Étkezési zselatin 50g A zselatin 5-szörös mennyiségű vizet képes A legelterjedtebb zselésítő anyag, ezért élelmiszerekben és gyógyszerekben széles körben alkalmazzák.
Paleolit étcsoki tábla eritrittel 100 g Összetevők: kakaómassza, édesítőszer: eritrit (erythritol / eritritol) , kakaóvaj, emulgeálószer: napraforgó lecitin, aroma, édesítőszer: szteviol glikozidok. Kakaó szárazanyag legalább 70%. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energiatartalom: 1985 kJ / 482 kcal Fehérje: 8,1 g Szénhidrát: 33,6 g - ebből cuk
A zselatin 5-szörös mennyiségű vizet képes felvenni. A legelterjedtebb zselésítő anyag, ezért élelmiszerekben és gyógyszerekben széles körben alkalmazzák. Állati eredete miatt a vegetáriánus élelmiszerekben, valamint egyes vallási előirányzatok miatt (kóser, halal), pektinnel, agar agarral, karragénnel, alginsavval, hipromellózzal helyettesíthető. leggyakrabban fagylaltokban, lekvárokban fordul elő. Diétás élelmiszerekben zsírok helyettesítésére is alkalmazzák, mert a szájban zsír érzetét kelti, u
A mandula jótékony hatása A mag gazdag rostokban, vitaminokban, ásványi sókban és más vegyi anyagokban, melyek kedvezően befolyásolják az egészségünket. Fogyasztása rengeteg betegség, sőt a rák kialakulása ellen is véd. Mi az a blansírozás? A blansírozás az előfőzés egyik fajtája, egy rövid ideig tartó hőkezelés. Először forró vízbe kerül az étel, ám csak nagyon rövid ideig (1-2 perc). Ezt követően pedig jéghideg vízbe teszik át, hogy rögtön lehűljön. A mandula esetében ez a kezelés lehetővé teszi a
Fogyasztási javaslat: Napi 1 púpozott evőkanál (10g) fogyasztását javasoljuk min. 3 hónapon keresztül, hogy a megfelelő hatást elérjük. Akár 3 púpozott evőkanállal (30g) is fogyaszthatunk naponta összesen. Legjobb reggelihez és/vagy lefekvés előtt fogyasztva. Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek el
Mit érdemes tudni róla? Vegán Paleo Cukormentes Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Kakaó szárazanyag tartalma legalább 70% Eritrittel és sztíviával van édesítve Összetevők: Kakaómassza 29% édesítőszer (eritrit) Kakaóvaj Emulgeálószer (napraforgó lecitin) Aroma 0,02% édesítőszer (szteviol glikozidok) Származási hely: Magyarország
Mit érdemes tudni róla? Vegán Paleo A cukor tökéletes alternatívája 40%-kal kevesebb a kalóriaértéke, mint a cukornak 20-30 glikémiás indexű Nincs ízesítve Édesítőereje 60-90%-a hagyományos cukorénak Természetes édesítőszer Nem okoz fogszuvasodást Jól kombinálható más édesitőszerekkel Színezék mentes Összetevők: 100% maltitol Származási hely: Kína
Kiváló étrend-kiegészítő, amelyet 18 fő aminosav kombinációja jellemez, a legmagasabb glicin-, prolin- és hidroxi-prolin-koncentrációval. Könnyen emészthető, gyorsan felszívódik és eloszlik az emberi testben. A sertéskollagén peptidek előállításához termikus és kémiai hidrolízissel ki kell extrahálni a nyersanyagban található természetes kollagént. Majd specifikus enzimek alkalmazásával egy második hidrolízis folyamat következik, amelyben a kollagén fehérje láncai teljesen megszakadnak. Ez eredményez
Halkollagénünk a Weishardt által előállított pérmium minőségű Naticol® halkollagénből kerül kicsomagolásara. A Naticol® a Weishardt természetes halak kollagénpeptidjeinek exkluzív választéka, amelyek magas szintű tisztaságot, kiemelkedő táplálkozási profilt, bizonyított egészségügyi előnyöket kínálnak. A Weishardt kiváló minőségű alapanyagokból állítja elő a Naticol®-t, enyhe enzimatikus eljárást alkalmaz, amely biztosítja, hogy a kész kollagén egyedi aminosavprofillal rendelkezik, fokozott hatékony
Paleolit étcsokoládé tábla 100 g A Paleolit étcsokoládé tábla édesítőszerrel,xilittel és steviával. Összetevők: kakaómassza, xilit 29%,kakaóvaj,emulgeálószer: napraforgó lecitin,aroma: szteviol-glikozidok (0,02%). Kakaóanyag tartalom min.: 70% Nyomokban szóját, földimogyorót, egyéb dióféléket, tejet és glutént tartalmazhat! Átlagos tápérték 100 g termékben: Energiatartalom: 1832 kJ / 433 kcal Fehérje: 9,6 g Szén
Parajdi étkezési só 1 kg A parajdi só abban különbözik a többi sótól, hogy (ez küllemében is látszik) nem vonják ki belőle a természetes iszapot, ami egyedülálló természetes olajesszenciát tartalmaz. Tapasztalhatjuk a fürdősó használata után, hogy egy finom iszapréteg marad a víz leengedése után a kádban. Ezt az iszapot használják a gyógyászatban is.
Kiváló étrend-kiegészítő, amelyet 18 fő aminosav kombinációja jellemez, a legmagasabb glicin-, prolin- és hidroxi-prolin-koncentrációval. Könnyen emészthető, gyorsan felszívódik és eloszlik az emberi testben. A sertéskollagén peptidek előállításához termikus és kémiai hidrolízissel ki kell extrahálni a nyersanyagban található természetes kollagént. Majd specifikus enzimek alkalmazásával egy második hidrolízis folyamat következik, amelyben a kollagén fehérje láncai teljesen megszakadnak. Ez eredményez
Halkollagénünk a Weishardt által előállított pérmium minőségű Naticol® halkollagénből kerül kicsomagolásara. A Naticol® a Weishardt természetes halak kollagénpeptidjeinek exkluzív választéka, amelyek magas szintű tisztaságot, kiemelkedő táplálkozási profilt, bizonyított egészségügyi előnyöket kínálnak. A Weishardt kiváló minőségű alapanyagokból állítja elő a Naticol®-t, enyhe enzimatikus eljárást alkalmaz, amely biztosítja, hogy a kész kollagén egyedi aminosavprofillal rendelkezik, fokozott hatékony
Kiváló étrend-kiegészítő, amelyet 18 fő aminosav kombinációja jellemez, a legmagasabb glicin-, prolin- és hidroxi-prolin-koncentrációval. Könnyen emészthető, gyorsan felszívódik és eloszlik az emberi testben. A sertéskollagén peptidek előállításához termikus és kémiai hidrolízissel ki kell extrahálni a nyersanyagban található természetes kollagént. Majd specifikus enzimek alkalmazásával egy második hidrolízis folyamat következik, amelyben a kollagén fehérje láncai teljesen megszakadnak. Ez eredményez
Mit érdemes tudni róla? Tiszta só (99,6% NaCl) Adalékanyagoktól mentes Alkalmas a tengeri és a hagyományos kősó kiváltására finom szemű Nem tartalmaz hozzáadott adalékanyagot, ezért csomósodás előfordulhat. Ajánlott felhasználás: étkezési célra, ételek ízesítésére Összetevők: Nátrium-klorid (min. 99,6% NaCl) Származási hely: EU