Papp Lekvár Manufaktúra

Chilis Áfonya gyümölcsdesszert

Chilis Áfonya gyümölcsdesszert

Összetevők:  fekete áfonya, almavelő,  cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát chili paprika 0, 001 % 100 g termék 85 g gyümölcs felhasználásával készült (60 g fekete áfonya,  25 g alma) összes cukortartalom: 20g / 100 g Felbontás után hűtve tárolandó! Ajánljuk húsételekhez, joghurthoz és kefírhez is.

megvesz
Chilis Eperlekvár

Chilis Eperlekvár

Összetevők:  eper,  almavelő,  cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát chili paprika 0, 001 % 100 g termék 80 g gyümölcs felhasználásával készült (70 g eper,  10 g  alma) összes cukortartalom: 30g / 100 g Felbontás után hűtve tárolandó! Ajánljuk palacsintához és muffinhoz is.

megvesz
Diós-Mazsolás Füge Gyümölcsdesszert

Diós-Mazsolás Füge Gyümölcsdesszert

Összetevők:  füge,  almavelő, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát, dió 2% mazsola 1% 100 g termék 75 g gyümölcs  felhasználásával készült (45 g füge,  30 g alma) összes cukortartalom: 30 g / 100 g Napfénytől védve tárolandó! Felbontás után hűtve tárolandó!

megvesz
Erdei Vegyes Gyümölcslekvár

Erdei Vegyes Gyümölcslekvár

Ajánljuk pirítóshoz, gofrihoz és palacsintához is.

megvesz
Kékszőlő Lekvár

Kékszőlő Lekvár

Állaga miatt a pici gyerekek kedvence is, mivel krémesre passzírozzuk és garantáltan magmentes, tiszta ízű finomság lesz belőle.   Gyakran vásárolják a Bio és Paleo táplálkozás hívei is, nem csoda, hiszen kevés cukorral és magas gyümölcstartalommal készülő lekvárról van szó. Kínálatunkban ráadásul natúr verzióban is kapható, így hozzáadott cukor nélküli verziója minden igényt kielégít. Tipp a fogyasztásához: fánkok és rétesek kiváló alapanyaga lehet, de sajtokhoz is bátran ajánljuk akár kaláccsal, ken

megvesz
Levendulás Birsalma Lekvár

Levendulás Birsalma Lekvár

Összetevők: birsalma, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer kálium szorbát, levendula virág: 0,001% 100 g termék 80 g gyümölcs felhasználásával készült Összes cukortartalom: 30 g/ 100 g

megvesz
Levendulás Eperlekvár

Levendulás Eperlekvár

összetevők: eper, almavelő, cukor, sürítőanyag: pektin, tartósitószer: kálium szorbát, levendula virág 0,001% 100g termék 80 g gyümölcs felhasználásával készült (70 g eper, 10 g alma) összes cukortartalom 30g / 100 g Ajánljuk palacsintához és muffinhoz is.

megvesz
Levendulás Feketeribizli Lekvár

Levendulás Feketeribizli Lekvár

Tudtad, hogy a népi hagyomány szerint köszvénybogyó volt a neve és természetes lázcsillapítóként ismerik? Influenza ellen és az emésztés elősegítésére, érszűkületre, használják. Kimossa a szervezetből a fegyülemlett ionizált fémeket és egyéb szennyező anyagokat. A bogyó tartalmaz C-, A1-, B1-, B2-, B6-vitamint, nikotinsavat, káliumot, nátriumot, kalciumot, vasat, rezet, foszforsavat, mangánt. Magas pektintartalma miatt főzés (dzsem-, szörpkészítés) vagy más jellegű feldolgozás után is megmarad C-vitamin

megvesz
Levendulás Kékszőlő Lekvár

Levendulás Kékszőlő Lekvár

Összetevők:  kék szőlő velő, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát, levendula 0,001 % 100 g termék 80 g gyümölcs ( kizárólag kék szőlő velőzve) felhasználásával készült összes cukortar!talom: 25 g / 100 g Felbontás után hűtve tárolandó

megvesz
Levendulás Sárgabarack Lekvár

Levendulás Sárgabarack Lekvár

Piskótákhoz és egyéb házi süteményekhez jó választás, ha nem mersz más ízzel kísérletezni. Tudtad, hogy a népi hagyomány szerint a sárgabarack méregteleníti a szervezetet, fokozza a vérképzést. Csökkenti az asztmatikus panaszokat, természetes segítség érrendszeri problémákra.

megvesz
Mákos-Mazsolás Almalekvár

Mákos-Mazsolás Almalekvár

Mákos-mazsolás  alma lekvár összetevők: alma,  cukor, tartósítószer, 0,005 mák   %,  mazsola  0,002  %, 100 gr termék  80  gr gyümölcs felhasználásával készült összes cukortartalom  25  gr/100 gr Ajánljuk deszertekhez, palacsintához.

megvesz
Mandulás-Marcipános Málna Gyümölcsdesszert

Mandulás-Marcipános Málna Gyümölcsdesszert

Kisgyermekeknek is ajánljuk, magnélküli. Tudtad, hogy a népi hagyomány szerint a málna szörp vagy lekvár formájában fogyasztva is jótékony hatású az egészségre? Vértisztító, csökkenti a vércukorszintet és a magas vérnyomást, serkenti a vér körforgását, a menstruációs zavarokat megszünteti és a szívműködést is szabályozza.

megvesz
Mandulás-Marcipános Szeder Gyümölcsdesszert

Mandulás-Marcipános Szeder Gyümölcsdesszert

Tudtad, hogy a népi hagyomány szerint a szeder flavonoid vegyületei elsősorban antioxidáns hatásuknak köszönhetően hasznosak. Immunserkentő, gyulladáscsökkentő, daganatellenes hatása van.

megvesz
Narancsos-Gyömbéres Sütőtök Gyümölcsdesszert

Narancsos-Gyömbéres Sütőtök Gyümölcsdesszert

**Terméknév: Narancsos-Gyömbéres Sütőtök Gyümölcsdesszert** **Hosszú leírás:** Fedezd fel a Narancsos-Gyömbéres Sütőtök Gyümölcsdesszert varázslatos ízvilágát, amely egyesíti a sütőtök krémes textúráját, a narancs frissítő citrusosságát és a gyömbér fűszeres melegét. Ez a különleges desszert nemcsak ízletes, hanem tápláló is, hiszen a sütőtök tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, így egy egészséges választás is. Ez a gyümölcsdesszert kiválóan alkalmas palacsinták, kiflik, és gofrik kísérőjeként.

megvesz
Natúr Kékszőlő Lekvár

Natúr Kékszőlő Lekvár

Összetevők: kék szőlő velő (otelló szőlő kimagozva, passzirozva) sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát 100 g termék 95 g gyümölcs (kizárólag szőlő) felhasználásával készült Összes cukortartalom: 8 g/100 g Felbontás után hűtve tárolandó! Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített terék

megvesz