Kifinomult, kézzel készített bambusz teakanál, japán nevén chashaku. Tradicionális eszköz a matcha adagolásához.
A bambusz ecset szálai a nedvesség hatására egy bizonyos idő után kiegyenesednek, az eredeti állapotukhoz hasonlóan. Használat után helyezzük a matcha ecsetet (chasen) erre a praktikus, porcelán ecset tartóra, hogy megőrizze a formáját.
A változatosság gyönyörködtet. Az M Matcha Culinary magas minőségű, első és másod szüretelésű matcha tea keveréke, erős, karakteres ízzel és enyhén világosabb zöld színnel. Ajánlott friss, hűsítő smoothiekhoz, turmixokhoz, ízesített lattékhez, megannyi finomságot is készíthetsz vele a fagylalttól a macaronig. Kísérletezz bátran! Kiszerelés: 100 g Recept tipp: Matcha jégkrém házilag Hozzávalók 4 adaghoz: -1 ek matcha tea por -2 dl kókusztej -1 ek méz -1 ek útifű maghéj Elkészítés:
A bambusz ecset szálai a nedvesség hatására egy bizonyos idő után kiegyenesednek, az eredeti állapotukhoz hasonlóan. Használat után helyezzük a matcha ecsetet (chasen) erre a praktikus, porcelán ecset tartóra, hogy megőrizze a formáját.