A halolaj jótékony omega-3 telítetlen zsírsavak forrása, köztük az EPA (eikozapentaénsav) és a DHA (dokozahexaénsav), amelyek számos fontos folyamatban vesznek részt szervezetünkben. Az omega-3 savak részt vesznek a sejtjelátvitelben, befolyásolják a sejtmembránok folyékonyságát és optimális szerkezetének fenntartását is. Fenntartható halászati gyakorlatból származó vadon élő nyílt tengeri halakból (főleg szardella) nyert étrend-kiegészítő folyadék formájában. Esszenciális telítetlen zsírsavakat (DHA és
Étrend-kiegészítő kemény kapszula formájában, amely liposzómás C-vitamint (Liposovit®-C) tartalmaz. A liposzómális forma kíméletes a gyomorhoz, és jobban felszívódik a szervezetben. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer működésének fenntartásához és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az erek, a csontok, a porcok, az íny, a bőr, a fogak normál működéséhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez és a kollagén képződéséhez. a fáradtság és a kimerültség csökkentésére. A C-vitamin az energia-any