A kökény pálinka igazi különlegesség, és sok munka jár vele, de megéri. Hihetetlen aromájuk akkor teljesedik ki, amikor a dér megcsípte őket. Ilyenkor puhábbak és veszítenek erős fanyar ízükből, kicsit édesebbé válnak. A pálinkát nagyon komplex, sokrétű ízvilág jellemzi. A vad gyümölcs tökéletes fanyarsága és a magból eredő marcipános, mandulás egység teszi igazán különlegessé.Díjai: Gyula 2009 - Bronz; Destillata 2009 - Bronz
A PREKOP pálinkacsalád tagjai 100%-ban kifogástalan minőségű, teljesen érett, zamatos gyümölcsből készülnek. Kiváló pálinkáik rendkívül elegáns megjelenésükkel, tiszta ízvilágukkal, harmonikus illatukkal hódítják meg a pálinkafogyasztók kifinomult ízlését. A Prekop pálinkák legoptimálisabb fogyasztási hőmérséklete 18 Celsius fok.
A PREKOP pálinkacsalád tagjai 100%-ban kifogástalan minőségű, teljesen érett, zamatos gyümölcsből készülnek. Kiváló pálinkáik rendkívül elegáns megjelenésükkel, tiszta ízvilágukkal, harmonikus illatukkal hódítják meg a pálinkafogyasztók kifinomult ízlését. A Prekop pálinkák legoptimálisabb fogyasztási hőmérséklete 18 Celsius fok.
A PREKOP pálinkacsalád tagjai 100%-ban kifogástalan minőségű, teljesen érett, zamatos gyümölcsből készülnek. Kiváló pálinkáik rendkívül elegáns megjelenésükkel, tiszta ízvilágukkal, harmonikus illatukkal hódítják meg a pálinkafogyasztók kifinomult ízlését. A Prekop pálinkák legoptimálisabb fogyasztási hőmérséklete 18 Celsius fok.