100% Tempranillo a Valduero pincészet egyik csúcsbora. 840 méter magasságban található ültetvényről származik a szőlő, 50 éves tőkékről. 18 hónapos tölgyfahordós érlelés és 12 hónap palackos érlelés után került piacra. Érett kerek bor, nagy élmény kóstolni. A Wine Spectator 92 pontra értékelte a bort.
Egy érdekes szőlőfajta, amit Albillo-nak neveznek, de Spanyolországban más régiókban máshogy is hívhatják. A Ribera Del Duero egyik fontos fehérszőlő fajtája. Friss, de mégis krémes, ananász és grapefruit illatokkal és enyhe parfümösséggel.
100% Tempranillo a Valduero pincészet egyik csúcsbora. 940 méter magasságban található ültetvényről származik a szőlő, 20 éves tőkékről. 14 hónapos tölgyfahordós érlelés és 12 hónapos palackos érlelés után került piacra. Érett kerek bor, nagy élmény kóstolni. Intenzív, rubin vörös színe van. Hosszú, határozott aromákat érezhetünk az illatában köszönhetően a tölgyfahordó érlelésnek, melyek likőrös, mentolos, pörkölt kávés jegyeket mutatnak. Ízében tökéletes egyensúly fedezhető fel, mely érettségét, erejét
100% Tempranillo a Valduero pincészet egyik csúcsbora. 830 méter magasságban található ültetvényről származik a szőlő, 40 éves tőkékről. 3 éves tölgyfahordós érlelés és 3 éves palackos érlelés után került piacra. Érett kerek bor, nagy élmény kóstolni.
A spanyol Valduero Pincészet csúcsbora, többszörösen díjnyertes. 100% Tempranillo szőlőből készül, 830 méter magasságban található ültetvényről származik. 3 éves tölgyfahordós érlelés és 3 éves palackos érlelés után került piacra.
Az Albillo nevű szőlőfajta érdekes példája Spanyolországban termő fajtáknak, és más régiókban is más elnevezéseket kap. A Ribera Del Duero nevezetes fehérszőlő fajtája, mely friss és mégis krémes jellegű, gazdag ananász és grapefruit aromákkal, valamint enyhe parfümös jegyekkel.
Egy érdekes szőlőfajta, amit Albillo-nak neveznek, de Spanyolországban más régiókban máshogy is hívhatják. A Ribera Del Duero egyik fontos fehérszőlő fajtája. Friss, de mégis krémes, ananász és grapefruit illatokkal és enyhe parfümösséggel.
A spanyol Valduero Pincészet egyik csúcsbora, mely 100% Tempranillo szőlőből készül, majdnem 1000 méter magas ültetvényekről származik a szőlő, 20 éves tőkéről. 14 hónap tölgyfahordóban érlelik, majd 12 hónapig palackban. Egy érett, kerek bor, intenzív rubin vörös színnel. Illata hosszú, likőrös, mentolos, pörkölt kávés. Íze egyensúlya mutatja érettségét a bornak.
A Valduero pincészet egyik kiemelkedő bora, mely 100% Tempranillo szőlőfajtából készül. Az ültetvény magassága 840 méter, és a szőlőt 50 éves tőkékről szüretelik. A bor 18 hónapig érlelődik tölgyfahordókban, majd további 12 hónapig palackban érik. Az érett, testes bor igazi kulináris élményt nyújt, és érdemes kóstolni.