Sötétpiros szín, magas likopin tartalom,középkorai, erős, 30-35g
Korai, nagy termőképességű kápia paprika. Rövid ízközű, középerős növényei kiválóan kötnek. Baktérium ellenállósága nagy biztonságot ad a szabadföldi termesztésben. Kifejezetten nagy méretű, sötétpiros terméseket ad. Kiváló konzervipari alapanyag. Elsősorban szabadföldi termesztésre javasoljuk.
Korai, erős növekedésű, szilva alakú újdonság. Terméskötődése kiváló, bőtermő fajta, termései 110-130 g-ak.
Középkorai, rövid ízközű, fehér blocky újdonság. Kiválóan köt, érése koncentrált. Középméretű, vastag húsú termései sárgába érnek. A tripszfertőzésre az átlagnál kevésbé érzékeny. Elsősorban hidegfóliába és intenzív szabadföldi termesztésre javasolt fajta.
Középkorai, bőtermő kápia újdonság. Növekedése erős és folyamatosan jól köt. Darabos, 150–180 gramm átlagsúlyú terméseket ad. Elsősorban hajtatásra javasoljuk.
Korai, erőteljes növekedésű, rövid ízközű fajta. A kompakt növények nyitott lombúak, a termések könnyen szedhetőek. Kiváló terméskötődésének és jó betegségellenállóságának köszönhetően termőképessége kiemelkedő. Sötétzöld, szabályos henger alakú, kiváló minőségű termései a legmagasabb igényeket is kielégítik. Görbülésre nem hajlamos. Nagyon jól tűri a különböző szélsőségeket, így fóliás és szabadföldi termesztésre is tökéletes fajta.
Erős növekedésű és gyökérzetű, kifejezetten jó stressztűrésű fajta. Az átlagnál hűvösebb és fényszegényebb körülmények közt is folyamatosan fejlődik. A kiválóan újító, rövid ízközű növények főszáron is jól terhelhetőek. Kiemelkedő minőségű, sötétzöld termései 32–36 cm hosszúak. A szabályos alakú enyhén bordás uborkák pultállósága is kiváló. Elsősorban kora tavaszi és késő őszi termesztésre ajánljuk.
Korai, középerős növekedésű, nyújtott szilva alakú paradicsom hibrid. Kiváló terméskötődésének köszönhetően az intenzív tápoldatozást nagy hozamokkal hálálja meg. Bronzfoltosság vírus és lisztharmat-ellenállósága növeli a termesztés biztonságát. Rendkívül egységes, kemény, 100–120 grammos terméseket ad. Elsősorban enyhén fűtött vagy fűtetlen fóliás termesztésre javasoljuk.
Középkorai, erős növekedésű. A bogyók átlagsúlya 70-75 g. Nagy hozamú, fitoftóra ellenállófajta, szeptemberi szedésre ajánlott.
Korai, halványzöld, édes, tölteni való paprika. Erős növekedése és jó terméskötődése miatt folyamatosan jól terem, nagy hozamot biztosít. Darabos, vastaghúsú, 110–130 grammos terméseket ad. Fényes, halványzöld bogyók rendkívül mutatósak és jó ízűek. Őszi és tavaszi termesztésben egyaránt kiválóan teljesít.
Korai, vastag húsú fehér blocky hibrid. Erős ágrendszerének és gyökerének, valamint rövid ízközének köszönhetően kordon nélkül is sikeresen termeszthető. Kiválóan köt, a korai terméshányad magas. Szabályos, közép méretű, vastag húsú termései pirosba érnek. Elsősorban hidegfóliás termesztésre javasoljuk.
Középkorai, erős növekedésű édes fehér paprika. Kiemelkedő rezisztenciája fokozza a termesztés biztonságát. Az erős növekedésű növények folyamatosan jól kötnek. Egységes, vastaghúsú, 100–110 grammos termései végig jól tartják az alakjukat. Enyhén fűtött és hidegfóliás termesztésre egyaránt ajánljuk.
Erős ellenállóképességgel a nagy hozamokért Középkorai, 120–130 napos nagy hozamú bimbóskel. Erős gyökérzete és nagy stressztűrése miatt könnyen termeszthető. Kiváló minőségű, nagy méretű, kerek bimbókat képez. Dőlésre és repedésre nem hajlamos. Lisztharmat és fehérrozsda ellenáló. Szeptembertől kezdődően egész télen át betakarítható. Finom belső szerkezetének és jó ízének köszönhetően a frisspiac kedvelt fajtája.
Nagy méret, mélyvörös szín Kiváló stressztűrő, rendkívül egységes árualapot adó hibrid. Középerős, de felálló lombja jól csomózható. Kerek, mélyvörös színű gumói akár 5 cm feletti méretben is tartják a minőségüket. Repedésre nem hajlamos. Erős betegségellenállósága növeli a termesztés biztonságát. Március végétől május közepéig történő vetésre, illetve korai őszi szabadföldi termesztésre is alkalmas fajta. IR: Pp, For
Télállósága a legjobbak közé tartozik, mert nem érzékeny a kifagyásra. Erős lombozata miatt tavasszal kötözve zöldhagymaként, később, májusban főzőhagymaként értékesíthető. A hagymák 6-8 cm-esek, kemények, fehér húsúak.