: egy zöld tea, amely gyengéden" nyakon vág", ízgazdag, fűszeres és határozott. Már az 1800-as évek óta népszerű, amikor szokássá vált a hosszabb áztatási idő alkalmazása. Érdemes kipróbálni mentával és cukorral, úgy ahogy a marokkóiak isszák!
Több, mint édes élmény! Dinamikus és modern összhatás eperrel, vaníliával, borssal, bourbon vaníliadarabkákkal és... még több eperrel. Fontos a készítési mód, és a hőmérséklet, ha ezt betartod akkor egy fantasztikus élményben lehet részed, ahol az eper, a bors, és a vanília egyesül egy csészében. Összetevők: Zöld tea (90%);Bors (4°%);Eper darabok (1,75%);Vanília(1,75%);Aroma (2,5°%)
Laktató, egzotikus tea, mellyel csökkenthető az édességek iránti vágy anélkül, hogy cukrot fogyasztanánk: a trópusi gyümölcsök és a vanília ugyanis megadja a teltségérzet megfelelő jelzéseit az agy számára. Elkészíteni is egyszerű, de még könnyebb azonnal megszeretni!
Csodálatos, telt testű tea Ceylon szigetéről fekete- és vörösáfonya darabkákkal. A tea ízét tejszínes jelleg teszi teljessé. A vörösáfonya miatt egy igazán különleges íz párosul az alap fekete tea ízéhez, és nem utolsó sorban az egészségre gyakorolt hatása is fontos lehet , ugyanis az áfonyadarabok egy igen magas c vitamin tartalommal rendelkeznek
Az északi országokban nagy hagyománya van a gyümölcsteák fogyasztásának. Ebben a teában igazi svéd ízlés szerint keveredik a savanyú téli alma, a bodza és a zöld tea frissessége, melyeket bőkezűen gazdagítanak citromhéj- és almadarabkák, hangavirággal díszítve. Az eredmény egy valódi frissítő és egészséges ital, amely a reményteli tavaszt juttatja eszünkbe.
Natúr rooibos tea a dél-afrikai Cederberg-hegységből. Teljesen koffeinmentes, mégis gazdag ásványi anyagokban és antioxidánsokban. Íze eredendően édeskés, és fellelhető benne a csipkebogyó, valamint a vanília kellemes aromája.
A szencsa tea a zöld tea egyik tradicionális változata. Előállítása során a leveleket a hagyományos kínai pörköléssel ellentétben inkább párolják. Maga a módszer eredetileg Japánból származik, de az egész világon elterjedt, mivel megőrzi a levelek friss, zöld ízét. A kellemesen fanyar, világos főzetű tea kiváló ital ételek mellé. Összetevők: Zöld tea 100%
Édes és savanyú, tüzes és kiegyensúlyozott. Ying és Yang. Mindez tökéletes, harmónikus összhangban. Kínából származó zöld tea, gyömbér és grapefruit jegyekkel, mely megjelenését a citromfű és citromhéjreszelék teszi teljessé.
A jellegzetes illatú tamarindusz hüvelyes termése közkedvelt alapanyag az ázsiai konyhákban, és gyakran használják a citrom helyettesítésére. Íze azonban fűszeresebb és aromásabb, így tökéletesen illeszkedik a rooibos természetes édességéhez. Az ízek kombinációját a narancs, a gyömbér és az alma teszi kiegyensúlyozottá és még hangsúlyosabbá.
Friss és gyümölcsös. A narancs és a kaktuszfüge megtöri és kiegyensúlyozza a dél-afrikai vörös rekettye, azaz a rooibos természetes édességét. Főzetének összhatását mélyíti a medvecukor alapanyagaként ismerős édesgyökér, illetve a papaya, melyek apró darabkákban kerülnek a keverékbe. Összetevők: Rooibos (65,5%); Papaya (25%); Édesfa (6%); Aroma (3,5%)
A ribizli, a trópusi gyümölcsök, a rebarbara és a mangó gondoskodik a lédús zamatokról, a mézes joghurt a tiszta teltségérzetről. Mindez együtt egy játékos ízt eredményez amely könnyen megszerethető és a ami klasszikus svéd teázás hagyományait idézi. Összetevők: Rooibos (88%); Mango (5%); Méz (2,75%); Aroma (2,5%); Pórsáfrány (1,25%); Rebarbara (0,5%)
A fehér tea tartalmazza a teacserje leveleinek számos egészségjavító összetevőjét. Ebben a receptben ráadásul a guanabana (más néven graviola vagy „tüskés mangó”), a spirulina alga és a noni (vagy indiai faeper) is szerepel. A guanabana gazdag C-vitaminban, és jelentős mennyiségű Omega-6 zsírsavat tartalmaz, a spirulina és a noni pedig ásványi anyagokkal, vitaminokkal és antioxidánsokkal járul hozzá egészségünk védelméhez.
Ez az aranyló árnyalatú, kiváló minőségű tea a dél-kínai Jünnan tartományból származik. Arany színű, lágy, kissé édeskés de ugyanakkor fűszeres ízű tea.