1 kg jegeskávé por. Kb 50 adag jegeskávé elkészítéséhez elegendő mennyiség. Otthoni felhasználás esetén a jegeskávét készíthetjük turmixgépben úgy, hogy 1 adag jegeskávéhoz 40-50g port, 4-5 jégkockát és 1,2 dl tejet keverünk össze. Viszonteladóknak 1 kg jegeskávé port 3-4 liter tejjel javasolt elkeverni és jégkásagépben elkészíteni.
1,8 kg Kék málna fagyipor Igazi gyerekcsalogató újdonság a kék málna fagyipor! A kék málna fagyi receptje: 1,8 kg alapport 4,5 l vízzel kell elkeverni, így 6 kg alapanyagunk keletkezik. A keverés után ajánlott 20 percig hűtve tárolni, majd a lágyfagylalt gépbe öntjük, vagy azonnal adagoljuk. Természetesen az arányokat megtartva, kisebb mennyiségű kék málna fagyit is készíthetünk. A kék málna fagyival a siker garantált! A színe, az íze magáért beszél! Kisz
Citromfagyi por 1,8 kg Fagylalt recept: 1,8 kg citromfagyi port 4,2 l vízzel kell elkeverni, így 6 kg citromfagyi alapanyagunk keletkezik. A keverés után ajánlott 20 percig hűtve tárolni, majd a lágyfagylaltgépbe öntjük, vagy azonnal adagoljuk. Természetesen az arányokat megtartva, kisebb mennyiséget is készíthetünk.
1 kg csokoládé ízű frappé Kb 50 adag jegeskávé elkészítéséhez elegendő mennyiség. Otthoni felhasználás esetén a jegeskávét készíthetjük turmixgépben úgy, hogy 1 adag jegeskávéhoz 40-50g port, 4-5 jégkockát és 1,2 dl tejet keverünk össze. Viszonteladóknak 1 kg jegeskávé port 3-4 liter tejjel javasolt elkeverni és jégkásagépben elkészíteni. Díszítése, tálalása 1,5 dl-es talpas pohárban ajánlott.
Eperfagyi por 1,8 kg Fagylalt recept: 1,8 kg eperfagyi port 4,2 l vízzel kell elkeverni, így 6 kg eperfagyi alapanyagunk keletkezik. A keverés után ajánlott 20 percig hűtve tárolni, majd a lágyfagylaltgépbe öntjük, vagy azonnal adagoljuk. Természetesen az arányokat megtartva, kisebb mennyiséget is készíthetünk.