Bármely bárista lényeges segédeszköze egy tamper vagy nyomó a kávéhoz. Az eszpresszó elkészítésekor a kávé megnyomása a karon nagyon fontos. Ideálisan, a kávét 20 kg erővel kellene tömöríteni. Ha nem tudja, hogy ez pontosan milyen erőt jelent, helyezzen a konyhapultra egy mérleget és nyomja addig a tamperrel míg a mérleg, 20 kg-ot nem mutat. Ha kisebb erővel tömöríti a kávét, az eszpresszó túl gyorsan áramlik át, és fordítva, ha túl erősen nyomja a kávét, az eszpresszó túl lassan áramlik át. Természete
A Motta cég 1967 óta gyárt jó minőségű rozsdamentes termékeket. Ez a cappuccinos, teás kanál is saválló és tartós. Megvásárlásával hosszan élvezhetjük kávés italaink vagy teáink fogyasztását. Könnyen tisztán tartható, elnyűhetetlen darab. Vásárolhatjuk otthoni célra, vagy akár a vendéglátás különböző területeire is. Tulajdonságai: Nem rozsdásodik Gépben is mosható Komoly anyagminőséget képvisel Strapabíró
Az olasz Motta márkájú tisztító kefe ergonomikus formájával illeszkedik a kezéhez. Hosszúsága miatt a tisztítás során jobban védve lesz a forró víztől. A nejlon sörték erősek és tartósak, és hajlásuk megkönnyíti a kis sarkok tisztítását. Hossz: 14,5 cm
Bármely bárista lényeges segédeszköze egy tamper vagy nyomó a kávéhoz. Az eszpresszó elkészítésekor a kávé megnyomása a karon nagyon fontos. Ideálisan, a kávét 20 kg erővel kellene tömöríteni. Ha nem tudja, hogy ez pontosan milyen erőt jelent, helyezzen a konyhapultra egy mérleget és nyomja addig a tamperrel míg a mérleg, 20 kg-ot nem mutat. Ha kisebb erővel tömöríti a kávét, az eszpresszó túl gyorsan áramlik át, és fordítva, ha túl erősen nyomja a kávét, az eszpresszó túl lassan áramlik át. Természete
Bármely bárista lényeges segédeszköze egy tamper vagy nyomó a kávéhoz. Az eszpresszó elkészítésekor a kávé megnyomása a karon nagyon fontos. Ideálisan, a kávét 20 kg erővel kellene tömöríteni. Ha nem tudja, hogy ez pontosan milyen erőt jelent, helyezzen a konyhapultra egy mérleget és nyomja addig a tamperrel míg a mérleg, 20 kg-ot nem mutat. Ha kisebb erővel tömöríti a kávét, az eszpresszó túl gyorsan áramlik át, és fordítva, ha túl erősen nyomja a kávét, az eszpresszó túl lassan áramlik át. Természete
Bármely bárista lényeges segédeszköze egy tamper vagy nyomó a kávéhoz. Az eszpresszó elkészítésekor a kávé megnyomása a karon nagyon fontos. Ideálisan, a kávét 20 kg erővel kellene tömöríteni. Ha nem tudja, hogy ez pontosan milyen erőt jelent, helyezzen a konyhapultra egy mérleget és nyomja addig a tamperrel míg a mérleg, 20 kg-ot nem mutat. Ha kisebb erővel tömöríti a kávét, az eszpresszó túl gyorsan áramlik át, és fordítva, ha túl erősen nyomja a kávét, az eszpresszó túl lassan áramlik át. Természete
A Metallurgica Motta professzionális tejhabosító edény. Ergonómikus alakja és a kifolyó kitűnő profilja révén kiváló eszköz a latte art készítéséhez. Az edény kiváló minőségű 18/10 304 polírozott rozsdamentes acélból készül.