A Staub francia márkahal alakú fedélfogantyúja 18 és 41 cm közötti átmérőjű Staub edényfedelekhez illeszkedik. Segítségével könnyen azonosítható, hogy melyik edényben főzték a halhúst. Vagy egyszerűen és egyszerűen szolgáljon díszítésként a Staub edényekhez.
A Staub WOK serpenyő és tartozékai: 1 db öntöttvas WOK serpenyő 1 db üvegfedő rozsdamentes acélfogantyúval 1 db rács
Varázsoljon gyors és ízletes ételeket családja vagy barátai örömére! A Staub kerámia sütőtál időtlen dizájnja és praktikus funkciói segítenek ebben. kis tálak, amelyek alkalmasak szuflé és egyéb sütemények elkészítéséhez a tartós máz könnyen tisztítható és ellenáll a sérüléseknek alkalmas mosogatógépbe, hagyományos sütőbe (300 °C-ig), hűtőszekrénybe és fagyasztóba (-20 °C-ig)
AChister serpenyő öntöttvas önfényező fedővel biztosítja, hogy bármit is főzzön benne, finom és finom legyen. A fedél alján található Chistera Drop-Struktúra segíti a víz folyamatos keringését az edényben, ideális feltételeket teremtve a lassú főzéshez és a pároláshoz. A Staub főzőedényekben való főzés nem csak az edények bevált formájának, hanem a felhasznált anyagnak köszönhetően is nagyon egyszerű.
A magasfalú Chistera lábasban főzött ételek tökéletesek: ízviláguk fenséges, állaguk hibátlan, színviláguk gazdag. A fedél speciális kialakítása, mely a Chistera Drop-Structure nevet viseli, az edényben lévő aromás vízgőz folyamatos cirkulációját biztosítja, ideális feltételeket teremt így a lassú tűzön történő főzéshez és pároláshoz. A Staub edényekben nagyon egyszerűen, nagyon finom ételeket lehet főzni!
Mivel az öntöttvas fedelek nyomnak valamit, biztosan örömmel fogadja ezt a praktikus fából készült tartót. Helyezze a fedelet az előkészített lyukba, és helyezze a tartó hátsó végét az edény fogantyújába. Egyszerű és hatékony. A tartó 24, 26 és 28 cm átmérőjű fedelekhez használható.
A kerek öntöttvas fazék időtálló segítője a pörkölésnek, sütésnek, leveseknek és egyfazékos ételeknek. A STAUB zománcozott öntöttvas edényben vagy COCOTTE -ban bármit megfőzni nagyon egyszerű. A Staub kerek edény egy olyan konyhai alapdarab, amely mindenkinek meg kell, hogy legyen. Az edény kapcsolatot teremt a tűzhely és az asztal között, így közvetlenül onnan tálalhat. Az ételek megtartják a hőmérsékletüket, és gyönyörűen mutatnak majd az asztalon.
A szilikon edényfülvédők a Staub edények és serpenyők kerek fogantyúira készültek.
A Staub francia márkasárgaréz kerek fedélfogantyúja a Staub főzőedények nagyobb méretű fedeleire illik. A fogantyú nélkülözhetetlen elem a kényelmes kezeléshez, de egyben a főzőedények formatervezési eleme is.
Elegáns, 2,8 cm átmérőjű fogantyú, amely bármely Staub fedél cseréjére alkalmas. Tömör sárgarézből készült. Egyedülállóan formázott, hogy kényelmesen illeszkedjen a kézbe.
Palacsintasütő? A hagyományos kialakítású,28 cm-es Staub sütőlap éppen megfelelő a vékony és habos palacsinták készítéséhez, amelyek nem ragadnak le. Sima zománcozott aljú serpenyő alkalmas minden típusú főzési forráshoz, beleértve az indukciós főzést is. A fa nyél nem melegszik fel használat közben. A forma ideális a tészta eloszlatásához és a palacsinta könnyű megfordításához.
A Staub WOK serpenyő és tartozékai: 1 db öntöttvas WOK serpenyő 1 db üvegfedő rozsdamentes acélfogantyúval 1 db rács
A Staub francia márkanyúl alakú fedélfogantyúja 18 és 41 cm közötti átmérőjű Staub edényfedelekhez illeszkedik. Így könnyen azonosítható, hogy melyik edényben főzték a nyúlhúst. Vagy egyszerűen és egyszerűen szolgáljon díszítésként a Staub edényekhez.
A Staub WOK serpenyő és tartozékai: 1 db öntöttvas WOK serpenyő 1 db üvegfedő rozsdamentes acélfogantyúval 1 db rács
AChister serpenyő öntöttvas önfényező fedővel biztosítja, hogy bármit is főzzön benne, finom és finom legyen. A fedél alján található Chistera Drop-Struktúra segíti a víz folyamatos keringését az edényben, ideális feltételeket teremtve a lassú főzéshez és a pároláshoz. A Staub főzőedényekben való főzés nem csak az edények bevált formájának, hanem a felhasznált anyagnak köszönhetően is nagyon egyszerű.