Keserű, malátás, de kellemesen citromos íz egy csésze teában.
A minőségi virágokból frissen főzött kamillatea aromás és virágos ízű. A sárga tea még lágyabbá válik, ha mézzel édesítjük és hozzáadunk egy kis citromot. Ha egy üveg teáskannában tálalod, és hagysz benne néhány virágot, már a látványa is öröm. A kamilla gyűjtésének ideális időpontja a virágzás utáni harmadik-ötödik nap, ekkor a virágai a legerősebbek.
A citromfű garantált receptje a frissességnek, vitalitásnak, éberségnek és jó hangulatnak.
Vessen véget a reggeli rohanásnak, és fogyasszon el egy csésze hagyományos ceyloni teát, amelyet nem lehet kihagyni a reggelinél. Látni fogod, hogy minden úgy fog működni, mint a karikacsapás. Ez a keserű, mégis mézes ízű fekete tea Ceylonból , a mai Sri Lankáról származik, ahová a britek a 19. században hozták be Kínából az első teanövényeket. Nagyon brit!
Egy csésze Sencha teában megbúvó keserű, de egyben gyengéd íz mindig meleg ölelést kínál. Hagyja, hogy a hétköznapok szürkesége fölé emeljen. Mert minden lehetséges... még a lehetetlen is! Jól illik egy modern, világos konyhába. A zöld tea könnyű halételekhez is ideális.
A kiegyensúlyozottság, a nyugalom és a gyógynövények kiegyensúlyozott keveréke fontos alapja a nagyapja mindennapjainak.